PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #17

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #17

Goedemorgen, ik heb weer een nieuwe ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’ voor jullie klaarstaan waarin ik weer antwoord geef op 7 verschillende vragen uit het boek. Deze week beantwoord ik onder andere vragen over hoeveel uur ik per week werk, met wie ik mezelf wel eens vergelijk en wat mijn dierbaarste bezit is. Benieuwd naar deze en andere antwoorden? Klik en lees snel mee! 

21 mei 2019: Wat gaat nooit lukken?
Minder perfectionistisch te zijn. Ik kan soms echt moe van mezelf worden.

22 mei 2019: Wat ergerde jou vandaag?
Dat een ander mijn tijd invult terwijl ik van alles en nog wat wil doen en daar gewoon niet aan toe kom.

23 mei 2019: Wat was het hoogtepunt van vandaag?
Dat Hanneke (mijn tweelingzus) werd geïnstalleerd in het Waterschap als fractieondersteuner. 

24 mei 2019: Wanneer heb je voor het laatst gelachen?
Vandaag op stage. 

25 mei 2019: Hoeveel uur per week werk je?
Naast mijn blog heb ik verder geen werk. Dat betekend niet dat ik elke maand of week geld ermee verdien. Gelukkig hoef ik er nog niet van te leven dus dat scheelt, ik zou het wel super leuk vinden als dat wel mogelijk was. Alle vrije tijd die ik heb steek ik in het bloggen, hoeveel uur dat per week is… geen idee maar veel!

26 mei 2019: Wat is je dierbaarste bezit?
Mijn huisdieren, vader en tweelingzus. 

27 mei 2019:  Met wie vergelijk je jezelf weleens?
Ik vergelijk mezelf heel vaak met anderen: klasgenoten, bloggers….
Soms voelt het gewoon als of ik voor alles harder moet vechten dan anderen zowel school dan als blogger. Ik heb soms echt dagen dat ik mij ontzettend rot erover kan voelen en mezelf echt minder voel dan anderen en dat ik mezelf soms afvraag wat voor nut alles nog heeft als mensen toch niet in je geloven. De ene keer heb ik er mee last van dan de andere keer maar toch vergelijk ik mezelf vaak onbewust bij anderen van waarom hij/zij wel en ik niet, waarom krijgt diegene de kans wel en moet ik mezelf bewijzen…Ik heb er geen zin in om mezelf altijd te moeten bewijzen tegen over een ander. 

 

Vergelijk jij jezelf wel eens met iemand anders? 

 

Volg allaboutbertinaBloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge