Q&A: Waar sta ik over vijf jaar, favoriete muziek & lastige beauty dilemma?!?

ac5b8 achtergrond2broze2bmet2bstreep - Q&A: Waar sta ik over vijf jaar, favoriete muziek & lastige beauty dilemma?!?

Een tijdje terug plaatste ik op Instagram een oproep om vragen voor een Q&A in te sturen. Ik heb verschillende vragen van jullie ontvangen. Ik heb 5 vragen gekozen dit ik in dit artikel ga beantwoorden? Is je vraag niet beantwoord? Misschien zie jij je vraag de volgende keer terug in ene video of in een artikel. Benieuwd naar de gestelde vragen en mijn antwoorden? Lees snel veder.

Waar zie jij jezelf over 5 jaar qua liefde,gezin,werk enz? ( @beautyandblissnl)
Over vijf jaar ben ik zeker weten nog bezig met studeren maar ik hoop wel dat ik naast mijn studie een baan als visagist heb, dat zou mij echt super leuk lijken. Over vijf jaar ben ik zeker weten nog bezig met mijn blog en YouTube. Qua liefde weet ik niet wat mij te wachten staat hihi.

Wat is het ergste wat je ooit gedaan hebt? (@x_xfashion_xx)
Lastig, ik ben van mij zelf best wel erg braaf dus echt iets ergst dat zal ik echt niet weten.
Natuurlijk doen we allemaal wel iets waar we achteraf spijt van gekregen hebben maar dan hoort bij mens zijn. Iedereen maakt fouten maar fouten kun je tenslotte herstellen, nou ja de meeste dan.

Van welke muziek hou je? (@kimmetjekims)
Ik hou van verschillende stylen muziek. Bij ons thuis staat de hele dag klassieke muziek op en zelf luister ik heel veel naar de nummers van nu. Zelf ben ik heel erg van van Ariana Grande, Little mix, JoJo, Demi Lovato en Kelly Clarkson. 

Wat is je hobby? (@donna_stroo)
Bloggen, fotograferen, video’s maken, met mijn huisdieren bezig zijn, winkelen, tuinieren, make-up looks verzinnen, creatief bezig zijn zoals tekenen en schilderen, muziek maken en spelen.
Ik heb heel veel dingen die ik leuk vind om te doen.

Wat als je moest kiezen tussen nooit meer mascara of nooit meer oogschaduw? (@blogbydominique)
O jee, ik draag het allebei iedere dag. Dan kies ik toch voor geen oogschaduw meer.
Ik draag ook wel eens alleen maar oogpotlood met een beetje mascara als basic look.


Heb jij nog een vraag voor mijn volgende Q&A? Stel hem gerust in een reactie hieronder!

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge