PREVIEW │ CATRICE LIMITED EDITION ‘“TROPIC EXOTIC”

catrice - PREVIEW │ CATRICE LIMITED EDITION '“TROPIC EXOTIC"

Een zongekuste huid is dé trend: de levendige kleuren en elegante, gouden tinten van de nieuwe CATRICE Tropic Exotic Limited Edition herinneren ons aan exotische bloemen, zeldzame dieren en tropische zandstranden. De collectie bevat alles wat je nodig hebt voor een zomerlook: een Oogschaduw en Cheek Palette, een Gezicht & Body Bronzer en een bijpassende Highlighter & Bronzing Kwast. En als kers op de taart zijn er ook twee nagellakken in intense zomerkleuren. Vandaag alvast een sneak preview van deze zomerse collectie, kijk je mee?

Catrice Tropic Exotic Eyeshadow Palette e1651086650160 - PREVIEW │ CATRICE LIMITED EDITION '“TROPIC EXOTIC"

TROPIC EXOTIC EYESHADOW PALETTE – € 7,99
Welcome to the jungle – Het Tropic Exotic Eyeshadow Palette is niet alleen een echte eyecatcher met zijn unieke design, het voert je ook mee naar de tropen. Met de groene palmbladeren en exotische bloemen op de verpakking doet het palet denken aan tropische bossen en de jungle. Het biedt negen unieke, perfect op elkaar afgestemde kleuren met verschillende finishes, variërend van zachte nudes, goudtinten en roze tot intense blauwtinten en turkoois. Dankzij het geïntegreerde spiegeltje kun je je zomerlook ook onderweg aanbrengen of bijwerken.

Catrice Tropic Exotic cheek palette  - PREVIEW │ CATRICE LIMITED EDITION '“TROPIC EXOTIC"

TROPIC EXOTIC CHEEK PALETTE – € 8,99
Het Tropic Exotic Cheek Palette is een must-have voor een zongekuste look. Het palet combineert vier verschillende kleuren met een tropisch patroon in verschillende nuances – van licht tot donker. De lichtere kleuren kunnen worden gebruikt voor het aanbrengen van highlights en de donkere kleuren zijn perfect voor het accentueren van de gezichtscontouren. De kleuren passen bij alle huidtonen en de zijdezachte textuur is gemakkelijk aan te brengen en te blenden.

4059729373588 Catrice Tropic Exotic Matt Face Body Bronzer C01 Product Image Front View Closed png - PREVIEW │ CATRICE LIMITED EDITION '“TROPIC EXOTIC"

TROPIC EXOTIC MATT FACE & BODY BRONZER – € 5,99
De Matt Face & Body Bronzer geeft de huid een zachte, zomerse teint met een natuurlijke finish, en dat met slechts een paar streken van de kwast. Dankzij de zachte textuur is de bronzer gemakkelijk aan te brengen en te blenden. De bronzer is ook een ware blikvanger met zijn 3D reliëf in palmboom design.

Catrice Tropic Exotic Nail Lacquer - PREVIEW │ CATRICE LIMITED EDITION '“TROPIC EXOTIC"

TROPIC EXOTIC NAIL LACQUER – € 2,99
Oh, deze zomernagels …! De Tropic Exotic nagellakken zijn verkrijgbaar in twee zomerse trendkleuren met een hoge dekking. Het levendige rood en stralende oranje herinnert ons aan zonsondergangen op het strand, de kleuren van tropische bloesems en exotische vogels.

4059729373625 Catrice Tropic Exotic Highlighter Bronzing Brush C01 Product Image Front View Full Open png - PREVIEW │ CATRICE LIMITED EDITION '“TROPIC EXOTIC"

TROPIC EXOTIC HIGHLIGHTER & BRONZING BRUSH – € 5,99
Met zijn zachte haartjes en licht afgeronde kwast top, is de Tropic Exotic Highlighter & Bronzing Brush perfect voor het aanbrengen van poedertexturen: pak simpelweg wat bronzer of highlighter op met de kwast, tik het overtollige poeder eraf en strijk lichtjes over het gewenste deel van het gezicht – voor een natuurlijk uitziende, zomerse teint.

 

De Limited Edition Tropic Exotic is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf begin juli tot begin augustus 2022.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge