PREVIEW │ESSENCE GEL NAIL COLOUR NAIL POLISH

essence Nieuw Gel Nail Colour - PREVIEW │ESSENCE GEL NAIL COLOUR NAIL POLISH

Maak je klaar voor kleur: de nieuwe gel nail colour nagellakken inspireren met een grote keuze aan kleuren, een Clean Beauty formule en een WOW prestatie! Dankzij het gepatenteerde, brede double-touch kwastje zijn de nagellakken heel makkelijk aan te brengen. Daarna is het gewoon een kwestie van 40 seconden wachten want zó snel drogen de nagellakken, terwijl ze de nagels een langhoudende gel finish  geven. De formule is vegan, heeft een korte ingrediëntenlijst en bevat geen microplastics. Bovendien zijn de nagellakken klimaatneutraal, dankzij CO2 compensatie. Meer weten? Lees dan snel mee!

4059729349262 essence colour grip BASE COAT Product Image Front View Full Open png e1651393783234 - PREVIEW │ESSENCE GEL NAIL COLOUR NAIL POLISHCOLOUR GRIP BASE COAT – € 1,89
De perfecte basis voor de perfecte nagelstijl. Dankzij de innovatieve kleurgrip adhesie technologie verlengt de colour grip BASE COAT de duurzaamheid van elke nagellak. De basecoat overtuigt daarnaast met zijn supersnelle droogtijd en beschermt de nagels tegen verkleuring door kleurnagellak. De fomule is vegan en valt onder de Clean Beauty standaarden.

4059729349279 essence colour shield TOP COAT Product Image Front View Full Open png e1651393875660 - PREVIEW │ESSENCE GEL NAIL COLOUR NAIL POLISH

COLOUR SHIELD TOP COAT – € 1,89
Schitterende gelnagels die lang mooi blijven? Natuurlijk! De colour shield TOP COAT werkt als een beschermend schild over je nail art en kleurnagellak. De topcoat biedt een ultralange houdbaarheid en een hoogglans finish voor een DIY manicure als een professional!

 

Alle nieuwe gel nail colours op een rij: 

essence Nieuw Gel Nail Colour kleurenoverzicht - PREVIEW │ESSENCE GEL NAIL COLOUR NAIL POLISH

 

De nagellakken zijn vanaf begin juni verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge