PREVIEW│MAC COSMETICS FALL COLLECTION

MAC Tempting Fate 2 1187x1536 1 - PREVIEW│MAC COSMETICS FALL COLLECTION

Ontdek deze herfst verboden kleuren met M·A·C Cosmetics Tempting Fate
Trakteer jezelf op de bijzondere smaken van de herfst, druipend van de verleiding. M·A·C Cosmetics nodigt je uit om een ​​herfstkleurencollectie te ontdekken die zo decadent is dat het verboden zou moeten zijn: Tempting Fate. Benieuwd naar alle items uit deze nieuwe fall collectie? Klik en lees snel mee! 

Met dramatische decadentie en overvloed in het hart, draait deze collectie helemaal om het kanaliseren van genotzuchtig kunstenaarschap, van glanzende glamour tot verrukkelijk ongedaan gemaakte schoonheid. “Overdadige sprankeling en prachtig rijke tinten staan ​​dit najaar op het menu, waardoor de functies worden verguld om adembenemende schoonheid te creëren die alle zintuigen voedt”, zegt M·A·C Global Senior Artist Dominic Skinner.

MAC Tempting Fate 1 1187x1536 1 - PREVIEW│MAC COSMETICS FALL COLLECTION

Tempting Fate nodigt je uit om je cravings te weerstaan tegen de pluche pigmenten en prikkelende texturen, met tal van nieuwe producten, gehuld in luxueuze special edition baroque-ish verpakkingen!

Het middelpunt van deze collectie is natuurlijk het 8-pans oogschaduwpalette: Feast Your Eyes, een pallete vol prachtige kleuren, waarvan ook nog eens 3 nieuwe texturen.

Deze eyeshadowshades creëren een ooglook die goed zou kunnen passen in het paleis van Versailles“, zegt Skinner. Creëer een herfstachtige blik door het palette te combineren met Eye Kohlpotlood – verkrijgbaar in drie rijke, kleurrijke tinten. “Begin met het aanbrengen van de prachtig gedurfde Eye Kohlopotlood in Cobalt langs de wimperranden en onder je onderste wimperlijnen. Blend en verzacht de randen met de 224S Brush“, zegt Skinner. “Breng met je vinger op Velvet Vamp en Feast Your Eyes oogschaduwtinten aan. Werk af door de ogen te definiëren met Brocade Renegade met een 228S Brush en In Extreme Dimension 3D Black Lash voor ogen die geschikt zijn voor een koningin.”

Pamper je lippen met zachte bessen en neutrale pigmenten, elk in matte of versterkende texturen, zonder aan regels vast te zitten. Diffuse de raden van je lipstick voor een speciale gelegenheid of kies voor een strakke lipkleur. Na het aanbrengen van de ooglook is het tijd om te gaan spelen met de Strobe Face Gaze voor een heldere, dimensionale glow on the cheeks. Maak de look af met een vleugje Fix+ om alles mooi op zijn plaats te houden, met een mooie gouden, shimmery glow.

Meer is zeker meer – en meer is goed!” zegt Skinner. “Je look accentueren met vergulde randen, niet alleen om te highlighten, maar om een dramatische focus toe te voegen: De inspiratie om je niet in te houden, maar er meteen in te duiken.

 MAC is onder andere te koop bij de Douglas, de Bijenkorf en Hudson’s Bay

 

Ben jij klaar voor de verleiding?

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge