PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION ‘GLAM & DOLL WITHOUT WORRIES’

unnamed - PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION 'GLAM & DOLL WITHOUT WORRIES'

GLAM & DOLL WITHOUT WORRIES – DUURZAME MINI’S VOOR GROTE WIMPERMOMENTEN
Klein formaat, groots effect – met de nieuwe Limited Edition Glam & Doll without worries is CATRICE erin geslaagd deze twee uitersten te combineren om aan de eisen van veel beautylovers te voldoen. De drie populairste Glam & Doll mascara’s komen in een verpakking gemaakt van maximaal 81% gerecycled plastic, wat niet alleen onze ogen laat sprankelen, maar ons ook een goed gevoel geeft wanneer we het aanbrengen. En het beste is: of je nu extra lang, extra volume of extra langhoudend wilt – dankzij de nieuwe miniformaten met de originele textuur, stick en borstelformaat, is het volgende onvergetelijke moment slechts een oogwenk hier vandaan, zelfs wanneer je onderweg bent. Vandaag vertel ik je alles over deze nieuwste mascara’s van CATRICE. Lees je mee?

De Limited Edition musthaves voor duurzame wimperlovers is verkrijgbaar bij Kruidvat van half oktober t/m eind november 2021. Terwijl de reguliere formaten met gerecyclede verpakking op dit moment al onderdeel zijn van het standaard CATRICE-assortiment, zullen de mini’s permanent verkrijgbaar zijn online.

Glam Doll False Lashes Mascara Waterproof e1633353486899 - PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION 'GLAM & DOLL WITHOUT WORRIES'

Glam & Doll False Lashes Mascara Waterproof – €3,99
Dramatisch gekrulde wimpers met perfecte definitie die elke situatie aankunnen? Dat is waar de Glam & Doll without worries False Lashes Mascara Waterproof voor gemaakt is! Gemakkelijk aangebracht met het gebogen elastomeerborsteltje geeft de diepzwarte, waterproof textuur, in een verpakking gemaakt van 78% gerecycled plastic, de wimpers een dramatisch valse wimpereffect.

Glam Doll Volume Mascara - PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION 'GLAM & DOLL WITHOUT WORRIES'

Glam & Doll Volume Mascara – €3,99
I can’t take my eyes off of you! Poppenogen met een schoon geweten? Deze mascara zit in een verpakking gemaakt van 81% gerecycled plastic en zorgt er gegarandeerd voor dat de dromen van wimperverslaafden uitkomen. Gemakkelijk aangebracht met het speciale elastomeerborsteltje omhult de ultralichte textuur de wimpers in een diepzwarte kleur en geeft ze extra volume, lengte en volheid.

Glam Doll Volume Mascara Waterproof - PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION 'GLAM & DOLL WITHOUT WORRIES'

Glam & Doll Volume Mascara Waterproof – €3,99
Onvergetelijke momenten gegarandeerd – omdat deze mascara bijzonder langdurig wimpers vol van volume creëert. De verpakking is gemaakt van 79% gerecycled PET, heeft een speciaal elastomeerborsteltje dat een bijzonder grote hoeveelheid van de zwarte, waterproof textuur absorbeert en elke individuele wimper bedekt zonder deze te verzwaren. Het resultaat: ultra volumineuze, perfect gedefinieerde wimpers met een adembenemende krul die de hele dag blijft zitten.

Glam Doll Mini Mascara - PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION 'GLAM & DOLL WITHOUT WORRIES'

Glam & Doll Mini Mascara – €2,59
Klein maar krachtig! Deze drie nieuwe Glam & Doll without worries Mini Mascara’s komen in een praktisch handtasformaat en de verpakking is gemaakt van rond de 70% gerecycled PET – en ze bieden dezelfde prestatie als hun populaire grote zussen dankzij de originele textuur, het borstelformaat en de stick. Of je ze nu gebruikt voor touch-ups onderweg of om ze uit te proberen zodat je jouw nieuwe favoriete mascara kunt vinden, deze miniformaten verzekeren ware grote wimperliefde!

 

Half oktober t/m eind november 2021 zijn deze mascara’s te koop bij Kruidvat.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge