PREVIEW │MAKEUP FACTORY SUMMER GLOW BROZING COLLECTIE

makeup factory summer glow - PREVIEW │MAKEUP FACTORY SUMMER GLOW BROZING COLLECTIE

Here to stay: de nieuwe bronzing collectie van Makeup Factory! Perfect voor het mooie weer dat er aan gaat komen. Deze collectie bestaat uit diverse bronzing poeders, bronze luminizers, lipgloss en oogschaduws. Vandaag alvast een sneak previews van deze nieuwe collectie van Makeup Factory, kijk je gezellig mee?

BRONZER - PREVIEW │MAKEUP FACTORY SUMMER GLOW BROZING COLLECTIE

Bronze Luminizer  – ‘Cinderella’ * €28,95
Bronzer (verkrijgbaar in 05,10 en 15) * €24,50
De gebakken ‘Touch of Tan’ bronzing poeders zijn vanaf nu in de vaste collectie verkrijgbaar in drie kleurtinten. De Bronze Luminizer heeft een extra glanzend effect waardoor deze ook als highlighter ingezet kan worden.

HIGH SHINE LIPGLOSS - PREVIEW │MAKEUP FACTORY SUMMER GLOW BROZING COLLECTIE
High Shine Lipgloss * €12,95
Lipgloss voor een intensieve glans en verleidelijk wet-look effect op je lippen, waardoor ze optisch voller lijken. Verkrijgbaar in vier nieuwe kleuren: 10, 14, 17 & 20

OOGSCHADUWS MAKEUP FACTORY - PREVIEW │MAKEUP FACTORY SUMMER GLOW BROZING COLLECTIE
Metal Shine Eye Shadow * €13,95
De Metal Shine Eye Shadow heeft een hoog percentage parelpigmenten en geeft je ogen een intense metallic glans. De oogschaduw kan ook mooi gecombineerd worden met matte of andere oogschaduwtexturen. Verkrijgbaar in zes verschillende kleuren.

Hier word je toch vrolijk van? Ik kreeg meteen de zomer kriebels bij het zien van deze collectie. Vooral de bronzers, bronze luminizers en oogschaduws zien er heel erg mooi uit. Zelf hou ik niet van lipgloss vandaar dat dit product mij minder trekt dan de overige producten uit deze collectie. Ik vind het een hele leuke collectie en hoop binnenkort een aantal van deze producten voor jullie te kunnen reviewen.

Deze Summer Glow collectie is vanaf 1 mei te koop bij o.a. Dio, DA en Etos.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 25 maart 2019 / 20:06

  Klinkt erg goed, daar ga ik eventjes naar kijken als ze in de winkels liggen! Maar vanaf wanneer liggen ze in de winkel? 😛

  • Bertina
   Auteur
   25 maart 2019 / 20:37

   Volgende week krijgen de winkels het binnen dus het zal ongeveer vanaf 1 mei zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge