PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #8

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #8

Goedemorgen, ik heb weer een nieuwe ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’ voor jullie klaarstaan waarin ik weer antwoord geef op 7 verschillende vragen uit het boek. Deze week beantwoord ik onder andere vragen over wat mijn favoriete drankje op het moment is, of ik ooit iets gejat heb en hoe mijn parfum zou ruiken als ik er één mocht bedenken. Benieuwd naar deze antwoorden en van de andere vragen? Klik en lees gezellig mee!

18 maart 2019: Wat is je favoriete drankje?
Op dit moment drink ik heel graag Fanta / Sinas en als het buiten koud en nat is ga ik voor warme chocolademelk met slagroom.

19 maart 2019: Wat ga je doen?
Naar school van half elf tot vier uur ongeveer. Daarna denk ik boodschappen doen als het nodig is en anders werken aan mijn blog of eventuele opdrachten voor school of stage.

20 maart 2019: Wat verraste je vandaag?
Niks bijzonders eigenlijk.

21 maart 2019: Waar loop je over te malen?
Op dit moment maal ik ergens over maar ik merk wel hoe dichter wij naar april gaan hoe meer ik mij druk maak over hoe snel de tijd gaat en hoe kort ik nog naar school toe moet en hoe weinig tijd er nog is voor examens en of ik wel op tijd klaar zal zijn. (komt natuurlijk wel goed, maar toch last van de tijdsdruk onbewust)

22 maart 2019: Als je een parfum mocht bedenken, waar zou dat dan naar ruiken?
Dan zou het heel erg bloemig en fris ruiken denk ik, echt zo’n voorjaarsgeurtje.

23 maart 2019: Heb je ooit iets gejat?
Nog nooit, nee dus.

24 maart 2019: Wat is de laatste televisieserie die je volgde?
Flikken Maastricht, helaas moeten we weer wachten op het nieuwe seizoen… snik snik.

 

 

Hoe zou jouw parfum ruiken als je er één mocht samenstellen?

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge