PREVIEW │NIEUWE KNEIPP DOUCHE RECHARGING

unnamed 2 1 - PREVIEW │NIEUWE KNEIPP DOUCHE RECHARGING

Mannen vinden het fijn, vrouwen waarderen het nog meer: de speciale Kneipp for Men producten. Want een fris gedoucht goed verzorgd lijf en een stoere mannelijke geur, dat is gewoon genieten. Kneipp breidt de lijn uit met de nieuwe 2-in-1 Douche Recharging, met kruidige gember en versterkende ginseng. Meer weten? Klik en lees snel mee!

3GYRjsZM - PREVIEW │NIEUWE KNEIPP DOUCHE RECHARGINGEen energyboost van ginseng en gember
De nieuwe Kneipp 2-in-1 Douche Recharging biedt natuurlijke verzorging voor lichaam en haar, stimuleert de zintuigen en geeft een energyboost dankzij de natuurlijke ingrediënten gember en ginseng. Gember heeft van nature een stimulerend karakter. Ginseng helpt je met concentreren en geeft inspiratie. Een mooie combinatie om jezelf op te laden.

De Kneipp for Men producten zijn perfect afgestemd op de wensen voor de man die bewust is wat hij als lichaamsverzorging gebruikt en in deze drukke tijd graag kiest voor het gemak van een 2-in-1 shampoo en doucheproduct. Daarnaast staat het natuurlijke karakter met een eigentijdse uitstraling voorop.

Kneipp for Men assortiment
De Kneipp Recharging is een nieuwe toevoeging aan de Kneipp

mannenlijn. Zo heeft Kneipp for Men nu drie douche foams
en vier 2-in-1 douches in het assortiment.

  • Kneipp for Men Only 2-in-1 Douche Recharging 2-in-1 (200ml) adviesprijs: € 5,99
  • Kneipp for Men Douche foam Fresh & Go (200ml) adviesprijs: € 8,49
  • Kneipp for Men Douche Ready to Go 2-in-1 (200 ml) adviesprijs: € 5,99
  • Kneipp for Men Douche foam Ready to Go (200 ml) adviesprijs € 8,49
  • Kneipp for Men Douche Cool Freshness 2-in-1 (200 ml) adviesprijs: € 5,99
  • Kneipp for Men Douche foam Cool Freshness (200 ml) adviesprijs € 8,49
  • Kneipp for Men Douche foam Men Only (200 ml) adviesprijs € 8,49
  • Kneipp for Men Douche 2-in-1 Douche Warm Woods (200 ml) adviesprijs € 5,99

Kneipp. Joyful by nature
Kneipp geeft je als ‘life coach’ graag dat beetje extra support voor het bereiken van een gezonde levensstijl en een positieve mindset. We dragen hieraan bij met Kneipp momenten verspreid over de dag die een bewuste en prettige lifestyle ondersteunen. Deze Kneipp momenten worden gecreëerd door het gebruik van onze verschillende producten. Wat onze producten gemeenschappelijk hebben is een langdurig effect gebaseerd op de kracht van de natuur en wetenschap, variërend van vitaliserende, opwekkende tot ontspannende effecten. Behalve producten geven we ook aanvullende lifestyle-adviezen en bieden we services geïnspireerd op de filosofie van Sebastian Kneipp. Deze holistische aanpak geeft je de mogelijkheid om die Kneipp elementen te kiezen die invulling geven aan jouw behoeften en passen in jouw levensstijl. KNEIPP. JOYFUL BY NATURE.

 

De douche is vanaf nu verkrijgbaar in de Kneipp webshop (www.kneipp.nl) en bij diverse drogisten. Adviesprijs: € 5.99 (200 ml).

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge