THINGS THAT MAKE ME HAPPY – JULI

IMG 2088 - THINGS THAT MAKE ME HAPPY – JULI

Sta jij wel eens stil bij wat je wél hebt, in plaats van wat je niet hebt? Hoe vaak ben jij je bewust van alle dingen waar je dankbaar voor kan zijn? Vandaag deel ik weer een lijstje vol positiviteit met dingen, gebeurtenissen uit de afgelopen maand waar ik heel erg blij van werd. Benieuwd? Klik en lees gezellig mee!

♥ Voor het eerst mee geweest met magneetvissen in de stad, helaas geen bijzondere vangst

♥ Dagje naar Maastricht met het hele gezin

♥ Nieuwe lens voor mijn camera (50 mm)

♥ 2 keer eerste geworden met het spel Fortnite op de Nintendo Switch

♥ Begonnen aan het bouwen van mijn eigen fotografiewebsite

♥  Weer eens een kleurplaat ingekleurd

♥ Diverse pr pakketjes ontvangen

 

Waar werd jij de afgelopen maand blij van? 

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge