PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #35

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #35

Goedemorgen en wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog! Het is weer maandag en dat betekend een nieuwe ‘elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’ blogpost!
Vandaag deel ik weer zeven antwoorden die ik afgelopen week invulde, zo gaf ik antwoord op de vraag wat het aardigste is wat ooit iemand voor mij heeft gedaan, op wie vind ik dat ik lijk en welke huishoudelijke klusjes vind ik stiekem heel erg leuk om te doen? Benieuwd naar deze en alle andere antwoorden en vragen? Klik en lees gezellig mee!

24 september 2019: Wat is het aardigste dat iemand ooit voor je heeft gedaan?
Pfffff jeetje dat is echt een lastige vraag. Als ik kijk recent dan is het toch wel dat Angela mij mee vroeg naar het Kruidvat event afgelopen zomer. Ik vond dat zo ontzettend lief en wat hebben wij het daar leuk gehad.

25 september 2019: Wat staat er op je visitekaartje?
Voor mijn blog heb ik visitekaartjes en daar staat vooral wie ik ben, mijn sociaal media en persoonlijke contact gegevens op waar mensen mij op kunnen bereiken want dat is natuurlijk het doel van een visitekaartje.

26 september 2019: Wat is het spannendste dat je vandaag hebt mee gemaakt?
Eigenlijk heb ik niks spannends gedaan deze dag. Het was een normale schooldag. Ik kan het helaas niet spannender voor jullie maken hahah.

27 september 2019: Op wie vind je dat je lijkt?
Op Hanneke maar zij lijkt ook op mij hihi. Nee wij lijken allebei heel erg op onze ouders qua uiterlijk maar ook qua innerlijk.

28 september 2019: Wat vind je  het belangrijkst: vrije tijd, erkenning of geld?
Jeetje wat een diepzinnige vraag… als ik echt moet kiezen dan vind ik vrije tijd het belangrijkste omdat je ook tijd moet hebben om je even te kunnen ontspannen.

29 september 2019: Heb je weleens spontaan een cadeautje van iemand gekregen? Van wie en wat?
Jazeker, ik kreeg afgelopen week nog een oogschaduw palette en maskers van Hanneke ( mijn tweelingzus) van de Primark. Echt super lief want ze neemt altijd iets voor mij mee als ze gaat winkelen.

30 september 2019: Welke huishoudelijke klusjes vind je stiekem leuk?
Ik vind stofzuigen stiekem heel erg leuk en boodschappen doen. Ik vind niet veel huishoudelijke klusjes stom of niet leuk om te doen… ik kan er maar één ding bedenken en dat is afwassen, dat haat ik echt om te doen!

 

Welke huishoudelijke klusjes vind jij stiekem heel leuk om te doen?

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge