ACTION UNICORN BRUSHES

DSC09653 edited - ACTION UNICORN BRUSHES

Ben je nog opzoek naar echte eyecatchers in je make-up stash? Dan zijn deze brushes van de Action echt iets voor jou! Hoe oud je ook bent voor sommige items blijf je gewoon iets voelen en zeg eens zelf ‘hoe tof zien ze eruit!’ Ze zijn niet alleen prachtig om te zien maar ook nog eens heel erg fijn in gebruik. Meer weten over deze super leuke, budget unicorn brushes ? Klik en lees snel verder

DSC09609 edited - ACTION UNICORN BRUSHES

De Unicorn bursh set bestaat uit drie kwasten. De kwasten kunnen voor meerdere doeleinde gebruiken tijdens je routine dus het is niet dat je bijvoorbeeld een kwast heb voor alleen je ogen of gezicht. Je krijgt drie hele uiteenlopende kwasten namelijk:

Blush brush, voor foundation, shaping and contouring, blushing, strobing en bronzing

Eyeshadow brush, voor oogschaduw, natuurlijke wenkbrauwen en concealer

Highlight brush, voor contouring, highlihting en concealer

Wat een prachtige handvatten hebben deze brushes! Heel erg leuk die verdraaide handvatten met de gekleurde kwast haren. Ook het kleureffect van de handvatten lopen heel erg mooi in elkaar over, van goud naar blauw, paars en roze. Echt unicorn, wordt alleen al blij van als ik ernaar kijk! De kwasten zitten goed in elkaar, wegen weinig en liggen prettig in de hand. De haren zijn synthetisch dus diervriendelijk!

DSC09612 edited - ACTION UNICORN BRUSHES

DSC09614 edited - ACTION UNICORN BRUSHES

BLUSH BRUSH
De haren voelen heel erg zacht aan. Wanneer je de brush gebruikt voelt het totaal niet prikkend aan  ondanks dat ze synthetisch zijn. Ook staan de haren prefect, niet te vol of te stijf. Je kunt er heel erg goed mee blenden. Op de verpakking staat dat je hem ook kunt gebruiken voor je foundation maar dan zou ik wel voor een poeder foundation gaan. Zelf gebruik ik hem het liefst als blush of blending brush.

 

DSC09623 edited - ACTION UNICORN BRUSHES

DSC09625 edited - ACTION UNICORN BRUSHES

 

EYESHADOW BRUSH
Hoewel het een oogschaduwkast is vind ik ook ideaal voor concealer. De kwast is vrij stug waardoor hij heel erg geschikt is voor vloeibare producten. Ook deze kwast voelt goed en zacht aan, en prikt niet. Fijne brush om mee te werken!

DSC09635 edited - ACTION UNICORN BRUSHES

DSC09632 edited - ACTION UNICORN BRUSHES

HIGHLIGHT BRUSH
Zelf gebruik ik een fan brush om highlighter mee aan te brengen maar je zou hem ook kunnen gebruiken om fall-out onder je ogen weg te halen. Op de verpakking staat dat je hem ook voor concealer kunt gebruiken maar dat lijkt mij niet bepaald handig / fijn werken.  Ook deze kwast voelt fijn aan. Maar de haren zijn wel een stuk losser / flexibeler wanneer ik hem vergelijk me de fan brush van de DA. Die voelt veel stugger en steviger aan dan deze unicorn brush. Wel kan je er prima mee werken maar ik moest daar even aanwennen.

DSC09637 edited - ACTION UNICORN BRUSHES

Conclusie:
Ik ben echt dol op deze kwasten. Ondanks dat ze echt super budget zijn werken ze heel erg plezierig. De brushes zitten goed in elkaar, prikken niet, diervriendelijk, prachtige vormgeving, de haren vallen niet uit en blijven netjes in model. Het zijn drie hele uiteenlopende kwasten waardoor je ze voor meerdere producten kunt gebruiken. Ik vind ze zeker het kopen waard!

Action Unicorn brush set kost €3,95 en zijn natuurlijk te koop bij de Action

Wat vind jij van deze unicorn brushes van de Action? En wat is jouw ervaring met deze kwasten? Let me know!

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 18 juni 2018 / 10:26

  Wat leuk dat action deze kwasten nu ook verkoopt! Ik heb een set van Aliexpress!

 2. 18 juni 2018 / 15:16

  Ik heb er ook meer in mijn handen gestaan, maar heb ze uiteindelijk niet gekocht omdat ik al goede kwasten heb. Leuk om lezen dat je ze ook handig vindt in gebruik.

 3. 20 juni 2018 / 09:48

  Deze wil je gewoon hebben! Ook al heb je ze niet nodig. Zien er echt zo mooi uit!

 4. 20 juni 2018 / 22:08

  Wat een mooie kwasten. Had ze nog niet gezien in de action.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge