HEMA BAMBOO CHARCOAL LIJN

DSC09321 InPixio - HEMA BAMBOO CHARCOAL LIJN

Het is weer tijd voor een nieuwe review en dit keer is het geen één, twee maar drie producten die ik voor jullie getest heb. Paar weken geleden ontving ik het persbericht van de HEMA waarin stond dat ze een nieuwe collectie hadden met drie verzorgingsproducten die (bamoo) charcoal bevatten. Ik liet toen al weten dat ik ontzettend benieuwd was naar dit trio en dat ik graag de producten voor jullie wilde testen. Inmiddels heb ik de producten weten te bemachtigen en heb ze uitgebreid voor jullie getest! Benieuwd wat mijn ervaring is en of de HEMA Bamboo Charcoal Lijn het kopen waard is? Klik en lees snel verder!

22 - HEMA BAMBOO CHARCOAL LIJN

HEMA Bamboo Charcoal Lijn:
Bamboo en Charcoal, klinkt interessant toch! Ik moet eerlijk bekennen dat ik het best lastig vind om de juiste skincare producten te vinden voor mijn huid. Ik heb namelijk best wel een vette huid. Ik merk wel dat ik echt tijd moet vrij maken om mijn huid te verzorgen omdat het er vaak bij inschiet. Gelukkig heb ik de knop weten om te zetten door deze producten en is het nu een routine geworden om ’s avonds echt even de tijd te nemen voor mijn skincare. Ik hoop dan ook meer van zulke producten te mogen testen voor jullie.


Over de HEMA “Bamboo Charcoal Lijn“‘

De actieve charcoal verwijdert invloeden van buitenaf als giftige stoffen, vuil en fijnstof van de huid. De houtskool zuivert de huid, houdt het soepel en laat het stralen. Provitamine B5 zorgt voor een mooie teint. Extra prettig is de geur van de producten, door het groene thee extract ruikt het lekker fris.” De nieuwe HEMA bamboo charcoal collectie bestaat uit een peeling, masker en wasgel voor het gezicht.

2 - HEMA BAMBOO CHARCOAL LIJN 3 - HEMA BAMBOO CHARCOAL LIJN

Bamboo Charcoal Face Wash:
Deze Face Wash reinigt en verwent de huid effectief. Verzorgende lipiden zorgen voor een optimale verzorging tijdens en na het reinigen en houden de huid gehydrateerd. Voor een diep gereinigde en verfrissende huid. Ik vind dit een heel fijn product omdat je onder de douche kunt gebruiken. Eerst haal ik met make-up remover mijn makeup eraf en vervolgens breng ik de facewash aan voor een extra reiniging. Ook kun je de facewash en sub door elkaar mengen een aanbrengen heb ik uitgeprobeerd en eerlijk gezegd beviel mij dat prima.

DSC09401 edited - HEMA BAMBOO CHARCOAL LIJN

Gebruik: Maak voor het gebruik je gezicht nat. Laat de wasgel in je handen opschuimen en maak vervolgens cirkelvormige bewegingen. Na het reinigen grondig afspoelen met lauwwarm water.


4 - HEMA BAMBOO CHARCOAL LIJN 5 - HEMA BAMBOO CHARCOAL LIJN

Bamboo Charcoal Face Peeling:
De peeling geeft een heerlijk reinigend gevoel. De fijne korrel verwijdert overtollige huidcellen, talg en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Glycerine zorgt als vochtinbrengende crème voor een zacht en soepel gevoel van de huid. Het is een hele zachte scrub voor je gezicht.

DSC09392 1 edited - HEMA BAMBOO CHARCOAL LIJN

 

Gebruik: Maak je huid en je handen vochtig. Masseer de peeling, met een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot, op het vochtige gezicht. Na het reinigen spoel je de peeling grondig af met lauwwarm water.

6 - HEMA BAMBOO CHARCOAL LIJN 7 - HEMA BAMBOO CHARCOAL LIJN

Bamboo Charcoal Face Mask:
Het masker reinigt de huid diep, is makkelijk aan te brengen en laat een fris gevoel achter. De natuurlijke klei reinigt en verheldert de huid. Glycerine houdt het gehydrateerd en maakt de huid zacht en soepel. Het masker breng heel erg makkelijk aan met een kwast. Ik gebruik gewoon een foundation kwast om het masker mee aan te brengen. Je bent maar een heel klein beetje product nodig waardoor het een heel zuinig product in gebruik is.

DSC09386 edited - HEMA BAMBOO CHARCOAL LIJN

Gebruik: Reinig je gezicht goed en breng het masker vervolgens ruim aan op het gezicht. Laat het vervolgens 10-15 minuten inwerken en spoel het vervolgens grondig af met lauwwarm water

8 - HEMA BAMBOO CHARCOAL LIJN

Conclusie:
Ik ben fan van deze nieuwe lijn van HEMA! Alle drie de producten zijn super fijn in gebruik. De producten doen wat ze beloven, voelen goed aan op de huid en laten een heerlijk fris gevoel achter. Ook merk ik aan mijn huid lang niet meer zo vettig is en dat daardoor mijn make-up veel mooier blijft zitten. De producten zijn super zuinig in gebruik omdat je van alles maar een klein beetje nodig bent. Inmiddels gebruik ik de facewash iedere dag en de peeling en masker gebruik ik beide 1x per week. Het liefst gebruik ik de facewash en peeling te gelijk door ze met elkaar te mengen en breng daarna het masker aan onder de douch voor een gereinigde en frisse huid. Zeker een aanrader!

 

De producten uit deze HEMA Bamboo Charcoal Lijn kosten € 3,50 per stuk en zijn uiteraard te koop bij HEMA.
Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge