ESSENCE WAKE UP & MAKEUP

DSC09410 edited - ESSENCE WAKE UP & MAKEUP

Je kunt het bijna niet gemist hebben, laatst ontving ik mijn aller eerste perspakketje met leuke producten van Essence die ik nog niet kende. Het zijn geen limited edition of trend edition producten maar producten die die jou een handje helpen je  fris en fruitig wakker te worden. Ik ontving een primer, oogschaduw palette, gezichtspoeder, mascara en smoothie gloss en een super leuke mok van Blond Amsterdam. Op dit moment staat deze mok te shinen op mijn nieuwe decoratie ladder naast mijn bed. Maar vandaag draait het natuurlijk om de make-up producten. Tijd om deze aan jullie te laten zien en natuurlijk te testen! Nieuwsgierig? Kijk en lees snel mee!

DSC09432 edited edited - ESSENCE WAKE UP & MAKEUP

BLOND AMSTERDAM – BEAUTY QUEEN
Ik word graag wakker met een kopje koffie. Ik was super enthousiast toen ik het Essence pakketje binnen kreeg. Want hier zat namelijk een super grote thee/ koffie mok van Blond Amsterdam in.Zoals ik al zij gebruik ik hem niet voor koffie of thee maar heeft hij een speciaal plekje gekregen in mijn slaapkamer als aan denker aan mijn eerste PR pakketje. Mocht je hem zelf ook graag willen hebben? Klik dan hier!

DSC09425 edited - ESSENCE WAKE UP & MAKEUP

ESSENCE WAKE UP & MAKE-UP
De producten die ik heb ontvangen: Een Million Nude Faces oogschaduw palette, een Fresh & Fit awake primer, een smootie gloss in aardbeiensmaak, de super curl volume mascara en de brighten up gezichtspoeder. Alle beauty producten hebben een typische Essence verpakking. Je herkent ze meteen in de winkel. Ik heb mijn oog vooral laten vallen op het Million Nude Faces oogschaduw palette en op de super curl volume mascara omdat ik hier ontzettend nieuwsgierig naar was. Ik vind vooral de kleuren uit het oogschaduw er prachtig uit zien en ben net als jullie benieuwd naar de swatches. Ook ziet de mascara er veel belovend uit, ik ben benieuwd of hij mijn wimpers inderdaad voller en super krullend maakt zoals deze mascara beloofd.

DSC09482 edited edited - ESSENCE WAKE UP & MAKEUP

DSC09561 edited - ESSENCE WAKE UP & MAKEUP

ESSENCE FRESH & FIT AWAKE PRIMER – € 3,59
Essence fresh & fit awake primer is een prima die niet alleen onder je foundation kunt aanbrengen maar ook zonder foundation zorgt voor een lichte textuur met lichtreflectie er direct voor dat jouw teint er egaler en frisser uitziet. Bovendien houdt je make up langer met deze primer. Met vitaminen en cranberry water. De primer ruikt heerlijk en is makkelijk aan te brengen.

DSC09433 edited - ESSENCE WAKE UP & MAKEUP

DSC09520 edited - ESSENCE WAKE UP & MAKEUP

DSC09525 edited edited - ESSENCE WAKE UP & MAKEUP

ESSENCE BRIGHTEN UP! PEACH POWDER – € 2,99
Dit is een doorzichtige poeder die ideaal is voor de “concealer baking”methode en je kunt hem gebruiken als een mooie matte highlighter. Op de foto zie je hem niet terug omdat het dus echt doorzichtig is. Ook zou ik hem zelf niet gebruiken als een highlighter want je ziet gewoon niks. Ik zou hem zelf eerder gebruiken voor concealer baking. Dit product wordt vooral veel gebruikt door visagisten en nu dus ook verkrijgbaar in het schap van Essence.

DSC09480 edited - ESSENCE WAKE UP & MAKEUP

DSC09481 edited edited edited - ESSENCE WAKE UP & MAKEUP

DSC09542 edited - ESSENCE WAKE UP & MAKEUP

DSC09558 edited - ESSENCE WAKE UP & MAKEUP

ESSENCE MILLION NUDE FACE EYESHADOW BOX – € 3,99
Naar dit product was ik misschien wel het aller benieuwdst naar namelijk het Essence million nude face eyeshadow box met wel 10 hoog gepigementeerde, langhoudende schaduwtinten met matte-en parelmoer effecten. Dit oogschaduw palette ziet er wel echt heel erg schattig uit met een kat, hond en gezichtjes op de voorkant. Hij heeft een doorzichtig dekseltje dus je kunt precies zien welke kleuren erin zitten. Volgens Essence kun je met deze eyeshadow box wel een miljoen verschillende nude looks creëren. Vooral de kleuren met veel shimmer vind ik erg mooi. De oogschaduws voelen zacht aan, romig, hebben niet echt last van veel fall out en zijn inderdaad super goed gepigmenteerd. Het palette bevat 5 shimmer en 5 matte oogschaduws dus een heel divers palette. Hij is zeker het kopen waard!

DSC09458 edited - ESSENCE WAKE UP & MAKEUP

DSC09468 edited - ESSENCE WAKE UP & MAKEUP

IMG 2175 edited - ESSENCE WAKE UP & MAKEUP

ESSENCE SUPER CURL VOLUME MASCARA “EYE OPENING”- € 2,99
De naam van deze mascara zegt alles! Het creëert eindeloos volume, gecombineerd met een adembenemende krul en een open-ogen effect. Het gebogen elastomeren borsteltje bedekt elke individuele wimperhaar met textuur, zelfs die in de binnenste ooghoeken en verzekert je van een open, dramatische blik. De verpakking met holografische folie is een prachtige blikvanger. Dit was het eerste product die ik testte uit het pakket, het effect die deze mascara aan je wimpers geeft is zo mooi en maakt ze zoveel voller. Het borsteltje was wel even wennen maar inmiddels heb ik een back-up gekocht van deze mascara dus dat zegt toch al genoeg wat ik van het product vind.

 

DSC09447 edited - ESSENCE WAKE UP & MAKEUP

DSC09450 edited - ESSENCE WAKE UP & MAKEUP

DSC09580 edited - ESSENCE WAKE UP & MAKEUP

ESSENCE SMOOTHIE GLOSS “CRUSHED STRAWBERRY” –  € 0,99
Deze schattige lipgloss heeft een aardbeien smaak en geeft je lippen ook nog eens een kleurtje.De smaak is totaal niet chemisch dat ik echt een plus punt vind. Wel is hij plakkerig maar dat heeft een lipgloss vaak wel. Het is een leuk product, geeft je lippen een kleurtje maar vaak zal ik hem niet gebruiken maar dat heeft meer te maken dat lipgloss niks voor mij is. Mocht je wel van lipgloss houden dan is hij zeker het proberen waard, misschien dat dit product jou beter ligt.

Naamloos - ESSENCE WAKE UP & MAKEUP

DSC09423 edited - ESSENCE WAKE UP & MAKEUP

Conclusie:
Ik ben erg tevreden over deze Essence Wake Up & Make-Up producten. Vooral de mascara, oogschaduw palette en primer vind ik heel erg fijn en ben daar ook het meest over verrast. De Million Nude Faces oogschaduw palette heeft zowel basic kleuren in mat en parelmoertinten. Zoals het palette al beloofde kun je hier heel wat mooie looks mee creëren en wat is de pigmentatie hebben deze oogschaduws. Wel zorgen de oogschaduws voor een beetje fall-out maar voor de prijs en kwaliteit is dit palette zeker het kopen waard!  Ook de Essence super curl volume mascara is het kopen waard. Hij geeft je wimpers inderdaad volume en een mooie krul en hij is ook nog eens heel erg fijn in gebruik. De Essence Fresh & Fit Awake Primer vind ik ook een heel erg fijn product maar je moet er wel een beetje mee oppassen. Deze primer zorgt voor een best wel voor glansje als je het echt onder je make-up aanbrengt. Het is dus belangrijk om er niet te veel ervan te gebruiken maar hij is ook geschikt om hem als vloeibare highlighter te gebruiken. Hij blijft goed zitten, biedt een goede basis voor onder je make-up en geeft een hele mooie shine.

De gehele Essence Wake Up & Make-Up collectie is bij Kruidvat en Trekpleister online en in de winkel verkrijgbaar.

 

WAT VIND JIJ VAN DE ESSENCE WAKE UP & MAKE-UP COLLECTIE?
*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen
Volg:

14 Reacties

 1. 19 juni 2018 / 09:56

  Wat een fijne producten! En leuk dat je ze opgestuurd hebt gekregen!

 2. 19 juni 2018 / 10:41

  Leuk dat je allereerste perspakketje zo in de smaak is gevallen! En dan ook nog zo’n super mooie mok van Blond! Ik heb het merk weleens bij de Kruidvat zien liggen maar ik gebruik heel weinig make-up maar wie weet want voor de prijs hoef je het zeker niet te laten!

 3. 19 juni 2018 / 11:09

  Dit zien er zeker fijne producten uit! Leuk dat dit je eerste pakketje is en dat er meteen een mok als aandenken bij zit! 😉

 4. 19 juni 2018 / 18:32

  Hartstikke mooie producten en een leuke review. Nu weet ik waar ik naar kan uitkijken de volgende keer als ik in de kruidvat ben 🙂

  Liefs Loena

 5. 19 juni 2018 / 20:47

  Tof dat je er ook een mok van Blond Amsterdam bij hebt gekregen. Ik zou de mok gebruiken om kwasten in te bewaren. Ook lijken me het goede productjes die je kreeg. Ik ben Essence nog helemaal aan het ontdekken! Lijkt me fijn, perspakketjes krijgen!

 6. 19 juni 2018 / 21:08

  Het eindresultaat ziet er mooi uit. En die mok van Blond is super.

 7. 19 juni 2018 / 21:52

  Toevallig laatste de waterproof mascara gekocht en ik had bij het borsteltje ook echt mijn bedenkingen… Maar hij is geweldig! Wat een leuk perspakker en fijne producten. Heerlijk!

 8. 20 juni 2018 / 02:16

  Wat een super leuk pakketje met de Blond Amsterdam beker! De mascara ziet er echt geweldig uit, die moet ik onthouden!

 9. 20 juni 2018 / 08:45

  Ik vind de mok zo enorm leuk. Blond Amseterdam blijft een leuk merk vind ik.

 10. 20 juni 2018 / 15:59

  Leuke vernieuwde website!
  Wat een leuke producten!
  Essence producten is voor iedereen wel betaalbaar!
  Ik ben er dol op.
  Wat een leuke Blond Amsterdam mok!

 11. 20 juni 2018 / 17:13

  Fijne producten. Ik was vroeger altijd helemaal dol op blond Amsterdam, ik wilde het liefst alles hebben haha.
  Nu met mijn blog ben ik meer van het neutrale servies.

 12. 21 juni 2018 / 10:34

  Ik heb inmiddels bijna alle producten al gebruikt behalve het palette. Vind de peach powder super mooi ik ben alleen niet zo fan van de mascara

 13. 21 juni 2018 / 23:20

  Mooie mok. Fijn dat de producten voor veel mensen betaalbaar is. Ziet er ook nog eens leuk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge