allaboutbertina.nl is genomineerd voor de Beste Fashion Blogs van de Benelux!

3ab3b step0002 - allaboutbertina.nl is genomineerd voor de Beste Fashion Blogs van de Benelux!
Ben jij een grote fan van allaboutbertina.nl en kun je geen genoeg krijgen van het lezen van mijn artikels? Dan ben ik jou hulp nodig! allaboutbertina.nl is genomineerd voor de beste Fashion Blog van de Benelux! Om deze titel te kunnen winnen ben ik jullie stem hard nodig. Niet allen help je mij om de titel te bemachtigen maar je maakt ook nog eens kans op een waardebon t.w.v 25 euro. Meer weten? Klik dan snel veder.

Twee weken geleden kreeg ik een mailtje binnen, en het was niet zo maar een mailtje maar er stond in dat mijn blog genomineerd is voor de Beste Fashion Blogs van de Benelux. Echt een enorme eer, want zo als jullie weten bestaat mijn blog nog geen jaar en ondanks dat staat mijn blog hier tussen. En met deze nominatie maak ik dus kans op titel Beste Fashion blog van de Benelux. Maar om deze titel te krijgen ben ik wel jullie stemmen nodig!

Stemmen gaat heel gemakkelijk via deze link.
Klik op je favoriete blog en vul een  geldig e-mailadres invullen want door jou stem maak je meteen automatisch kans op een waardebon van de webshop tazzly.com. Er worden 4 waardebonnen uit gedeeld t.v.w 25 euro onder alle stemmers. 

Je kunt maar per IP-adres één keer stemmen. Stemmen kan vanaf vandaag tot 8 juni, 12 uur.
De einduitslag wordt bekend gemaakt op 13 juni. Ik zou super vinden je je zou stemmen op allaboutbertina.nl en eventueel het deelt via sociaal media. 

Help jij mij mee om deze titel te krijgen? Alvast bedankt voor je stem! 

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 26 mei 2016 / 00:01

  Tof!!! Ik denk dat word makkelijk, ik stem gewoon op Bertina. Zal je net zien dat er nog een blogger tussen staat die ik al vrij lang volg en leuk vind. 😉 Maar ik heb natuurlijk op jou gestemd, omdat je gezellig bent op Instagram! 🙂

 2. 26 mei 2016 / 00:01

  Tof!!! Ik denk dat word makkelijk, ik stem gewoon op Bertina. Zal je net zien dat er nog een blogger tussen staat die ik al vrij lang volg en leuk vind. 😉 Maar ik heb natuurlijk op jou gestemd, omdat je gezellig bent op Instagram! 🙂

 3. 26 mei 2016 / 08:19

  Natuurlijk heb ik op jou gestemd ! Je verdient het met al die inzet en natuurlijk je leuke posts etc. Ga zo door en ik duim voor je !

  liefs xx

 4. 26 mei 2016 / 08:19

  Natuurlijk heb ik op jou gestemd ! Je verdient het met al die inzet en natuurlijk je leuke posts etc. Ga zo door en ik duim voor je !

  liefs xx

 5. 26 mei 2016 / 19:58

  Wat een lieve reactie, super leuk om te horen. Ik ga nog meer mijn best doen om er iets moois van te maken. Bedankt dat je gestemd hebt op mij.

 6. 26 mei 2016 / 19:58

  Wat een lieve reactie, super leuk om te horen. Ik ga nog meer mijn best doen om er iets moois van te maken. Bedankt dat je gestemd hebt op mij.

 7. 26 mei 2016 / 19:59

  Ja hè!
  Ik blijf het heel bijzonder vinden dat ik na nog geen jaar bloggen hier voor genomineerd ben.

 8. 26 mei 2016 / 19:59

  Ja hè!
  Ik blijf het heel bijzonder vinden dat ik na nog geen jaar bloggen hier voor genomineerd ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge