MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

56274 meest2bgelezen2bmei - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!
Het is weer het einde van de maand en dat kan maar één ding betekenen… namelijk de terugblik naar de meest gelezen artikelen van de afgelopen maand. Mei is echt voorbij gevlogen, vinden jullie dat ook?  Over minder dan twee maanden heb ik gewoon  zomervakantie! In mei kwamen er weer heel wat leuke artikelen online op allaboutbertina.nl maar welke zouden deze top vijf gehaald hebben? Benieuwd?! Klik en lees gezellig mee!

7fd29 dsc086062b252822529 inpixio - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

 

NOOIT MEER EEN LEGE TELEFOON MET EEN POWERBANK VAN POWERBANKCENTER.NL + WIN €25,- SHOPTEGOED (GESLOTEN)
Je kent het wel…. Je gaat met een volle telefoon ‘s ochtends van huis en halverwege de dag is je batterij nog maar op 10%. Dit is het moment dat je mobiel spontaan kan gaan uit vallen en je hopeloos in de steek laat. Gelukkig heb je tegenwoordig leuke powerbanks om dit probleem te voorkomen. Zo kan je telefoon snel voorzien worden van wat extra stroom, zodat je lekker kunt blijven luisteren naar muziek, kunt blijven appen en zonder dat je iets hoeft te missen op sociaal media. Zo ontving ik laatst deze leuke powerbank van Powerbankcenter.nl en ik mocht 25 euro shoptegoed weggeven aan één van jullie! Artikel gemist of meer willen weten over deze leuke powerbank? Klik hier!
 
 
b0934 dsc08832 inpixio - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

SPAM JE…INSTAGRAM!

Ook mochten jullie in mei weer helemaal los gaan. Het was weer tijd voor een nieuwe spam je blog of toch niet…? Nee, dit keer iets anders dan je blog spammen namelijk je Instagram! Laatst kreeg ik via Instagram de vraag of ik een keer een speciale Instagram editie wilde doen waarbij iedereen schaamteloos zijn eigen Instagramaccount mag promoten! Dit leek mij een leuk idee, want tegenwoordig heeft bijna iedereen wel Instagram en stiekem zijn we er allemaal er aan verslaafd. Op deze manier kan iedereen nieuwe, toffe accounts ontdekken en misschien krijg je wel een aantal nieuwe volgers erbij. Heb jij je Instagram al gespamd? Nee…?!? Klik dan hier!

f07ad dsc08657 inpixio - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

 
HOE BEDENK EN MAAK IK EEN FLATLAY?
Nog niet zo’n lange tijd besloot ik mijn hele Instagramfeed op de kop te gooien, en te gaan werken met flaylays. Al heel snel kreeg ik de meeste vragen over hoe ik toch altijd die flaylays maak en bedenk. Vandaag geef ik hier antwoord op! Ik leg stap voor stap uit hoe ik ze bedenk en hoe het creatieproces er nou precies uitziet, tot aan het plaatsen van de foto op Instagram. Benieuwd? Klik hier!
3f6a3 dsc08040 inpixio - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!
ETOS SHAPING & HIGHLIGHTING KIT
De laatste maanden worden er ontzettend veel contouring kits uitgebracht. Niet alleen high-end merken maar ook de low-budgetmerken zijn enthousiast over deze trend. Ook de Etos heeft  een aantal van zulke trio’s in het assortiment zitten. Deze Etos Shaping & Highlighting Kit leek me het reviewen waard! Benieuwd of deze kit het kopen waard is? Klik hier voor de review!
38096 dsc06572 inpixio - MEEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DE AFGELOPEN MAAND!

 FAIRY TALE TAG

Ik zag deze tag al bij enkele andere bloggers en vond hem heel leuk! Ik hou van Disney dus waarom ook niet? Vandaag beantwoord ik heel veel persoonlijke vragen in het Disney thema. Benieuwd naar de vragen en mijn antwoorden? Klik hier!

Welk artikel vond jij het leukste om te lezen?
Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 31 mei 2018 / 14:45

  Al je artikelen zijn leuk meid! Lees ze altijd graag 🙂 <3

 2. 31 mei 2018 / 14:45

  Al je artikelen zijn leuk meid! Lees ze altijd graag 🙂 <3

 3. 31 mei 2018 / 17:54

  Leuk om te horen! In juni kun je weer leuke artikelen verwachten en misschien wel een winactie.

 4. 31 mei 2018 / 17:54

  Leuk om te horen! In juni kun je weer leuke artikelen verwachten en misschien wel een winactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge