SPAM JE BLOG

apple device beverage computer 619167 - SPAM JE BLOG

Yaay! Het is weer tijd om om je blog te spammen en nieuwe blogs te ontdekken. Ik vroeg jullie in een Instagrampoll of jullie het leuk vonden om je blog te spammen op allaboutbertina en de meeste stemde voor ja. Ik wil bloggers graag de kans geven om hun eigen blog te promoten op mijn blog. Ik vind het namelijk erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken, maar ook dat mijn lezers nieuwe blogs ontdekken. Vandaag mogen jullie dus weer je blog spammen op mijn blog! Spammen maar!

Laat een reactie achter met de url van jouw blog (of een ander blog die je aanraadt), de titel en een beschrijving erbij. Zet eventueel erbij hoe mensen jou kunnen volgen, bijvoorbeeld via Bloglovin of per e-mail. Ik bekijk elke blog en elk blogartikel die hier geplaatst worden :).

Je kunt mij volgen op:

♥ Instagram: @allaboutbertina

♥ Twitter: @allaboutbertina

♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina

♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina

♥ Pintrest: @allaboutbertina

♥ Bloglovin: @allaboutbertina

Spammen maar!!!!

 

Beeld: pexels.com

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 15 augustus 2018 / 11:01

  Voor dames die twijfelen of ze wel/geen kinderen willen. Daarover schrijf ik nu ook een boek én daarover blog ik. (Daarnaast ook nog diverse persoonlijke verhalen)

 2. 15 augustus 2018 / 11:12

  Leuk! Ik heb een persoonlijk lifestyle blog genaamd http://www.iliveformydreams.com Ik blog al ruim 10 jaar over van alles en nog wat, maak me niet druk om statestieken en heb vooral erg veel plezier met deze fijne hobby!
  Mijn kanalen staan op mijn blog als je me wilt volgen 🙂

 3. Maïté Goddyn
  15 augustus 2018 / 12:58

  Ik heb een beauty, fashion en lifestyle blog sinds november 2017. https://allaboutmaite.wordpress.com
  Ik heb nog niet veel vaste maandelijkse bezoekers maar houd gewoon van het bloggen zelf.

 4. 15 augustus 2018 / 17:09

  Hii ik ben Yara en ben 15 jaar. Ik blog sinds maart 2017 over van alles wat met beauty te maken heeft. Ik ben een paar maanden niet zo actief geweest, maar ik ben het langzaam aan weer aan het op pakken! Mijn blog is: https://beautyaddictyara.weebly.com/#
  Xx

 5. 15 augustus 2018 / 17:38

  Lief dat we mogen spammen! Ik blog op http://www.marushilifestyle.nl Ik schrijf over lifestyle met een vleugje beauty en fashion. En natuurlijk over persoonlijke dingen. Op het moment schrijf ik veel over mijn zwangerschap.

 6. 15 augustus 2018 / 19:21

  Allereerst, bedankt dat ik mag doen. Mijn naam is Nadia en ik deel graag mijn verhalen, ervaringen, reizen, dagjes uit en meer. Ook ben ik pas begonnen met fotografie. Alles is te zien en te lezen op http://www.ndblogproject.wordpress.com

 7. 15 augustus 2018 / 19:27

  Ik ben Evelyne en blog persoonlijk en over mijn passie fotografie op http://evelynevergote.be Ik startte op 1 januari 2018 een 365 dagen bloggen challenge en schrijf dus elke dag over mijn leven en daaromtrent. Ook mijn passie fotografie krijgt steevast een plekje op mijn stukje internet.

 8. 17 augustus 2018 / 20:01

  Ik ben Eef, ik ben 20 jaar oud en ik ben een lifestyle blogger! Mijn blog is een weerspiegeling van mezelf en een plaats waar je terecht kan voor motivatie, tips of sociale connectie! Ik schrijf over persoonlijke dingen, ik deel recepten, persoonlijke favorieten, lijstjes en heel wat tips, maar geluk, self-care en een positieve mindset zijn mijn hoofdonderwerpen op Eefie’s Beautiful Mess!

  Veel liefs,
  Eef.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge