BEAUTY DIY │ZO MAAK JIJ JE EIGEN HIGHLIGHTER!!!

Naamloos 1 - BEAUTY DIY │ZO MAAK JIJ JE EIGEN HIGHLIGHTER!!!

Highlighter is hét beauty product van afgelopen jaar! Bijna niemand kan meer zonder en zoals jullie weten is highlighter één van mijn favoriete make-upproducten om te gebruiken. Een highlighter geeft een mooie glans en extra touch aan je make-up look door het aan te brengen op de jukbeenderen, maar highlighter kun je op veel meer delen van het gezicht aanbrengen voor een mooie glow. Vandaag vertel ik je hoe je in paar stappen een eigen highlighter kunt maken. Benieuwd? Lees dan snel mee!

Wat ben je nodig?

  • Een leeg poederdoosje
  • 3 x glitter oogschaduw die je niet meer gebruikt
  • 3 bakjes / kopjes
  • Een satéprikker
  • Een lepel
  • Keukenpapier
  • (pure) Alcohol 

Tijd om aan de slag te gaan!

Stap 1: Prik met een satéprikker of lepeltje de oogschaduw uit het doosje en doe deze in een bakje / kopje. Doe dit met alle oogschaduws die je voor je highlighter wil gebruiken. Belangrijk is, is dat je elke oogschaduw in een apart bakje of kopje doet!

Stap 2: Druk met de lepel de oogschaduw fijn tot er geen stukjes meer over zijn. Ook dit doe je bij alle oogschaduws. Uiteindelijk heb je drie kopjes met fijne oogschaduwpoeder.

Stap 3: Voeg daarna alcohol bij de poeders. Belangrijk is om niet meteen te veel alcohol erbij te doen maar iedere keer paar drupjes. Roer het daarna goed door zodat het een stevige pasta / mengsel wordt.

Stap 4: Pak het lege poederdoosje en dan is het nu tijd om de oogschaduws in het doosje te doen. Hier kun jezelf een beetje spelen wat voor patroon en kleur jouw highlighter moet krijgen. Met een satéprikker kun je ook nog leuke patroontjes in je highlighter maken.

Stap 5. Druk daarna alles goed plat met een lepel.

Stap 6: Dep met keukenpapier goed op de poeder zodat het stevig in het doosje zit. Herhaal dit een paar keer.

 

Tatraaaaaa! Je zelf gemaakte highlighter is klaar! Tijd om te shinen! 

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge