TAG │BEAUTY BLOGGER

9b2b4 1234567890 edited - TAG │BEAUTY BLOGGER
Draag ik altijd make-up? Hoeveel high-end producten bevat mijn stash? Hoe ben ik op de naam gekomen van mijn blog? Op deze vragen geef ik vandaag antwoord! Ik beantwoord alle vragen van de beauty blog tag. Kijk en lees je mee?

4eb79 ik - TAG │BEAUTY BLOGGER

Is je haar stijl of gekruld van zichzelf?Ik heb best stijl maar toch zie je hier en daar een slag in zitten zonder dat ik er iets aan gedaan heb. Ik vind het niet erg hoor, want ik ben eigenlijk heel erg te vrede met mijn haar. Ik hoef alleen maar het een borstel erdoor en mijn haar zit goed. Na het wassen föhn ik het altijd wel maar vaak is het dan wel handdoek droog dus ook daarin ben ik vaak weinig tijd aan kwijt. Ik gebruik zelden een stijl/krultang. En als ik krullen maak dan is het vaak na een uur eruit gezakt omdat ik heel dik en veel haar heb. Als ik vaak iets meer slag in mijn haar wil hebben dan kies ik ervoor om te slapen met een vlecht in. 

Verf je je haar zelf of bij de kapper?Als ik mijn haar verf dan doe ik het zelf….nou ja mijn zus.Maar ik probeer het niet te vaak achter elkaar te verven en laat het regelmatig gewoon uitgroeien.

Draag je altijd make-up?Nee hoor! Het gebeurt vaak genoeg dat ik zonder make-up rond loop. Vooral in het weekend en in vakanties vind ik het heerlijk om zonder make-up te lopen. Zeker als ik thuis ben en de deur niet uit hoef. Naar school en stage draag ik altijd wel make-up.

Hoelang ben je bezig met make-up?Door de weeks als ik na school toe moet dan ben ik een half uurtje nodig voor mijn make-up.Ik weet het…. Het is best wel veel tijd maar ik hou ervan om ’s morgens rustig mijn make-up te kunnen doen. Als ik echt een uitgebreide make-uplook maak dan kan ik zo één a twee uur bezig zijn

.Draag je elke dag een ‘full face’ makeup?Meestal draag ik: concealer, poeder, mascara, oogpotlood op de onderste en bovenste waterlijn, blush, bronzer, highlighter en ik vul mijn wenkbrauwen in.  En heel af en toe lipstick maar vaak laat ik die weg als ik na school ga.

Wat doe je eerst: je gezicht of je ogenDat licht eraan. Als ik echt een heftige en uitgebreide make-uplook maak, dan begin ik vaak eerst met de ogen omdat ik weet dat de kans op fall-out heel groot is. En dan zou het zonder zijn als de fall-out de hele look zou verpesten. Dus dan kies ik liever ervoor dat ik eerst mijn ooglook maak en vervolgens de gezichtsproducten aan brengen op mijn gezicht. Is het een look zonder oogschaduw dan kies ik ervoor om eerst mijn gezicht te doen en daarna de oogmake-up.

Verzamel jij make-up of koop je alleen iets als je het nodig hebt?Ik ben een echte verzamelaar vooral als het aankomt op make-up.Ik hou ervan om nieuwe producten producten te testen maar vaak blijven heel veel producten ongebruikt liggen tot dat ik ze ga reviewen en ondertussen blijf ik maar nieuwe dingen kopen en worden de bakken steeds voller. oep!

Hoeveel high-end producten heb je?Ik moet toegeven dat ik meer low-budget producten heb, dan high-end producten. Zelf heb ik wel een aantal producten in mijn stash van MAC zoals lipsticks, highlighter, blush en de MAC fixingspray.Ook heb ik nog een oogschaduwpalette van Too Faced, een Jeffree Star highlighter en twee lipsticks van Yves Saint Laurent. Voor de rest heb ik alleen maar low-budget en mid budget producten in mijn stash.

 Hoe vaak lak je je nagels?Ik heb een tijd gehad dat ik bijna welke week een andere kleur op mijn nagels had maar ik merk dat ik de laatste tijd weinig mijn nagelslak. Best wel jammer eigenlijk, want ik heb best een grote nagellakstash met heel veel nieuwe kleuren die ik nog eens wil proberen. Als ik mijn nagelslak dan wil ik daar ook de tijd voornemen zodat ik zeker weet dat het goed droogt en er mooi uitziet. Haastige spoed is zelden goed, zeker als het gaat om nagelslakken.

Lak je je teennagels ook in de winter? Nee, ik lak ze niet in de winter. Ik lak mijn teennagels wel in de lente en in de zomer.

Wat is je favoriete parfum?
Mijn favoriete parfum is toch wel Playboy Play it Sexy. Deze parfum droeg ik elke dag maar is helaas is hij sinds gisteren op maar ik ga hem zeker weer opnieuw kopen. Mocht je benieuwd zijn waarom dit mijn favoriet is? Bekijk dan hier de volledige review!

Hoe ben je op de naam van je blog gekomen?
Toen ik begon met een eigen blog heb ik heel lang getwijfeld over de naam. Ik wilde graag een naam die bij mij paste maar ook bij dat gene waarover ik wilde schrijven.

Toen ik begon met mijn eigen blog was ik al actief met bloggen op een andere blog die ik samen deed met mijn tweelingzus Hanneke. Ik merkte toen al dat ik het heel erg leuk vond om producten te testen en te reviewen. Dat het iets zou worden met make-up was zeker maar toch twijfelde ik of ik dit terug wilde laten komen in de naam van mijn blog of dat ik meer voor een wat neutralere naam zou gaan die bij verschillende gene zou passen mocht je niet alleen over beauty willen schrijven. Na alle opties en ideeën op een rijtje gezet te hebben, voelde allaboutbertina toch het beste. Het is een naam waar ik alle kanten mee op kan zonder dat ik een onderwerp vast zit.


Lees je de comments op je artikelen?
Natuurlijk! Ik lees comments en probeer er zo vaak mogelijk op te reageren.

Ik vind het ontzettend leuk als iemand de moeite neemt om een reactie achter te laten.

Heb jij meer high-end producten of toch meer low-budget producten? 
Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 11 maart 2018 / 09:21

  Leuk om te lezen!
  Ik vind het soms ook echt heerlijk om zonder make-up rond te lopen.
  Wat ben je super mooi opgemaakt op die foto!

 2. 11 maart 2018 / 09:21

  Leuk om te lezen!
  Ik vind het soms ook echt heerlijk om zonder make-up rond te lopen.
  Wat ben je super mooi opgemaakt op die foto!

 3. 13 maart 2018 / 11:15

  Leuke Tag om te lezen. Ik heb niet zoveel make-up maar net een aantal nieuwe oogschaduw gekocht bij de HEMA en een oogpotlood van Chanel

 4. 13 maart 2018 / 11:15

  Leuke Tag om te lezen. Ik heb niet zoveel make-up maar net een aantal nieuwe oogschaduw gekocht bij de HEMA en een oogpotlood van Chanel

 5. 14 maart 2018 / 12:57

  Leuk om zo meer over je liefde over make-up te weten te komen! Ik koop ook het liefste budget make-up van bijv Catrice!

 6. 14 maart 2018 / 12:57

  Leuk om zo meer over je liefde over make-up te weten te komen! Ik koop ook het liefste budget make-up van bijv Catrice!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge