BROOKLYN

18aa2 dsc039282b252812529 - BROOKLYN


Vandaag wil ik je graag voorstellen aan mijn kleine meisje Brooklyn. Geboren op 7 mei 2017 samen met haar andere drie broertjes. Wanneer je mij al langer volgt weet je dat ik echt een kattenvrouwtje ben en dat ik al twee andere katten heb. Buddy woont sinds 29 februari 2016 bij ons en Spinner sinds 17 oktober 2016 en afgelopen maandag (31 juli) hebben wij ons laatste huisgenootje Brooklyn opgehaald. Meer weten over haar? Lees dan snel veder!

We hebben altijd drie langharige Perzen gehad ( een meisje en twee jongens) en twee hondjes. Alle drie hebben we ze een mooie leeftijd gehaald maar het gemis van hun bleef. Ik heb altijd gezegd dat ik graag weer katten wilde hebben en dat ik het liefst weer twee jongens wilde en een meisje wilde. Buddy en Spinner zijn allebei Europese korthaartjes en komen allebei uit hetzelfde asiel.

Naar heel veel op internet gekeken te hebben opzoek naar een poesje, het asiel te hebben bezocht en naar heel wat telefoontjes kwam ik uit op een advertentie van mensen die drie katertjes hadden en een poesje. Meteen was ik opslag verliefd toen ik de foto’s van deze kleintjes zag en besloot te bellen. Ongeveer een dag later kreeg ik foto’s opgestuurd van het meisje (Brooklyn) en ik wist meteen dat zij het poesje was die ik zocht. Het voelde meteen goed en zeg nou eens zelf, hoe schattig?!?

7c6b3 dsc038972b252812529 - BROOKLYN

 

Brooklyn had al haar naam omdat ze een stamboom heeft. Brooklyn is een heilige Birmaan en is een chocolade poesje. Haar beide ouders zijn chocolade points. Je vraagt je nu vast af wat houdt dat dan? Nou dat heeft te maken met de kleur vacht. Natuurlijk is het mogelijk om haar naam te veranderen maar ik vond Brooklyn een hele mooie naam en ze is tenslotte er al helemaal aangewend.

De eerste keer dat ik haar vast hielt begon ze meteen te spinnen en te knuffelen. We keken elkaar aan en deden neusje neusje, (een echte kattenbegroeting) dat was voor ons allebei het teken dat het goed was en dat we bij elkaar hoorde. Ze kon alleen maar blijven knuffelen en likjes geven, het was zeker liefde op het eerste gezicht voor ons allebei. Uiteraard kreeg ze meteen een fotoshootje en heb ik samen met haar en haar broertjes gespeeld.
91cd8 image12b252822529 - BROOKLYN

31 juli hebben we haar ‘s morgens opgehaald. De auto vond ze echt geweldig! Ze heeft de hele rit in mij armen gelegen terwijl ze naar buiten keek en viel af en toe lekker in slaap. Ook naar thuis komt toen ze de anderen ontmoete ging het meteen goed. Buddy leek het allemaal wel prima te vinden maar Spinner moest wel even wennen dat ze nu bij ons woonde. Twin onze oudste hondje (10) vond het wel prima en vond het wel leuk zo’n kleintje in huis. Coco was meteen dol op Brooklyn en ook andersom en gingen meteen met elkaar spelen. Nu we paar dagen veder zijn en niemand meer op elkaar moppert kunnen Brooklyn en Spinner het onwijs goed met elkaar vinden en kunnen uren met elkaar spelen en ook Coco speelt heerlijk mee.

92101 dsc039252b252812529 - BROOKLYN

Brooklyn is een echte meid die weet wat ze wil en die zich zeker niet laat tegen houden door de jongens. Wat verwacht je als je met drie mannen bent opgegroeid en het ravotten gewent bent. Ik heb haar de bijnaam little princess gegeven want dat is ze wel een beetje. Ook is ze dol op lekker eten en slaat dan ook geen rondje over. Ook spelen met de bal of spelen met haar speelgoed beertjes vind ze heel erg leuk.

3c2cc dsc039932b252812529 - BROOKLYN

Ze beklimt graag de grote krabpaal en de grote kast waar Buddy en Spinner graag liggen.En elke bloempot in het huis wordt gekeurd of het wel een goede slaapplaats is voor haar. Op dit moment is ze 13 weekjes oud.

Ik probeer normaal artikelen te publiceren maar ik kan nu eventjes niets beloven omdat mijn aandacht volledig op haar gericht is. Ze moet alles nog leren en alles is voor haar speelgoed waar ze mee wil spelen. Het slapen ging meteen goed maar voorlopig slaapt ze gescheiden van haar twee nieuwe broertjes. Volg mij sowieso op Instagram om up to date te blijven of mocht je nog meer foto’s van haar willen zien of samen met de andere katten / hondjes.

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 6 augustus 2017 / 12:22

  Ik had t al op Facebook gezegd, maar wat is t toch een beauty ?Geniet van je kleine prinses!

 2. 6 augustus 2017 / 12:22

  Ik had t al op Facebook gezegd, maar wat is t toch een beauty ?Geniet van je kleine prinses!

 3. 6 augustus 2017 / 16:08

  Wat een schatje❤ heel veel plezier met haar! Wij hebben zelf ook 3 katten ze zijn heel gezellig ��

 4. 6 augustus 2017 / 16:08

  Wat een schatje❤ heel veel plezier met haar! Wij hebben zelf ook 3 katten ze zijn heel gezellig ��

 5. 6 augustus 2017 / 17:36

  Zo leuk! Wij hebben sinds een weekje een puppy, dus we zitten een beetje in hetzelfde schuitje. Ik vind Brooklyn echt een heel erg leuke naam!

 6. 6 augustus 2017 / 17:36

  Zo leuk! Wij hebben sinds een weekje een puppy, dus we zitten een beetje in hetzelfde schuitje. Ik vind Brooklyn echt een heel erg leuke naam!

 7. 10 september 2017 / 08:02

  Wat is het toch ook een pracht-verschijning! En zoooo lief ook. Dat kleine kittengedrag, dat ze met alles spelen, is zo leuk! ?? Geniet van de babytijd ?

 8. 10 september 2017 / 08:02

  Wat is het toch ook een pracht-verschijning! En zoooo lief ook. Dat kleine kittengedrag, dat ze met alles spelen, is zo leuk! ?? Geniet van de babytijd ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge