TAG | Zomerse dilemma’s

46273 insta - TAG | Zomerse dilemma’s
Aangezien het zomer is, moest ik deze tag wel invullen. Terwijl het buiten regent…want ja het blijft tenslotte Nederland, ga ik keuzes maken uit verschillende zomerse dilemma’s. Benieuwd welke vakantie ik zou kiezen, of  waar ik de zomernachten zou willen doorbrengen? Ik vertel het je! Ik zeg let’sss go!

Op blote voeten door het gras OF op blote voeten door de branding?
Het liefst loop ik met mijn blote voeten door de branding maar het probleem is dat wij hier in de buurt geen strand hebben.En we gaan eigenlijk nooit naar het strand. Dus dan zit er niets anders op om met blote voeten over het gras te lopen wat toch ook wel heel fijn aanvoelt.

Een vakantie op een tropisch eiland OF Een zonnige, culturele stedentrip?
Lastig, een tropisch eiland klinkt heel verleidelijk maar een stedentrip past toch wel beter bij mij. Lekker een terrasje pakken en een genieten van een ijsje in mijn hand terwijl ik naar de mensen kijk die voorbij komen en natuurlijk shoppen in de late uurtjes en bezienswaardigheden bekijken.
Overduidelijk dus dat ik voor een zonnig, culturele stedentrip kies.

Jouw diner bestaat alleen nog maar uit homemade pastasalade’s OF Jouw diner bestaat alleen nog maar uit barbecueën?
Geen twijfel mogelijk, barbecueën natuurlijk. Met barbecueën kun je ook andere dingen op doen dan alleen vlees.En heb je meer keuze uit wat je het liefst wil eten vergeleken met een pastasalade. En barbecue is denk ik toch wel lekkerder dan een pastasalade’s hahah. En dat kun je overigens het hele jaar eten terwijl je in de winter moeilijk kunt gaan barbecueën. Je snap mijn punt wel hihi.

Zwoegen in de sportschool OF Work-outs in de buitenlucht?
Ik heb het niet echt op het sporten maar als ik dan toch moet kiezen ga ik denk ik toch liever hardlopen in de buitenlucht. Dan kan ik lekker genieten van de prachtige natuur en van het avondzonnetje.

Iedereen denkt dat jij de zon tevoorschijn tovert OF Niemand wil ooit nog met jou op vakantie?
Dan kies ik toch voor de optie dat iedereen denkt dat ik de zon tevoorschijn kan toveren.
Eigenlijk zou dat best wel een handige gave zijn om te hebben. Dan liet ik sowieso elke dag de zon schijnen want ik ben niet echt een kou type. En dat is altijd nog beter als dat niemand met jou op vakantie zou willen. Een vakantie alleen is toch lang niet zo gezellig en leuk als iemand dat iemand mee gaat.

Een hele zomer doorbrengen in Scandinavië OF Een hele zomer backpacken door Azië?
Dan ga ik voor de zomer doorbrengen in Scandinavië. Ik zou namelijk heel graag een keer naar Zweden willen. En ik denk niet dat backpacken wat voor mij is.

Nooit meer jouw teennagels lakken OF Nooit meer slippers dragen?
Oké, dit is wel een hele lastige vraag. Ik hele lelijke teennagels door operaties eraan en begin nu ook kalk nagels te krijgen als of het nog niet erg genoeg was. I hate it! En een kleurtje maakt het vaak dan toch wat mooier maar ik ben wel iemand die dol is op slippers. Gelukkig kijken niet veel mensen naar je voeten dus dan maar nooit meer mijn teennagels lakken. Dan kies ik toch liever voor mijn slippers.  Je draagt de hele zomer een nét te kort zomers rokje OF Je mag nooit meer jouw benen ontharen? Eigenlijk zijn geen van beide opties echt prettig maar dan ik kies liever voor een te kort rokje want dat doen veel mensen met hun bikini eronder en eigenlijk kan het dan wel prima. Ik vind het ook geen fijn gevoel om met behaarde benen rond te lopen. En dat zal iemand sneller opvallen denk ik als dat je een te kort rokje aan zult trekken met warm weer.

Iedere nacht illegaal kamperen in een weiland OF Iedere nacht doorbrengen onder de sterrenhemel?
Dat is simpele keuze! Dan kies ik voor iedere nacht doorbrengen onder de sterrenhemel.
Ik vind  sterren kijken sowieso heel erg leuk om te doen.

Jouw favoriete ijsjessmaak is nergens meer verkrijgbaar OF Je mag de hele zomer geen zoetigheid meer?
Als mijn favoriete ijsjessmaak er niet meer is kies ik gewoon voor wat anders. Zo kan ik meteen andere smaken ontdekken. Een hele zomer zonder zoetigheid hou ik niet vol. Wist je trouwens dat chocolade mijn grote favoriet is?

Iedere zomer hoor je altijd ‘Op een onbewoond eiland’ van Kinderen voor Kinderen in jouw hoofd OF Bij het horen van muziek begin je onuitstaanbaar te huilen?
Dan hoor ik toch liever de hele dag ‘Op een onbewoond eiland ‘van Kinderen voor Kinderen. Kom je meteen lekker in de vakantie sfeer en je wordt er meteen vrolijk. De andere optie is geen goede keuze voor mij want ik luister het liefst de hele dag muziek en zeker als ik buiten lig te zonnen. Dan zou beteken dat ik non stop aan het huilen ben, daar krijg je toch geen vakantie gevoel van….En uiteindelijk droog je er ook nog eens van uit. Not a good deal!

Wat zou jij kiezen Een vakantie op een tropisch eiland OF Een zonnige, culturele stedentrip? Laat het mij maar weten, ben heel erg benieuwd naar jullie keuzes.
Vul gerust de tag in en vergeet niet om Renske te taggen die deze tag verzonnen heeft.

Volg:
Delen:

Plaats een reactie

 1. Anoniem
  2 augustus 2016 / 19:00

  Ik kies onmiddellijk voor de zonnige, culturele stedentrip. Ik ben geen strandmens en ook niet zo happig op de tropen. Veel te warm. Nee, geef mij maar een leuke stad om te bezichtigen. Liefst wel zonnig. Want een leuke stad bezoeken in de regen is toch wat minder…

 2. Anoniem
  2 augustus 2016 / 19:00

  Ik kies onmiddellijk voor de zonnige, culturele stedentrip. Ik ben geen strandmens en ook niet zo happig op de tropen. Veel te warm. Nee, geef mij maar een leuke stad om te bezichtigen. Liefst wel zonnig. Want een leuke stad bezoeken in de regen is toch wat minder…

 3. 3 augustus 2016 / 07:06

  Wat een leuk Tag! Ik zou zeker kiezen voor de culture stedentrip. Lekker lui liggen kan zo op zijn tijd ook wel wat zijn, maar ik hou van nieuwe dingen ontdekken en doen. Op een stedentrip kan dit natuurlijk het beste:) Wel hopen dat het dan mooi weer is.. Vaak heb je daar op een tropisch eiland niet zo snel problemen mee

 4. 3 augustus 2016 / 07:06

  Wat een leuk Tag! Ik zou zeker kiezen voor de culture stedentrip. Lekker lui liggen kan zo op zijn tijd ook wel wat zijn, maar ik hou van nieuwe dingen ontdekken en doen. Op een stedentrip kan dit natuurlijk het beste:) Wel hopen dat het dan mooi weer is.. Vaak heb je daar op een tropisch eiland niet zo snel problemen mee

 5. 7 augustus 2016 / 07:21

  Hele leuke tag! Scandinavië zou ik ook heel graag nog eens heen willen, lijkt mij zo mooi!

 6. 7 augustus 2016 / 07:21

  Hele leuke tag! Scandinavië zou ik ook heel graag nog eens heen willen, lijkt mij zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge