CATRICE ‘GLAM & DOLL’BOOST LASH GROWH VOLUME MASCARA

DSC06082 InPixiob edited - CATRICE ‘GLAM & DOLL’BOOST LASH GROWH VOLUME MASCARA

De nieuwe lente / zomercollecties druppelen langzaam de winkels binnen zo ook bij het populaire budgetmerk Catrice.  Eén van deze nieuwe producten is deze nieuwe Catrice Glam & Doll ‘Boost Lash Growh Volume mascara. Ik kon niet wachten om deze voor jullie te gaan testen. Deze nieuwe langhoudende mascara bedekt de wimpers met een diepzwarte textuur en stimuleert tegelijkertijd de wimpergroei – geen serum nodig. In slechts 6 weken zorgt deze mascara voor een verdubbeling van de wimpergroei en 54% meer volume. Studie onder 30 vrouwen gedurende 6 weken bij dagelijks gebruik. Dat klinkt in ieder geval veel belovend! Meer weten? Klik en lees snel verder! 

DSC06082 InPixiob edited - CATRICE ‘GLAM & DOLL’BOOST LASH GROWH VOLUME MASCARA

Al een lange tijd ben ik groot fan van de mascara’s van Catrice, vooral de paarse variant van de Galm & Doll familie heb ik heel lang gebruikt en was echt één van mijn favoriete mascara’s. Toen ik zag dat Catrice een nieuwe variant uitbracht kon ik niet wachten om deze te proberen en voor jullie te reviewen. Mocht je benieuwd zijn naar de review van de paarse Glam & Doll mascara? Klik hierDe huls van de mascara zit in een holografisch doosje waardoor hij meteen opvalt in het assortiment. De huls van de mascara is zoals we de Glam & Doll mascara’s kennen. De huls heeft een grijs / antraciet van kleur waardoor hij zich toch weer onderscheid van de rest van de Glam & Doll familie.  De verpakking ziet er mooi uit maar heel bijzonder voor Catrice is het niet.  

DSC06094 InPixio edited - CATRICE ‘GLAM & DOLL’BOOST LASH GROWH VOLUME MASCARA

Deze Glam & Doll mascara is voorzien van een klein, recht mascaraborsteltje met hele kleine vezeltjes. Hierdoor kun je elk wimpertje kunt voorzien van een laagje mascara. Zelf vind ik dit soort borsteltjes heel erg fijn werken omdat je de mascara heel precies kunt aanbrengen, zelfs op de kleinste wimpertjes.

mascara catrice edited - CATRICE ‘GLAM & DOLL’BOOST LASH GROWH VOLUME MASCARA

Wat kan ik zeggen, love it! Hij geeft mijn wimpers ontzettend veel lengte en volume zoals de mascara beloofde. Daarnaast is hij echt diep zwart en hij laat geen klontjes achter, separeert de wimpers mooi en hij komt zelfs bij de kleinste wimpers. Hij doet precies wat die beloofde en wat je van een mascara verwacht.  Op dit moment zit hij in mijn vaste routine en is een goede vervangingen van de paarse variant die ik heel lang gebruikt heb maar nu echt helemaal op is.

DSC06102 InPixio edited - CATRICE ‘GLAM & DOLL’BOOST LASH GROWH VOLUME MASCARA

Conclusie:
Dit is toch wel een budgettoppertje! Daarnaast beloofd deze mascara je wimpers langer te maken omdat het een wimperserum bevat. Ik gebruik deze mascara nu bijna twee weken en ik kan zeggen dat ik wel het idee heb dat hij mijn wimpers sterker en langer heeft gemaakt. Ook blijft hij gedurende dag prachtig zitten en behoud de volume en lengte terwijl bij de meeste mascara’s de volume verloren gaat. Daarnaast is mascara ontzettend budgetproof want hij kost maar €3,99 en is zowel bij Kruidvat als Trekpleister verkrijgbaar zelfs bij de kleinere filialen. Ik kan hem je zeker aanraden om eens te proberen.

 

Ga jij deze nieuwe mascara van Catrice proberen?

Volg:
Delen:

3 Reacties

  • Bertina
   Auteur
   7 februari 2019 / 18:36

   Hij is echt ontzettend goed. Deze mascara is echt je geld waard! Klopt, je zou denken dat dit een duurdere mascara was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge