NEW IN │MAAN KETTING SET VAN APHORODITE STORE

step0002 2 - NEW IN │MAAN KETTING SET VAN APHORODITE STORE

Oorbellen, ringen, armbanden of kettingen maken jouw outfit helemaal af. Helaas kunnen sieraden best prijzig zijn maar bij Aphrodite Store is dit zeker niet het geval en scoor je al de leukste accessoires voor een hele betaalbare prijs. Ik ontving van Aphrodite Store deze laagjes chokerketting die je zowel los als samen kunt dragen. Ik vertel je graag meer over deze ketting en de webshop, kijk en lees je mee?

Over de websop Aprodite Store
Zelf had ik nog nooit gehoord van de Nederlandse webshop Aprodite Store. Aprodite Store verkoopt niet alleen sieraden maar ook de leukste hoesjes voor je iPhone en allemaal voor een hele fijne betaalbare prijs. Daarnaast bied de webshop een super snelle verzending, de bestellingen binnen Nederland worden binnen 1-3 werkdagen verzonden, binnen Europa is dit 4-7 dagen en buiten Europa ongeveer 6-14 dagen en gratis verzending. Bij besteding boven de €75 euro ontvang je een leuk cadeautje bij jouw bestelling. 

Layer Ketting Set Maan-goud
Ik ben dol op sieraden, vooral choker kettingen draag ik het liefst. Toen ik op de webshop rond keek viel mijn oog al snel op deze laagjes (choker) ketting. Zelf hou ik heel erg van sieraden met het galaxy thema dus de keuze was voor mij al snel gemaakt naar het zien van deze ketting.

IMG 3268 InPixio - NEW IN │MAAN KETTING SET VAN APHORODITE STORE

Het zijn twee fijne goudkleurige kettinkjes waaraan één een maantje hangt. Het andere kettinkje heeft hele subtiele bolletjes eraan. Zelf hou ik heel erg van dit soort kettinkjes omdat je ze bij elke outfit kunt dragen. Als het nu juist een simpele trui is of een hele chique outfit is, je kunt ze overal op combineren. Het leukste vind ik dat je ze los kunt dragen van elkaar. Vaak zitten laagjes choker kettingen aan elkaar waardoor ze je nooit los kunt dragen van elkaar maar bij deze kan dat dus wel. Deze laagjes maan ketting set is zowel in het goud als zilver verkrijgbaar op de webshop voor €12,90. Echt een koopje voor zo’n mooie ketting als deze, ik ga hem met veel liefde dragen.

 

Kende jullie de webshop Aprodite Store al? Wat vinden jullie van deze ketting?

 

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 14 februari 2019 / 07:18

    Mooie ketting heb je gekozen! Ik draag zelf Veel sieraden die van mijn moeder en oma zijn geweest. soms koop ik op aliexpress wel eens kettingen
    Tessa onlangs geplaatst…Schoonheid in de kunst: RembrandtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge