NYX CAN’T STOP WON’T STOP FULL COVERAGE FOUNDATION

step0003 - NYX CAN’T STOP WON’T STOP FULL COVERAGE FOUNDATION

Lichtgewicht, waterproof en super gepigmenteerd. NYX Professional Makeup’s Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage Foundation is momenteel één van de populairste foundations in beautyland. Deze foundation blijft maar liefst 24 uur op zijn plaats zitten en is maar liefst te verkrijgen in 45 verschillende kleuren. Een tijdje geleden kocht ik hem in Duitsland maar inmiddels is hij ook te verkrijgen in Nederland. Vandaag vertel ik je alles over nieuwe foundation van NYX. Kijk en lees je gezellig mee?

step0001 InPixio - NYX CAN’T STOP WON’T STOP FULL COVERAGE FOUNDATIONEerlijk: ik gebruikte vrijwel geen foundation. Ik had altijd het gevoel dat het niet zo nodig was voor mijn huid maar inmiddels is het een vast product in mijn routine en kan ik stiekem niet meer zonder. Het is altijd zo lastig om de juiste foundation te vinden die bij jouw huidtype en kleur past. Dat ik het liever gewoon skipte inplaats dat ik het risico nam om rond te lopen met een te lichte, te donkere of oranjeachtige foundation. Vooral omdat ik een vette huid heb moet ik een foundation hebben die gewoon goed matteert omdat het er anders heel lelijk eruit gaat zien en omdat het er zo raar op de huid ligt krijg ik ook nog eens enorme jeuk ervan. Ik ben nogal kritisch betreft foundations. Laatst las ik een review over deze foundation op ilovebudgetmakeup.nl waardoor ik best wel nieuwsgierig werd na deze foundation. Laatst was ik bij de Duitse DM en trof deze foundation aan in het schap van NYX. Omdat hij in zoveel kleuren verkrijgbaar is besloot een aantal kleuren te testen. Light heeft een wat rozige ondertoon.

step0004 edited2 - NYX CAN’T STOP WON’T STOP FULL COVERAGE FOUNDATION

De verpakking vind ik erg mooi, echt zoals we de producten van NYX kennen. Op de dop zie je de naam van de kleur waardoor je heel makkelijk kunt zien welke kleur je hebt. Als je de doorzichtige dop eraf haalt, zie je een pompje waar de foundation uitkomt, als je hier op drukt. Op deze manier heb je nooit te veel product in één keer en het is ook nog eens hygiënisch.

Swatches:

DSC06259 InPixio edited - NYX CAN’T STOP WON’T STOP FULL COVERAGE FOUNDATION
De dekking van deze foundation is echt geweldig en ook nog eens matte! Ondanks de goede dekking is het wel een lichtgewicht. Het product is vrij vloeibaar en daardoor is hij lekker luchtig en makkelijk te verdelen is over het gezicht, ook laat hij geen strepen of vlekken achter. Volgens NYX is hij zelfs waterbestendig! Ik ben enthousiast! Deze foundation doet precies wat die beloofd, yes!!

nyx foundation edited InPixio - NYX CAN’T STOP WON’T STOP FULL COVERAGE FOUNDATION

Foundation, blush, highlighter

step0003 2 InPixio - NYX CAN’T STOP WON’T STOP FULL COVERAGE FOUNDATION

Conclusie:
Ik snap wel dat de NYX Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage Foundation zo populair is. Hij is echt fijn, brengt makkelijk aan, blijft de hele dag op zijn plaats zitten namelijk 24 uur!  Hij heeft een matterend effect, bevat geen comedogeen en is geschikt voor zowel de normale als vette huid en ook nog eens in maar liefst 45 kleuren verkrijgbaar! Hij is iets prijziger dan een budget foundation maar zeker het geld! Deze foundation doet wat die beloofd en hij is ook nog eens heel erg zuinig in gebruik. Gewoon top! Gelukkig is hij nu ook te verkrijgen in Nederland, zelf kocht ik de foundation bij de de DM in Duitsland voor €15,99. In Nederland is hij o.a. te verkrijgen bij Douglas voor €16,85. Ik ben heel erg benieuwd geworden naar de andere producten uit de NYX Can’t Stop Won’t stop collectie. 

 

 

Heb jij deze nieuwe foundation al uitgeprobeerd van NYX?

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 8 februari 2019 / 11:25

  Helaas is deze foundation niet echt geschikt voor de droge huid. Daar baal ik van, want iedereen is er zo enthousiast over.
  Tessa onlangs geplaatst…CatriceMy Profile

  • Bertina
   Auteur
   8 februari 2019 / 13:04

   Klopt voor de droge huid is hij inderdaad te droog. Wie weet brengen ze meer foundations uit die wel geschikt zijn voor de droge huid. Ik snap dat het inderdaad een teleurstelling is dat jij hem nu niet kunt testen, wie weet wat er nog komt de komende tijd.

   • 8 februari 2019 / 19:29

    Toen ik pas bij NYX was heb ik om advies gevraagd en gelukkig hebben ze ook een fijne foundation voor de droge huid
    Tessa onlangs geplaatst…CatriceMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge