ESSENCE ADVENT CALENDAR 2018

advent essence - ESSENCE ADVENT CALENDAR 2018

Over paar maanden is het weer zo ver namelijk Advent. Ook dit jaar komt Essence met een hele leuke adventskalender waar ik je vandaag alles over vertel en laat zien. Welkom op de Essencekerstmarkt! HO, HO, HO! De kerstdagen komen er weer aan! En wat zou die mooiste tijd van het jaar zijn zonder onze populaire adventskalender, boordevol Essence beautyverrassingen? Kijk je mee!

esence advent - ESSENCE ADVENT CALENDAR 2018

Vanaf november 2018 brengt essence weer de felbegeerde adventskalender uit: hét must-have december-item voor alle beauty addicts! In deze fantastische box zijn niet alleen exclusieve beautyproducten – speciaal ontwikkeld voor deze editie – te vinden maar ook de originele bestsellers uit het bestaande essence assortiment. De box heeft een feestelijk ontwerp die je meteen in de kerststemming brengt. In de 24 uitschuifbare doosjes vind je elke dag de coolste en meest stylish essence cadeautjes voor ogen, lippen, gezicht en nagels. Extra gaaf: je kunt de lege doosjes weer terugschuiven en zo de complete box hergebruiken – om je make-upproducten of sieraden in te bewaren, of als giftbox gebruiken om kerstcadeautjes in te doen. Merry X-mas – met Essence!

 

Inhoud:

1 3 - ESSENCE ADVENT CALENDAR 2018 2 3 - ESSENCE ADVENT CALENDAR 2018 3 4 - ESSENCE ADVENT CALENDAR 2018 5 2 - ESSENCE ADVENT CALENDAR 20184 2 - ESSENCE ADVENT CALENDAR 2018   6 - ESSENCE ADVENT CALENDAR 20187 1 - ESSENCE ADVENT CALENDAR 2018

 

De Essence adventskalender is voor € 24,99 vanaf november te koop bij Etos. Voor de hoeveelheid producten is het een prima prijs je als het mij vraagt en hij ziet er ook nog eens heel erg leuk eruit. Een prima prijs voor de leuke hoeveelheid producten als je ‘t mij vraagt!

 

Zou jij deze adventskalender aanschaffen?

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 28 augustus 2018 / 19:32

    oeh heel erg leuk! Ik moet tegen die tijd eens even gaan kijken bij de etos in de buurt 🙂

  2. Marian
    9 oktober 2018 / 22:00

    Ja super leuk voor mijn tiener dochter .helaas geen Etos maar misschien online te koop .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge