PINK GELLAC MIAMI VIBE COLLECTIE

step0002 1 - PINK GELLAC MIAMI VIBE COLLECTIE

Nog niet zo lang geleden liet ik de Lollypop collectie van Pink Gellac zien, maar er is alweer een nieuw collectie uit namelijk de Miami Vibe collectie. Deze collectie bevat 5 prachtige zomerse kleuren. Vandaag wil ik je graag meer vertellen over deze nieuwe collectie van Pink Gellac en laat ik je alle swatches zien. Kijk je mee?

step0001 2 - PINK GELLAC MIAMI VIBE COLLECTIE

Pink Gellac Miami Vibe Collectie:

  • 269 Surfing Blue
  • 270 Florida Pink
  • 271 Palmbeach Green
  • 272 Coral Pink
  • 273 Key Largo Purple

step0002 6 - PINK GELLAC MIAMI VIBE COLLECTIE

step0002 3 - PINK GELLAC MIAMI VIBE COLLECTIE

269 Surfing Blue
De Pink Gellac Surfing Blue is een intens blauwe kleur wat je meteen doet denken aan het strak blauwe water of lucht op het stand. Met deze kleur op je nagels val je zeker op tussen alle andere beach babes. Het lakjes dekt met één laagje al redelijk goed maar zelf vind ik twee à drie laagjes net wat mooier voor een volledige dekking. Dit is echt de perfecte kleur om te dragen op vakantie!

step0002 5 - PINK GELLAC MIAMI VIBE COLLECTIE

fgfgh - PINK GELLAC MIAMI VIBE COLLECTIE

270 Florida Pink
De Pink Gellac 270 Florida Pink is een prachtige roze kleur. Jullie weten inmiddels wel dat dit soort kleurtjes favoriet bij mij zijn. Dit is echt zo’n kleur wat bij elke gelegenheid, seizoen en outfit past dus ideaal om te hebben in je stash! Ook dit lakje heeft al een mooie dekking met één laagje, zelf heb ik twee laagjes aangebracht zodat hij overal even goed dekt. I like it!!

step0002 4 - PINK GELLAC MIAMI VIBE COLLECTIE

gr - PINK GELLAC MIAMI VIBE COLLECTIE

271 Palmbeach Green
Wanneer je aan Miami denkt, denk je vast aan palm bomen. Pink Gellac 271 Palmbeach Green is de perfecte kleur voor een Miami Vibe! Ook van deze kleur wordt ik heel erg blij op mijn nagels en hij dekt al met één laagje maar ik vind twee laagjes bij deze kleur net iets mooier. Super toffe kleur voor de zomer!

step0002 3 - PINK GELLAC MIAMI VIBE COLLECTIE

step0002 4 - PINK GELLAC MIAMI VIBE COLLECTIE

272 Coral Pink
Ik denk dat Coral Pink toch wel mijn favoriet is uit deze collectie. De Pink Gellac 272 Coral Pink is een hele mooie, koraal tint. Dit is echt zo’n kleur wat bij iedere huidtype past, dus perfect voor elke vrouw. Wanneer je deze kleur gedurende zomertijd draagt wanneer de zon schijnt op je nagels wordt de kleur nog feller! Deze kleur dekt het beste met twee à drie laagjes.

step0002 2 - PINK GELLAC MIAMI VIBE COLLECTIE

step0002 7 - PINK GELLAC MIAMI VIBE COLLECTIE

273 Key Largo Purple
Key Largo Purple is een ode aan Key Largo, een van de mooiste eilanden in Florida Keys. Pink Gellac Key Largo Purple is een opvallende, intense paarse kleur. Deze kleur is niet alleen mooi om in de zomer maar kan eigenlijk het hele jaar worden gedragen. Ook dit lakje is het mooiste wanneer je 2 à drie laagjes aanbrengt.

step0001 3 - PINK GELLAC MIAMI VIBE COLLECTIE

Wat een super leuke, zomerse collectie. Zelf hou ik heel erg van opvallende kleuren dus dit is echt de perfecte collectie voor mij. Zeker wanneer het zomer is mogen je nagels gezien worden vind ik en dan zijn deze kleurtjes echt ideaal om te gebruiken. De gel nagellak van Pink Gellac blijft ongeveer 14 dagen zitten. Ben je benieuwd naar alle andere reviews van Pink Gellac op mijn blog? Klik hier!

 

Heb jij al de Miami vibes bij het zien van deze collectie? Welke kleur zou jij willen dragen op jouw nagels?

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

 *dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge