ESSENCE ‘DANCING IN THE MILKY WAY’ EYESHADOW PALETTE

DSC02540 InPixio edited InPixio InPixiol - ESSENCE ‘DANCING IN THE MILKY WAY’ EYESHADOW PALETTE

Met de nieuwe trend edition Dancing On The Milky Way reist Essence naar het sterrenstelsel. Toen ik preview foto’s zag van het Essence Dancing In The Milky Way eyeshadow palette werd ik direct enthousiast, deze moest ik gewoon hebben! Deze Trend Edition is verkrijgbaar vanaf half november tot eind december. Voor mijn gevoel duurde dat nog een eeuwigheid als je al vanaf september zit te wachten. Gelukkig heb ik hem weten te bemachtigen tijdens mijn tripje naar Duitsland en wil hem dan vandaag met veel liefde aan jullie laten zien. Kijk en lees je gezellig mee?

DSC02549 1 InPixio - ESSENCE ‘DANCING IN THE MILKY WAY’ EYESHADOW PALETTE

Het is al een lange tijd geleden dat ik zo enthousiast was op een Trend Edition van Essence en gewoon niet kon wachten om het te kopen. Alleen naar de verpakking van dit palette kan ik al uren naar blijven kijken, ik vind hem echt prachtig door de holo-en glitter effecten. Het palette doet mij meteen denken aan de Melkweg door die prachtige violetkleurige- en diepblauwe effecten. Ja, ik ben verliefd maar ook van de inhoud van het palette gaat mijn hartje sneller van kloppen!

DSC02570 1 InPixio InPixiog edited - ESSENCE ‘DANCING IN THE MILKY WAY’ EYESHADOW PALETTE

Het palette bevat zes glanzende poederoogschaduws die perfect gemixed en gematched kan worden. Met de spannende kleurkeuze is alles mogelijk of je nu een subtiele look voor overdag wilt of een expressieve make-up voor ‘s avonds. Hemels! Galactische items zijn tegenwoordig nog steeds een hype maar nu komt Essence dus ook met een collectie met budgetproducten. Mocht je benieuwd zijn naar de volledige collectie? Klik hier!

Swatches:

DSC04740 1 - ESSENCE ‘DANCING IN THE MILKY WAY’ EYESHADOW PALETTE

Van link naar rechts: ‘Dancing Around Saturn’, ‘Kisses from Neptune’, ‘Magic of Jupiter’, ‘Crush on Mars’, ‘In Love with Venus’ en ‘Walking on the Moon’

O wauw! Vaak vind ik oogschaduws van Essence uit Trend Editions tegen vallen omdat ze vaak slecht gepigmenteerd zijn maar daar is zeker geen sprake van bij dit palette. Ik ben echt positief verrast! De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd en voelen heel zacht dankzij de zachte textuur. Wat ik ook een leuke toevoeging vind aan dit palette is dat elke oogschaduw zijn unieke naam heeft die past bij het Galactische thema van de collectie:

llala 2 - ESSENCE ‘DANCING IN THE MILKY WAY’ EYESHADOW PALETTE

6789 - ESSENCE ‘DANCING IN THE MILKY WAY’ EYESHADOW PALETTE

897 editedg - ESSENCE ‘DANCING IN THE MILKY WAY’ EYESHADOW PALETTE

Ik vind de look ontzettend mooi geworden. Leuk dat het zo’n diverse palette is waarmee je zowel een subtiele als expressieve make-uplook mee kunt creëren. De oogschaduws brengen super makkelijk aan door de zachte textuur en blenden ook nog eens heel erg mooi zonder dat ze vervagen.

DSC02577 InPixio edited InPixio - ESSENCE ‘DANCING IN THE MILKY WAY’ EYESHADOW PALETTEConclusie:
Ik vind de Essence Dancing In The Milky Way eyeshadow palette echt prachtig. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd en werken ook nog eens heel erg fijn omdat ze makkelijk te blenden zijn door de zachte textuur zonder dat ze vervagen. Het is een heel uniek palette als je kijkt naar de kleurstelling maar passen onwijs goed bij elkaar waardoor je juist een subtiele als opvallende ooglook mee kunt maken. Ook de vormgeving van het palette is zo mooi gedaan! Dit is echt een traktatie voor jezelf als je van beauty houdt. De andere items uit deze collectie zien er ook veel belovend uit dus neem zeker even een kijkje wanneer deze Trend Editon te koop is.

De Essence Dancing On The Milky Way collectie ligt vanaf half november tot en met eind december in de schappen bij Kruidvat, Trekpleister en Etos. Dit prachtige oogschaduw palette kost €6,99. Zelf kocht ik het palette bij Müller voor ongeveer dezelfde prijs.

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge