PREVIEW│ESSENCE DANCING ON THE MILKY WAY

essence dancing on the milky way - PREVIEW│ESSENCE DANCING ON THE MILKY WAY

Welkom in het sterrenstelsel van Essence! Met de nieuwe trend edition Dancing On The Milky Way reist Essence van half november tot en met eind december naar het oneindige en verder! Holo- en glittereffecten sprankelen als de Melkweg in de sterrenhemel terwijl violetkleurige- en diepblauwe effecten de mystieke diepte van de nacht op gezicht en nagels toveren. Benieuwd naar de collectie? Klik en lees snel verder!

ess dancing on the milky way eyeshadow palette closed 470551 - PREVIEW│ESSENCE DANCING ON THE MILKY WAY

ess dancing on the milky way eyeshadow palette 470551 - PREVIEW│ESSENCE DANCING ON THE MILKY WAY ESSENCE DANCING ON THE MILKY WAY GALATIC EYESHADOW PALETTE * € 6,99
De zes glanzende poederoogschaduws kunnen perfect gemixed en gematched worden en zijn supermakkelijk aan te brengen dankzij de zachte textuur. Met de spannende kleurkeuze is alles mogelijk – of je nu een subtiele look voor overdag wilt of een expressieve make-up voor ‘s avonds. Hemels!

ess dancing on the milky way face jewels 01 448067 - PREVIEW│ESSENCE DANCING ON THE MILKY WAY ess dancing on the milky way face jewels 02 448069 - PREVIEW│ESSENCE DANCING ON THE MILKY WAY

ESSENCE DANCING ON THE MILKY WAY FACE JEWELS * € 2,99
De juweelstickertjes voor het gezicht laten elke make-up look sprankelen! Haal de stickers eenvoudigweg van de folie en breng ze aan op een schone, droge huid.

ess dancing on the milky way holo glitter topper open 448083 - PREVIEW│ESSENCE DANCING ON THE MILKY WAY

ESSENCE DANCING ON THE MILKY WAY HOLO GLITTER TOPPER* € 2,99
Wat een topper! Of je het nu aanbrengt op je wangen, ogen of lippen – met deze pomade kun je heel gericht holografische accenten creëren. Breng het aan met je vinger en blend dan met deppende bewegingen.

ess dancing on the milky way holo glitter drops 448075 - PREVIEW│ESSENCE DANCING ON THE MILKY WAY

ESSENCE DANCING ON THE MILKY WAY HOLO GLITTER DROPS * € 3,59
De drops met iriserende glittertjes creëren een intense glans. Ze kunnen op het gezicht of lichaam worden aangebracht. Glans gegarandeerd!

Essence Dancing On The Milkyway nagellak - PREVIEW│ESSENCE DANCING ON THE MILKY WAY

ESSENCE DANCING ON THE MILKY WAY COSMIC GLITTER NAIL POLISH * € 2,89
Een glitter-explosie voor je nagels! De glitter nagellak met hoge dekking is makkelijk aan te brengen en laat je nagels stralen als de sterren aan de hemel! Verkrijgbaar in Molted Night Sky en Milky Way.

ess dancing on the milky way glitter sili sponge pack 448092 - PREVIEW│ESSENCE DANCING ON THE MILKY WAY

ESSENCE DANCING ON THE MILKY WAY GLITTER SILI SPONGE * € 1,99
Het silicone glittersponsje is ideaal voor het blenden van alle make-up producten. De brede kant is perfect voor het aanbrengen op het voorhoofd en de wangen, terwijl de puntige tip geschikt is voor smallere delen van het gezicht, zoals het gebied rond de ogen.

ess dancing on the milky way go nails 01 447746 - PREVIEW│ESSENCE DANCING ON THE MILKY WAY

ESSENCE DANCING ON THE MILKY WAY CLICK & GO NAILS * € 2,99
Party nagels nodig? Geen probleem met de twaalf zelfklevende kunstnagels in trendy holo-roze. Breng simpelweg aan op je natuurlijke nagels en druk zachtjes aan.

 

De Essence Dancing On The Milky Way collectie ligt vanaf half november tot en met eind december in de schappen bij exclusief de Etos. Ik vind het een hele toffe collectie en hoop zeker een aantal items te kunnen scoren. Vooral het oogschaduw palette heeft mijn hartje gestolen.

 

Wat vinden jullie van deze collectie?

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge