ESSIE | ETERNAL OPTIMIST

7e280 dsc079682b252812529 - ESSIE | ETERNAL OPTIMIST

De meeste Essie lakjes vallen op door hun opvallende kleuren en namen. Maar het assortiment kent nog meer prachtige lakjes die misschien minder bekend zijn maar wel prachtig zijn om te dragen op je nagels. Eternal Optimist is zo’n lakje. Benieuwd? Lees snel veder!

 

a6aab dsc079712b252812529 - ESSIE | ETERNAL OPTIMIST

Eternal Optimist is een oud roze kleur met een koele ondertoon. Een prachtige kleur om te dragen in de herfst of in de lente. Ik ben dol op zulke kleuren daarom kwam de actie 1+1 gratis mooi uit want nu kon ik meerdere lakjes mee nemen voor hetzelfde geld maar deze mocht zeker niet ontbreken.

ae311 dsc079642b252812529 - ESSIE | ETERNAL OPTIMIST

De namen van Essie blijf ik heel erg leuk vinden. Ook dit lakje heeft Essie voorzien van een leuke en toepasselijke naam namelijk eeuwige optimist als je de naam vertaald. Als er iemand altijd wel optimistisch is, dan ben ik dat wel. Een goede match dus hihi.

8466f dsc079612b252812529 - ESSIE | ETERNAL OPTIMIST

Ook dit lakje is voorzien van een heel fijn kwastje. Inmiddels zijn de kwastjes van Essie wel bekend bij jullie maar ik blijf het steeds maar weer zeggen hoe fijn ik ze vind. Nog een groot plus punt van deze lakjes is de droogtijd. Ik vind het ontzettend fijn werken. Ik mag dan wel optimist zijn maar geduld hebben is zeker niet mijn beste kant als het om nagelslakken gaat. Met Essie is dit probleem verholpen want binnen no time zijn je nagels gelakt en is de nagellak goed opgedroogd.

 

337dd dsc081632b252822529 - ESSIE | ETERNAL OPTIMIST

 

Ik bracht zelf twee dunne laagjes aan voor een optimale dekking. Op mijn nagels lijkt het lakje zelfs een beetje peachy kleur te hebben.Wat voor kleur het ook is, ik vind het echt een hele mooie kleur. Eternal Optimist behoort tot het vaste assortiment van Essie.

Essie Eternal Optimist is te koop voor €9,99 o.a bol.com, Etos en bij diverse Kruidvat filialen.

Volg:
Delen:

8 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge