ZOMERS KLEURTJE DOOR DE ZON? ZO KRIJG JE ‘M VEILIG

001332 en GL XCAT NX21E02 Core Assortment 2132 Screen - ZOMERS KLEURTJE DOOR DE ZON? ZO KRIJG JE ‘M VEILIG

Zon, zee, strand. Wij wanen ons al ergens onder een parasol, maar er is één ding dat niet vergeten mag worden: zonnebrand. Hoewel een kleurtje voor velen een schoonheidsideaal is, is het helemaal niet zo gezond. Bruin worden zonder je huid extra te beschadigen? Sun’s out, sunscreen’s out! Ik vertel je er graag wat meer over! Lees je gezellig mee?

Verantwoord zonnebaden
Inmiddels weten we dat we voor de zon(kracht) geen dure vakanties hoeven te boeken, urenlang bakken in de zon niet gezond is en onszelf beschermen tegen de zon op zijn zachtst gezegd belangrijk is. Toch kijken velen ieder jaar uit naar die zongebruinde toet. Mocht dit ook voor jou gelden, en je besluiten te gaan voor een sunkissed summer skin, dan is het belangrijk dat je dit verantwoord doet. Hoe? Simpel als wat: smeer je minstens iedere twee uur in met zonnebrandcrème (en na een plons in het water en/of transpireren), zoek regelmatig de schaduw op en vermijd de zon tussen 12:00 en 15:00 uur ‘s middags. Zonnebrand overslaan om bruiner te worden? Think again. Het enige wat je over zult houden aan een onbeschermde baksessie is spijt (en met een beetje pech een verbrande, en dus beschadigde huid).

Fun fact: Een zongebruinde huid was niet altijd het schoonheidsideaal, pas toen trendsetter Coco Chanel in de jaren 20 gebronsd terug kwam van bezoekje aan Cannes werd de zongebruinde huid écht populair.

Tekengebied 1 1 - ZOMERS KLEURTJE DOOR DE ZON? ZO KRIJG JE ‘M VEILIG

Bye bye zomers dilemma
Maar hoe kun je het huideigen bruiningsproces dan wél veilig stimuleren? NIVEA weet raad. De vernieuwde NIVEA SUN Protect & Bronze lijn, bestaande uit sprays en een lotion, biedt namelijk een tweeledig effect: onmiddellijke en zeer effectieve UVA/UVB-bescherming van de huid én activering van het huideigen bruiningsproces – voor een mooie en natuurlijke teint. Dit komt door het gepatenteerde* en bewezen Melanin Activation, dankzij het ingrediënt pro-melanine extract. Dit activeert de huideigen melanineproductie en resulteert in een natuurlijk ogende bruine kleur. Tussen bruining en bescherming hoef je niet langer meer te kiezen, bye bye zomers dilemma.

NIVEA SUN Protect & Bronze
NIVEA SUN Protect & Bronze zonnemelk SPF 20 200ml, €19,49**
NIVEA SUN Protect & Bronze zonnemelk SPF 30 200ml, €20,49**
NIVEA SUN Protect & Bronze zonnespray SPF 20 200ml, €20.49**
NIVEA SUN Protect & Bronze zonnespray SPF 30 200ml, €21.49**
NIVEA SUN Protect & Bronze zonnespray SPF 50 200ml, €22.49**
NIVEA SUN Protect & Bronze olie spray SPF 20 200ml, €20.49**
NIVEA SUN Protect & Bronze olie spray SPF 30 200ml, €21.49**
NIVEA SUN Protect & Bronze vernevelende spray SPF 30 200ml, €22,49**

De producten van Nivea zijn o.a. te koop bij Kruidvat, Trekpleister en Etos.

 

Meer jij jezelf altijd in als je de zon in gaat? 

 

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge