ETOS CONTOUR POWDER

lalala%2B%25281%2529 - ETOS CONTOUR POWDER
Yes! Het is weer tijd voor een nieuwe review van het merk Etos. Etos is haar eigen merk lekker aan het vernieuwen en er komen ook steeds meer leuke producten van het merk op de markt. Al eerder testte ik blushes, highlighters en lipsticks van Etos waar ik razend enthousiast over was. Dit keer nam ik de contour powder mee om voor jullie te testen. Benieuwd of hij het kopen waard is? Klik en lees snel veder!

DSC08487 InPixio - ETOS CONTOUR POWDER
 
Ik was al een langere tijd benieuwd naar de contour powder van Etos. Zelf gebruik ik een bronzer om mee te contouren maar vaak is een bronzer te warm of oranje van kleur. Ik had hem al bij meerdere bloggers voorbij zien komen en dit moet de perfecte budget contour poeder zijn die niet oranje is, ik ben in ieder geval heel erg benieuwd!

 

DSC08498 edited12 InPixio - ETOS CONTOUR POWDER
DSC08517 editedtest InPixio - ETOS CONTOUR POWDER

Net als de highlighters en blushes heeft ook de contour powder het leuke patroontje. Wat mij meteen opviel in de winkel is dat de poeder een assige kleur heeft. Ik nam de kleur Light/Medium mee maar hij is ook verkrijgbaar in de kleur Medium/Dark.

Swatches:
DSC09218%2B%25281%2529 - ETOS CONTOUR POWDER

En dit is de swatch. Ik ben lichtjes over de poeder heen gegaan en dit is het resultaat. Hij is onwijs gepigmenteerd en voelt zacht aan. Het is inderdaad een contour powder met een koele ondertoon en is volledig mat.

contour%2Betos - ETOS CONTOUR POWDER

De contour powder heeft echt een hele koele ondertoon. Maar er is geen oranje vlek te bekennen dus dat vind ik al een groot plus punt aan deze powder en het oogt heel natuurlijk. Hij is makkelijk aan te brengen en te blenden. Wel is hij heel erg poederig dus je kunt het beste eerst even je kwast goed aftikken voordat je hem aanbrengt op je gezicht.

DSC08492 InPixio - ETOS CONTOUR POWDER

Conclusie:
I like it! De contour powder heeft echt een hele, koele ondertoon. Je krijgt geen lelijke of oranje vlekken op je gezicht en ziet er juist heel natuurlijk uit. Hij is fijn in gebruik alleen erg poederig waardoor je veel product verliest. Hij is ontzettend goed gepigmenteerd dus voordat je het product aanbrengt eerst je kwast goed aftikken want je hebt al snel te veel product. De poeder is makkelijk te blenden dus mocht je toch te veel product hebben aangebracht is het geen groot probleem om het te verhelpen. Het is zeker een toppertje die je in je stash moet hebben. De kwaliteit is niet alleen goed maar ook nog eens heel betaalbaar! Ik raad hem je zeker aan.

Etos contour powder kost €4,99 en is te koop bij Etos


Ken jij de contour powder al van Etos?
Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 29 juli 2018 / 17:22

  Wat een fijne review! De kleur ziet er goed uit zeg!

 2. chucky1012
  2 augustus 2018 / 20:05

  Mooie teint.
  Ik koop nooit zoiets want ben zo bang dat mijn eigen huidskleur dan te dof word.

 3. 5 augustus 2018 / 16:37

  Leuke review! Ik gebruik deze ook wel eens, goedkoop en doet wat je ervan verwacht!

 4. 15 augustus 2018 / 21:42

  Dit product heb ik ook gehad maar echt zo extreem gepigmenteerd dat ik de allereerste keer met balken op mijn gezicht liep hahahha! Als je hem maar goed doseert is het echt een top product!

 5. 19 augustus 2018 / 22:15

  Ik vind dit ook een hele fijne van het eigen merk van Etos! Hun zwarte oogpotlood kan ik ook aanraden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge