W7 GLOWCOMOTION HIGHLIGHTER

4c895 dsc09120 inpixio - W7 GLOWCOMOTION HIGHLIGHTER

Mijn liefde voor highlighters is de afgelopen jaren flink gegroeid. Na een lange tijd kan ik weer een goede dupe die met jullie delen. Al heel lang staat de The Balm Mary-Lou Manizer op mijn wishlist maar werd een tijdje geleden verrast door mijn zus die de W7 Glowcomotion voor mij had gekocht. Op internet stond dat dit de perfecte dupe is van deze The Balm highlighter. Benieuwd wat mijn eerste indruk is van deze highlighter en of hij het kopen waard is? Klik en lees snel mee!

403a0 dsc09117 inpixio - W7 GLOWCOMOTION HIGHLIGHTER

 Zoals ik al zei heb ik niet de Mary-Lou Manizer niet in mijn bezit maar je kent deze highlighter ongetwijfeld wel. En het is absoluut duidelijk dat W7 afgekeken en een dupe heeft gemaakt van de populaire Mary-Lou Manizer highlighter.

b3ea4 dsc09095 inpixio - W7 GLOWCOMOTION HIGHLIGHTER

De beide highlighters zitten in een ronde verpakking en hebben aan de binnenkant een spiegel. W7 heeft gekozen om de bovenkant van de deksel simpel te houden net als de kunststof verpakking. Ook de tekst bovenop de deksel van de Mary-Lou Manizer heeft W7 bijna letterlijk overgenomen namelijk dat hij als shimmer, highlighter als eyeshadow kan worden gebruikt.

b5238 dsc09101 inpixio - W7 GLOWCOMOTION HIGHLIGHTER

 Net als de Balm highlighter is deze W7 highlighter in diverse webshops verkrijgbaar. Maar ook is hij regelmatig te koop bij de Op = Op en de Big Bazar. Tussen de twee highlighters zit best een enorm prijs verschil namelijk: The Balm Mary-Lou Manizer kost  € 21,50  en de W7 Glowcomotion kost maar € 5,49.

0f722 dsc09105 inpixio - W7 GLOWCOMOTION HIGHLIGHTER

 

 Swatches:
8438e dsc092232b252812529 - W7 GLOWCOMOTION HIGHLIGHTER

 Wauw! Wat een pigmentatie! De textuur van de poeder is heel zacht en zeker niet korrelig. Je hoeft maar heel lichtjes over de highlighter nee te gaan met je kwast of je hebt al een flinke glow te pakken. Natuurlijk zijn er wat kleine verschillen want de Mary- Lou Manizer is meer geel en warmer van kleur van de swachtes op internet vergelijkt. Maar het verschil is echt minimaal, dus dit is zeker een goede dupe als je voor een betaalbare highlighter wil gaan.

  
6cefa highlighter2b2 - W7 GLOWCOMOTION HIGHLIGHTER
 
Wat een prachtige highlighter! Stiekem ben ik alleen nog maar nieuwsgieriger geworden naar de highlighter van The Balm. Wat kan ik zeggen, ik denk dat ik een nieuwe favoriete highlighter erbij heb. Helaas komt de glow op de foto lang niet zo mooi over als in het echt.
 
 
24e2f dsc09120 inpixio - W7 GLOWCOMOTION HIGHLIGHTER

Conclusie:
Ik ben fan! Ik ben ontzettend enthousiast over de W7 Glowcomotion highlighter. Het is een highlighter die overal bij past. Hij is onwijs goed gepigmenteerd voelt zacht, romig en stevig aan en is makkelijk aan te brengen. Dit is zeker een highlighter die vrijwel prachtig zal staan bij iedereen. Wel moet je natuurlijk houden van een opvallende glow, want hij is echt heel erg intens. Zelf kan ik geen genoeg krijgen van dit pareltje!

 De W7 Glowcomotion is online te scoren bij o.a. TheMakeup Spot, maar ook bij de Op=Op Voordeelshop voor €5,40


Ben jij bekend met één van deze twee highlighter?
Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge