EVENT | BEAUTY DAY’S HARDENBERG

step0002 14 - EVENT | BEAUTY DAY'S HARDENBERG

Vorige week zaterdag was ik aanwezig op een heel leuk event waarover ik je vandaag alles wil vertellen. Ik was uitgenodigd door Daisy (byvosje) om met haar mee te gaan naar de Beautydays in Hardenberg. Op dit beautyevent kon je kennis maken met verschillende beauty professionals, merken en producten. Benieuwd wat wij daar gezien en gedaan hebben? Lees dan snel mee!

step0001 16 - EVENT | BEAUTY DAY'S HARDENBERG

Ik kreeg vrijdagmiddag opeens een berichtje van Daisy (Byvosje) met de vraag of ik met haar mee wilde naar dit event omdat zij twee kaartjes had en was uitnodigt om daar naar toe te gaan. Daisy en ik volgen elkaar al heel lang op Instagram maar we hadden elkaar nog nooit echt ontmoet. Gelukkig had ik verder nog geen plannen staan voor die dag en spraken we met elkaar af dat we om 1 uur zouden afspreken bij de evenementenhal in Hardenberg. Normaal moet ik altijd ver en lang reizen voor een event maar dit keer was het wel heel erg dichtbij. Voor wie het niet wist, ik woon dus in Hardenberg dus ik was er al binnen 15 minuten dus heb ik in het zonnetje Daisy opgewacht.

step0002 16 - EVENT | BEAUTY DAY'S HARDENBERG

step0001 15 - EVENT | BEAUTY DAY'S HARDENBERG

De beautydays stonden in het teken van de ‘zomer’ en alles was dan ook heel zomers aangekleed. Daarnaast waren er ook de Nail It wedstrijden voor (inter)nationale nagelstylisten, van student tot gevorderd. Verder bestond het event uit verschillende standen waar je producten kon kopen bij bedrijven, leveranciers en fabrikanten tegen hele unieke aanbiedingen.

step0001 17 - EVENT | BEAUTY DAY'S HARDENBERG

step0001 19 - EVENT | BEAUTY DAY'S HARDENBERG

step0001 20 - EVENT | BEAUTY DAY'S HARDENBERG

step0001 21 - EVENT | BEAUTY DAY'S HARDENBERG

Verder kon je ook bij bedrijven je nagels en nagels laten doen, tandenbleken, massages, noem het maar op! Dit event was vooral bedoelt om nieuwe kennis en inspiratie op te doen en te ontdekken welke nieuw ontwikkelingen er zijn binnen de beautybranche. Zo waren er demonstraties en presentaties die je kon volgen en met merken/ bedrijven in gesprek gaan en producten testen.

Daisy was uitgenodigd door het merk Esseskincare dus ook aan deze stand hebben wij een bezoekje gebracht en hebben daar diverse producten uitgeprobeerd. Esse is een Zuid Afrikaanse biologische huidverzorgings merk die als eerste ter wereld producten maakt met levende bacteriën. Klink misschien een beetje vreemd in de horen…

In Zuid Afrika ontwikkelen zij in laboratoria probiotische huidverzorgingsproducten. Dit houdt in dat de producten levende microbes/bacteriën bevatten. Deze microbes zorgen ervoor dat het ecosysteem van je huid weer in balans komt. Dit zorgt ervoor dat je huid weer in balans komt en weer mooier zou moeten worden. Alle producten die zij ontwikkelen zijn vegan en dierproefvrij. Daarnaast houden zij rekening met het milieu wat terug te zien in de verpakkingen van de producten. Allebei hebben we nog een leuke goodiebag mee gekregen met een aantal producten erin.

step0003 2 - EVENT | BEAUTY DAY'S HARDENBERG

step0001 14 - EVENT | BEAUTY DAY'S HARDENBERG

Er waren verder ook verschillende gelegenheden waar je iets kon eten en drinken. Je kon zelfs een gratis ijsje en smoothie halen alleen wisten wij dat niet dus die zijn we helaas mis gelopen.

step0002 15 - EVENT | BEAUTY DAY'S HARDENBERG

Ondanks dat het niet een heel erg groot event was, was het best wel druk. Omdat het niet heel groot was hadden Daisy en ik al snel alles gezien dus besloten we ergens te gaan zitten en hebben we heerlijk met elkaar gekletst over van alles.

Het was een leuke middag met een gezellige en relaxte sfeer. Het is niet echt een event voor een (beauty)blogger maar meer als je een salon of ander bedrijf hebt in de beautybranche maar ondanks dat vonden wij het toch leuk om het een keertje mee gemaakt te hebben en we hebben toch nog een aantal mooie merken / producten ontdekt. Daisy heeft nog een stukje gevlogt op het event, mocht je benieuwd zijn klik hier en vergeet je niet te abonneren op haar kanaal! Bedankt Daisy voor de uitnodiging. 

 

Volg allaboutbertinaBloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge