EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

event edited - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

Dinsdag was ik aanwezig bij een heel leuk persevent waarover ik je vandaag alles wil vertellen. De zussen Essence, Catrice en LOVcosmetics van het moederbedrijf Cosnova presenteerde de nieuwe producten voor het komende najaar. Ik had de eer om naar het event te mogen en de aller nieuwste producten te mogen zien / testen. Het komende najaar kunnen we weer heel wat toffe producten verwachten van deze drie merken. In dit artikel vertel ik je alles over het event en de nieuwe najaarscollectie 2018. Ben jij al benieuwd wat Essence, Catrice en LOVcosmetics voor ons in petto heeft dit najaar? Klik en lees snel mee!

event essence catrice lov 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

Het event vond plaats in het Zoku, een hele toffe locatie midden in hartje Amsterdam. Als je denkt aan Amsterdam denk je snel aan een drukke stad maar op deze locatie ervaarde ik juist rust en kreeg ik het gevoel alsof ik op vakantie was. Na een lange reis genoten Angela van de blog ilovebudgetmakeup.nl en ik van een verkoelend drankje op dit prachtige dakterras terwijl we genoten van de prachtige skyline van Amsterdam.

DSC09887 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

DSC09880 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

Daarna was het tijd om de nieuwe producen te ontdekken van drie geweldige merken. Ik begin met een sneak preview van de nieuwe Essence producten. Oogschaduwpalettes, nieuwe concealers en foundations in heel veel kleuren, nagelspulletjes en lipproducten, Essence komt met veel nieuwe producten en de verpakkingen zijn so cute!

DSC09893 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

DSC09877 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

DSC09904 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

DSC09899 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

DSC09907 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

Vooral de oogschaduwpalettes zien er zo leuk uit en zijn ook nog eens goed gepigmenteerd! Zo komt Essence met een oogschaduw palettes met lichte en dronker bruine tinten erin, een palette met holografische oogschduws maar ook palettes die zowel matte als glanzende oogschaduws bevatten. Echt een snoepwinkeltje met zoveel mooie producten, ik werd echt een beetje hebberig ervan. En Essence komt zelf met een glitterpalette, holy glitter!

DSC09876 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

Ook kunnen we een heleboel nieuwe lipproducten verwachten het komende najaar. Het zijn vooral veel  liquid, melted chrome en matte lipsticks. Stuk voor stuk onwijs goed gepigmenteerd.

DSC09886 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

DSC09906 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

Naar deze producten ben ik ook heel erg nieuwsgierig namelijk de Color Boost lipsticks van Essence. Zien ze er niet prachtig uit?! Vooral de knal en oud roze kleurtjes spreekt mij aan. Ook deze zijn onwijs goed gepigmenteerd en dekken als een malle. Over de houdbaarheid kan ik natuurlijk niks zeggen maar ze zien er wel veel belovend uit.

DSC09891 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

Ook komt Essence met verschillende tools zoals kwasten, lash applicator, een haartje waarmee je makkelijk je wenkbrauwen kunt bij knippen door middel van een kammetje en een driedimensionale cushion pad waarmee je heel makkelijk en egaal je concealer kunt aanbrengen. En je hebt hem vast al gezien op de foto , Essence komt weer met een nieuwe make-upbag. Ik ben in ieder geval heel erg enthousiast over de nieuwe collectie van Essence.

DSC09911 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

DSC09913 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

En ook Catrice pakt dit najaar uit met heel veel nieuwe producten. Bij Catrice zie je vooral veel producten met glitter, holo en prisma effect voor dé perfecte glow, producten die zorgen voor een mooie highlight en producten die direct effect en gemak bieden voor wanneer je snel de deur uit moet. Ook speelt het merk goed in op de najaarskleuren.

DSC09912 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

Helaas moesten we afscheid nemen van het ‘Prime and Fine’ Professional Contouring Kit. Veel mensen waren hierover teleurgesteld en hoopte stiekem dat hij ooit zou terug kregen in het schap. Voor deze mensen heb ik goed nieuws want Catrice komt met een nieuw contourkitje dit najaar. Ik ben in ieder geval erg benieuwd erna geworden, jij ook?

DSC09915 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

Mocht je niet zo zijn de contourkitjes en liever met een stick willen contouren dan zijn deze nieuwe contoursticks iets voor jou. Door de vormgeving van de stick kun je heel eenvoudig strakke lijnen trekken. En ook deze is dus verkrijgbaar in verschillende tinten.

DSC09914 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

DSC09923 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

Ook komen er weer veel nieuw nagellakjes in het assortiment van Catrice waaronder deze leuke glitter nagellakjes. Super leuk voor de feestdagen of wanneer je een feestje hebt. En Catrice komt met nieuwe oogschaduwsticks uit in mooie najaarskleuren en een lipplumping (een glos die je lippen optisch voller maakt) en dat is niet alles want de collectie bevat ook nog eens een  micellair water.

DSC09924 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

Dat Catrice naar de consument luistert is wel gebleken want ook komen er nieuwe foundations in verschillende tinten. Vaak is de kleur keuze bij (low)budgetmerken een stuk beperkt dan bij de high-end merken. Maar Catrice komt dus nu met een HD Liquid Coverage foundation voor de donkere huidjes. Dus mocht je kleur er nu niet bij zitten dan is de kans zeer groot dat hij bij deze collectie er wel bij zit.

DSC09918 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

Naast alle nieuwe make-up producten komt Catrice ook met een aantal nieuw tools zoals deze make-up kwasten. Ik vind ze er heel erg leuk en uniek eruit zien.

DSC09917 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

Als je nog niet hebberig was dan ben je het nu wel naar het zien van deze producten. Na het bewonderen van de Essence en Catrice collectie was het tijd om een lesje facecharten onder leiding van de kunstenares Wendy Buiter met makeup van het merk L.O.V.! We konden kiezen uit twee gave print designs en deze gaan inkleuren met make-up zoals visagisten en modestylisten doen. Ik wilde dit altijd al een keertje doen dus ik leefde mij dan ook helemaal uit en liet de innerlijke Picasso spreken.

painting 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

Ik ben super blij met het resultaat maar het is moeilijker als wat je denkt want de make-up pakt op de huid heel anders uit dan op papier. Ook moest je het heel erg goed blenden met je vingers, een watje of oor staafje om harde lijnen uit blenden en je moest het echt opbouwen zodat je ook pigmentatie kreeg die je wilde hebben voor bijvoorbeeld de ooglook. Wendy vond dat ik een hele mooie had gecreëerd, ik had niet gedacht dat ik hier zo goed in was hahah. Wel was het erg leuk en gezellig om te doen en op een andere manier bezig te zijn met make-up.

DSC09928 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

Ook werden de nieuwe producten van L.O.V voorgesteld. De prijzen van dit merk zijn vergelijkbaar met de prijzen van l’Oreal en Max Factor tussen de 10 à 15 euro. Dit zijn de items die al in het assortiment te vinden waren. Helaas is het merk LOV niet heel makkelijk verkrijgbaar binnen Nederland. Het is te vinden bij een aantal filialen van Etos, dat is wel jammer. Ik hoop dat dit merk ooit verkrijgbaar zal zijn bij Kruidvat of Trekpleister.

DSC09929 3 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

DSC09930 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

DSC09934 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

Hoe mooi!? Dit wil je toch gewoon hebben! Vooral dat blush palette vind ik erg mooi. Het leukste aan deze palettes zijn dat elke oogschaduw een unieke naam heeft en bij elk palette staat er op het beschermplastic een quotes. Ook hebben de palettes een magnetische sluiting. Het is gewoon zoooó mooi! I need it <3

DSC09937 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

DSC09938 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

image1 1 - EVENT | KENNISMAKEN MET DE NAJAARSCOLLECTIES 2018 VAN ESSENCE, CATRICE EN L.O.V

Ook waren er allemaal lekker hapjes en drankjes aanwezig. Het was een hele leuke, inspirerende maar vooral gezellige middag. Ik vond het een heel erg leuk event en keek er al weken naar uit. Ik heb volop genoten van al het moois en de gezelligheid. De nieuwe producten zullen omstreeks half augustus verkrijgbaar zijn. En aan het einde van het event kregen we ook nog een goed gevulde goodiebag mee wat veel mooie reviews gaat opleveren. Ik vond het een topdag! <3 En wat een hoop mooie producten bevatten de najaarscollecties 2018.

Bedankt voor de uitnodiging, HappylifePR en Angela bedankt voor je gezelligheid en we spreken snel weer eens af.

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 15 augustus 2018 / 21:46

    Dit was een supergeslaagde dag en een heel goed georganiseerd event! Was ook supergezellig met jou, zowel het reizen als tijdens het event zelf. Hopelijk worden ooit weer ergens samen voor gevraagd, zal echt gezellig zijn.

    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge