MY WEEK IN PICTURES #2 MIJN EERSTE PERSVENT, NIEUW HUISGENOOTJES & OVER NAAR HET LAATSTE SCHOOLJAAR

 DSC09964 InPixio 1 - MY WEEK IN PICTURES #2 MIJN EERSTE PERSVENT, NIEUW HUISGENOOTJES & OVER NAAR HET LAATSTE SCHOOLJAAR

Het is alweer een tijdje geleden dat er een ‘Mijn week in pictures’ online kwam. De komende weken wil ik dit weer gaan oppakken en mijn week met jullie delen. Ik nu vakantie heb dus dat betekend dat er veel leuke uitjes op de planning staat en deze zeker met jullie wil delen.  Afgelopen week was een hele fijne week. Zo ging ik voor het eerst naar een persevent in Amsterdam, hoorde ik dat ik officieel over was naar het volgende / laatste leerjaar van de opleiding onderwijsassistent en we kregen een nieuw huisgenootje erbij. Vandaag klets ik jullie weer helemaal bij, kijk en lees je gezellig mee?

Afgelopen week begon lekker. Maandag was een gewone stagedag voor mij. ’s Middags had ik het eindgesprek met mijn stagebegeleider en examinator van school waarbij de eindbeoordeling werd ingevuld en mijn overgang zou bepalen naar het volgende schooljaar. Ik wist dat ik mij daar geen zorgen over hoefde te maken en dat ik gewoon kon rekenen op een goede beoordeling. Uiteindelijk bleek dat ik mijn stage niet ging afronden met een voldoende maar zelfs met een goed. Je kunt wel nagaan hoe blij ik hiermee was. Maar ik heb het afgelopen schooljaar daar ook onwijs veel mogen leren en had al vaker te horen gekregen dat mijn niveau geen MBO was maar zelfs PABO. Mooier compliment kun je mij niet geven hahah. ’s Avonds was ik helemaal op door stage en heb ik mezelf getrakteerd op een avondje Netflix.

En toen was het alweer dinsdag. Normaal zou ik op dinsdag ook naar stage toegaan maar omdat er een event in Amsterdam gepland stond op deze dag had ik hiervoor speciaal voor vrij gevraagd. Al weken keek ik uit naar deze dag omdat het mijn aller eerste event was waar ik naar toe zou gaan. Voordat ik vertrok naar Amsterdam naar het persevent kwam mijn vader op Facebook een poesje tegen op de weggeefhoek. Al snel waren we allemaal verliefd op haar en besloten contact op te nemen met deze mensen. Al naar paar minuten reageerden ze al en mochten we ’s middags komen kijken. Samen met Angela (ilovebudgetmakeup.nl) heb ik de trein en bus gepakt richting Amsterdam voor het Essence, Catrice en L.O.V event. Na een lange reis met veel plaatsvervangend vervoer kwamen we om  kwart voor vier aan in Amsterdam. Het event was op een super toffe locatie in het ZOKU in Amsterdam.

Het was daar super hip en modern ingericht met heel veel plantjes, echt prachtig! We werden verwelkomt door de PR dames en kregen meteen lekker een hapje en drankje aangeboden, die we op dat moment goed konden gebruiken naar zo’n lange reis hihi. Angela en ik besloten even heerlijk op het dakterras te gaan zitten en te genieten van de prachtige skyline van Amsterdam. Ondanks dat het midden in de stad was ervaarde we vooral heel veel rust. Natuurlijk kon een foto momentje niet ontbreken. Nadat we bij waren gekomen van de reis en ons drankje op hadden konden we lekker onze eigen gang gaan en liepen langs de verschillende merken en producten. Het was echt een snoepwinkeltje en we wilde eigenlijk alles gewoon mee nemen om te kunnen testen hihi. Naast het bewonderen van drie prachtige nieuwe collecties mochten we ook zelf aan de slag en kregen we ene workshop van Wendy Buiter. Zij maakt echt prachtige werken geïnspireerd op beauty en fashion.

We mochten haar prints personaliseren door middel van verschillende make-up producten te gebruiken van het merk L.O.V. Ik vond het echt super leuk om te doen en eerlijk gezegd was ik er best wel goed in ondanks dat ik het voor de eerste keer deed. Ik vond het eindresultaat zeker geslaagd! Ik vond het een heel erg leuk event. Jammer genoeg heb ik niet zoveel andere bloggers kunnen ontmoeten maar ik heb wel Angela beter leren kennen en we hadden alle mogelijkheden om de producten te bewonderen, fotograferen en in gesprek konden gaan met de PR dames en met Amanda Rijff. Ik ben super blij dat ik ben gegaan en dat ik uitgenodigd was om te mogen komen. Ik ben in ieder geval volop genoten van al het moois! Inmiddels staat er een verslag over het event online, klik hier!

Nadat ik terug was van het event en weer thuis was mocht ik ons nieuwe huisgenootje ontmoeten die mijn zus en vader hadden opgehaald. Onderweg naar Amsterdam had ik al contact met hun gehad en had ik verschillende foto’s toegestuurd gekregen van haar. Voordat ik naar Amsterdam vertrok had ik aan mijn zus gevraagd of ze Bella mocht heten en dat hebben ze gedaan. Dus vanaf nu is Bella ons nieuwe huisgenootje en inmiddels kan ze het goed vinden met onze andere 4 katten / poezen en hondjes. Omdat ik laat terug was vanuit Amsterdam besloten we met zijn allen nog even wat te gaan eten bij de McDoanlds.

Op woensdag hoefde ik pas om tien uur op school te zijn en kon ik dus uitslapen… nou ja dat was het idee. Om half vier was ik al wakker door Bella die bij mij geslapen had en volop aan het spelen was in mijn slaapkamer. Uiteindelijk heb ik haar weer inslaap gekregen tot half zes en besloot daarna maar naar beneden te gaan en de foto’s van het event te gaan te bewerken en te delen op Instagram. Om half negen ben ik mij klaar gaan maken en om tien uur was dan eindelijk het moment dat we te horen kregen dat we allemaal over naar het volgende maar ook meteen laatste leerjaar van de opleiding. Naar het uitdelen van al het papier werk en het ondertekenen van de overgangspapieren zijn we in de stad een ijsje gaan eten met de klas. Daarna ben ik naar huis gegaan en ben ’s middags bezig geweest met het schrijven van het artikel over het persevent en ik kreeg het boek ‘bloggen doe ik zo ’ binnen die blogvriendinnetje Carolien had geschreven, ben echt super trots op haar dat ze haar eigen boek heeft uitgebracht met allemaal handige tips voorbij het bloggen. Voor de rest was het vooral een hele chille dag zonder verdere verplichtingen.

Donderdag was ook een hele rustige dag naast het huishoudelijk werk. Mijn dag bestond eigenlijk uit Netfix, bloggen en gamen. ’s Avonds ben ik nog met mijn zus de stad in geweest maar al snel bleek dat er een pin storing was dus we besloten maar ergens een ijsje te gaan eten.

En toen stond de vrijdag alweer voor de deur. Ook dit was niet echt een hele drukke dag en bestond eigenlijk alleen maar uit het ophalen van Alexander (verloofde van mijn zus Hanneke), bloggen en Netflix. ’s Avonds zijn we nog even de stad in geweest om nieuwe bestekbakken te halen bij de Action omdat ik deze wilde gaan gebruiken voor mijn stash omdat ik nu alles had in kleine plastic bakjes en vond het gewoon niet zo handig werken. Maar het hoogtepunt was toch wel dat ik eindelijk de 2000K haalde op Instagram waar ik jullie heel erg dankbaar voor ben <3

En dan het weekend, hello Saturday! ’s Morgens heb ik eerst heerlijk uitgeslapen waar ik echt even aan toe was met al die gebroken nachten door Bella. Daarna zijn we nog naar twee rommelmarkten geweest maar helaas niks leuks kunnen scoren. Ook in de stad hadden we boekenmarkt en allemaal tentjes met lekker eten. Omdat mijn zus haar certificaat had ontvangen haar haar cursus politiek en nu officieel was geslaagd trakteerde ze op een ijsje in de stad. ’s Avonds hebben we heerlijk gebarbecued terwijl we ondertussen zaten te kijken naar het WK op mijn telefoon. Voor de rest bestond mijn avondje uit Netflix. Zondag was best een productief dagje voor mij. Ik heb eerst ’s morgens uitgeslapen en naar het middag eten ben ik bezig geweest om alle make-up uit de kast te halen en alles opnieuw te herorganiseren in mijn nieuwe bestekbakken van de Action. Ondertussen zocht ik meteen de spulletjes uit die op waren en wat ik weg wilde doen. Na de grote opruiming ben ik nog bezig geweest met een blog artikel afschrijven en artikelen inplannen en heb daarna nog paar afleveringen gekeken van Vampire Diaries en heb nog even gegamed op de computer. ’s Avonds brachten we Alexander terug naar huis en uiteindelijk belande ik om half twaalf in bed en viel daarna ook meteen inslaap. Het was niet echt een drukke week maar dat heeft ook te maken dat ik al vakantie heb en dus geen verplichtingen meer heb zoals school maar het was wel echt een hele leuk week.

 

Foto’s die ik graag met jullie wil delen uit mijn week:

image1 1 - MY WEEK IN PICTURES #2 MIJN EERSTE PERSVENT, NIEUW HUISGENOOTJES & OVER NAAR HET LAATSTE SCHOOLJAAR

Er was eten en drinken in overvloed op het event. We kwamen zeker niks te kort, het zag er allemaal zo mooi en lekker uit.

painting 1 - MY WEEK IN PICTURES #2 MIJN EERSTE PERSVENT, NIEUW HUISGENOOTJES & OVER NAAR HET LAATSTE SCHOOLJAAR

Dit is de painting die ik gemaakt heb tijdens de workshop van Wendy. Rechts zie je het eindresultaat.

DSC09880 1 - MY WEEK IN PICTURES #2 MIJN EERSTE PERSVENT, NIEUW HUISGENOOTJES & OVER NAAR HET LAATSTE SCHOOLJAAR

Zoveel mooie, nieuwe make-upjes die we in augustus mogen verwelkomen bij Kruidvat en Trekpleister. Dat wordt alvast sparen hihi.

bella - MY WEEK IN PICTURES #2 MIJN EERSTE PERSVENT, NIEUW HUISGENOOTJES & OVER NAAR HET LAATSTE SCHOOLJAAR

En natuurlijk Bella. Hier zit ze op de tafel bij de dierenarts want ze bleek vlooien te hebben. Ze is zo schattig en zo onwijs klein <3

 

Hebben jullie een fijne week achter de rug? 

Liefst Bertina 

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 19 juli 2018 / 09:46

  Echt een heel fijn artikel om te lezen meid! Hoop dat je veel hebt aan de info uit het boek, vergeet je niet de freebies te downloaden die bij het boek horen? Liefs, Carolien♡

  • Bertina
   Auteur
   19 juli 2018 / 13:30

   Heeej Carolien, ik heb ontzettend veel aan je boek gehad en ben er nog druk mee bezig. Er staan zoveel handige tips in en het staat zo duidelijk uitgelegd dat zelfs ik snap wat je bedoelt hahah. Nee dat vergeet ik niet, moet dat nog wel even doen. Echt super handig dat je die ook beschikbaar stelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge