FOTD: Rimmel Londen look

37e55 rimmel - FOTD: Rimmel Londen look


Als bloginsider van Vera, heb ik een aantal producten opgestuurd gekregen van Rimmel Londen. Met de gekregen producten heb ik deze look gemaakt. Een prachtige rode met bruine ooglook met nude lippen. Benieuwd welke producten ik gebruik heb? Lees dan snel veder.

c45d8 look - FOTD: Rimmel Londen look

Ik ben begonnen met de Armie Morning Dew matt-finsh moisturiser crème hydratantie matifiante, deze crème zorgt voor een matte finsh. Zelf heb ik een compileerde huid waardoor mijn voorhoofd snel begint te glimmen en deze crème zorgt dat je huid gehydrateerd wordt en daardoor matt oogt.

Onder mijn ogen heb ik de Stay all day concelaer aan gebracht van Essence, ik koos voor nummer 20 soft beige omdat ik door de zon wat bruiner ben geworden en deze kleur nu het beste bij mij huidskleur past. Het geheel poeder ik af met de all about matt fixing compact powder deze is ook van Essence.
Mijn wenkbrauwen heb ik ingevuld met de Professional eyebrow penil in de kleur 002 Hazel van Rimmel Londen. Omdat ik deze kleur te licht vond ben ik met de donkere kleur vanuit het Catrice eyebrouwkitje nog even over de getekend wenkbrauwen heen gegaan.

f305b look4 - FOTD: Rimmel Londen look
Ik heb geshaped met Rimmel Londen Sculpting & Highlighting kit. Rimmel Londen had mij de 001 Golden Sands op gestuurd. Jammer genoeg is dit niet goed te zien op de foto omdat het hele lichte tinten zijn.Ook de highlighter uit dit palette heb ik gebruik voor de jukbeenderen in combinatie met de highlihgter van Catrice genaamd High glow in 010 Light fusion. Deze twee highlighters heb ik ook in combinatie en aangebracht op het wenkbrauwbot. De roze kleurige blush komt ook uit de Rimmel Londen kit. Ik ben dol op deze blush, I love it!

Voor een goede basis voor de oogmake-up begon ik met het aanbrengen van Essence oogschaduw basis. Daarna pakte ik het oogschaduw palette erbij van Rimmel genaamd 022 Brixton Brown.
Een kleine palette met vijf oogschaduws waarvan  een oogschaduw ook kan worden gebruikt als highlighter.

9ffb8 70a9cd63 5fa9 4ec4 a5ba 277c48deada3 - FOTD: Rimmel Londen look

 

Op de foto heb ik de oogschaduwkleuren genummerd zodat je makkelijker kunt volgen waar ik welke kleur heb aangebracht.Ik begon met het aanbrengen van nummer 2 in de arcadeboog. Deze kleur dient als basis voor de ooglook, en maakt de look wat warmer. Daarna ging ik veder met de rode kleur (4) van het palette en bracht deze aan op het bewegend ooglid. Opnieuw pakte ik de blendingkwast erbij en ging met nummer 5 in de arcadeboog over de bruine oogschaduw heen die ik al eerder had aan gebracht.In de buitenste ooghoek bracht ik nummer 3 en let deze kleur overlopen naar de arcadeboog een één geheel. Met de highlighter (1) in dit palette depte ik voorzichtig met een kwastje over de rode kleur zodat de look weer wat lichter werd en liet ook deze kleur weer een beetje overlopen in de cradeboog. Ook bracht ik deze aan bij de binnenste ooghoeken met mijn vinger zodat er wat meer pigmentatie van de oogschaduw vanaf kwam.

cb3a7 4 - FOTD: Rimmel Londen look

Daarna was het tijd om met de eyeliner aan de slag te gaan. Ik bracht de Color Precise 001 blach aan van Rimmel en tekende hiermee een wing eyeliner. Met deze eyeliner kun je heel gemakkelijk en snel een mooie eyeliner maken, ik vind hem heel fijn werken. Om de ogen nog meer op te laten vallen bracht ik met een zwart oogpotlood een lijn aan op zowel de onderste als boven waterlijn. Om de look af te maken bracht ik nog een beetje oogschaduw aan op de op onderste wimperrand. Ik combineerde de kleuren 3 en 4 met elkaar en voegde ook de Brow this way highlighter pencil  er aan toe zodat de kleur van de highlighter oogschaduw ook terug kwam op de onderste wimperrand, dit potloodje is beter gepigmenteerd dan dan oogschaduw daarom gebruikte ik dit product inplaats van de oogschaduw uit het palette .

 

ea230 5 - FOTD: Rimmel Londen look
5d8c8 7 - FOTD: Rimmel Londen look

Natuurlijk mag er geen mascara ontbreken. Ik heb de nieuwste Rimmel Londen mascara gebruikt namelijk de Rimmel Wonder’full volume Colorist mascara. De lipstick die ik draag is ook van Rimmel Londen, het is de Moisture renew sheer & shine lipstick nummer 700.

8c32a look1 - FOTD: Rimmel Londen look

En dit is dan je look! Hopelijk vinden jullie de look mooi. Het is wel een look waar veel tijd in zit maar het eind resultaat mag er zijn! Een aantal producten die ik gebruikte voor deze look zijn gereviewd, deze vind je o.a. onder het kopje Rimmel Londen op mijn blog. Deze look is in samenwerking met Rimmel Londen (Nederland). Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.
Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. elfje1997
  17 juni 2016 / 20:19

  Wauw prachtige look. Staat je super.

 2. elfje1997
  17 juni 2016 / 20:19

  Wauw prachtige look. Staat je super.

 3. 18 juni 2016 / 11:16

  Klopt ze hebben verschillende varianten opgestuurd onder de bloginsiders.
  Niet iedereen heeft dus hetzelfde palette ontvangen. Leuk om te horen dat je de look mooi vind.

 4. 18 juni 2016 / 11:16

  Klopt ze hebben verschillende varianten opgestuurd onder de bloginsiders.
  Niet iedereen heeft dus hetzelfde palette ontvangen. Leuk om te horen dat je de look mooi vind.

 5. 18 juni 2016 / 16:15

  Wat een mooie look! Het palette is ook erg mooi, daar ga ik zeker eens voor kijken!

 6. 18 juni 2016 / 16:15

  Wat een mooie look! Het palette is ook erg mooi, daar ga ik zeker eens voor kijken!

 7. 18 juni 2016 / 16:34

  Dankjewel. Het palette kost ongeveer € 11,95.
  Dit palette is in verschillende varianten verkrijgbaar.

 8. 18 juni 2016 / 16:34

  Dankjewel. Het palette kost ongeveer € 11,95.
  Dit palette is in verschillende varianten verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge