20 JAAR ESSENCE │TREND EDITION MAKE BEAUTY FUN!

unnamed 1 - 20 JAAR ESSENCE │TREND EDITION MAKE BEAUTY FUN!

Make beauty fun… zoals wij (essence) de afgelopen 20 jaar hebben gedaan! De verjaardagsTrend Edition “make beauty fun” viert een heel bijzondere gebeurtenis: essence heeft de Duitse- en internationale beautymarkt twee decennia lang opgeschud. Naast kwalitatieve en innovatieve producten staat essence al vanaf het begin voor waarden als respect, tolerantie en zelfliefde: iedereen zou trots moeten zijn op wie hij/zij is en hoe ieders individualiteit wordt uitgedrukt. Dus voor de 20ste verjaardag wil essence fans aanmoedigen om de stress van het alledaagse leven te laten varen, de creativiteit de vrije loop te laten en te experimenteren met intense stijlen en individuele looks. Unieke kleuren, dessins en effecten ontmoeten make-up must-haves als mascara, lipgloss, nagellak, highlighter en coole accessoires. Laat het feest maar beginnen!

essence make beauty fun I love EXTREME limited volume mascara - 20 JAAR ESSENCE │TREND EDITION MAKE BEAUTY FUN!

MAKE BEAUTY FUN * I LOVE EXTREME LIMITED VOLUME MASCARA – € 2,89
De I love EXTREME volume mascara is een alltime favoriet en heeft nu een exclusief design voor de make beauty fun Trend Edition. Het extra grote vezelborsteltje omhult elke individuele wimperhaar met textuur en creëert meteen een overweldigend volume. Dankzij de unieke look van de limited edition is de mascara een blikvanger op zich!

essence make beauty fun highlighter 01 - 20 JAAR ESSENCE │TREND EDITION MAKE BEAUTY FUN!

MAKE BEAUTY FUN * HIGHLIGHTER – € 2,89
Shine bright: wanneer je blij bent van binnen, straal je aan de buitenkant – de make beauty fun highlighter geeft je bovendien een natuurlijke glow! De zachte poedertextuur heeft een roségouden verloop – perfect om je eigen, individuele kleur te creëren. De highlighter is hooggepigmenteerd en supergemakkelijk aan te brengen en te blenden. 01 Happiness Shines From Within

essence make beauty fun plumping lipgloss  - 20 JAAR ESSENCE │TREND EDITION MAKE BEAUTY FUN!MAKE BEAUTY FUN * PLUMPING LIPGLOSS – € 2,39
Je kunt me van veraf zien stralen… de make beauty fun plumping lipgloss is nu verkrijgbaar in twee speciale ombré tinten met een indrukwekkende, multidimensionale glans. De textuur geeft de lippen een geweldige glossy finish en heeft een plumping effect.

essence make beauty fun nail top coat - 20 JAAR ESSENCE │TREND EDITION MAKE BEAUTY FUN!

MAKE BEAUTY FUN * NAIL TOP COAT – € 3,89
De multireflecterende topcoat geeft de nagels een iriserende hoogglans finish en creëert een uniek effect. De nagellak kan niet alleen worden aangebracht als een glinsterend beschermingslaagje op de kleurnagellak, het geeft de nagels ook een prachtige look wanneer deze solo wordt aangebracht. 01 Coat Life With Happiness!

essence make beauty fun make up sponge holder 01 - 20 JAAR ESSENCE │TREND EDITION MAKE BEAUTY FUN!

MAKE BEAUTY FUN * MAKE-UP SPONGE & HOLDER – € 3,59
Dream-team: het make beauty fun make-up sponsje & houder. Dankzij de speciale vorm is het sponsje een ware allrounder. Of je nu foundation wilt aanbrengen over grote delen van het gezicht, je concealer wilt blenden in de huid of specifieke highlights wilt aanbrengen: allemaal geen probleem! Het make-up sponsje is geschikt voor zowel crèmige als poederige texturen. Maak voor gebruik vochtig en reinig na gebruik. Het sponsje droogt optimaal in de bijbehorende roségouden houder. 01 Hold Onto Happy Thoughts

essence make beauty fun bestseller set - 20 JAAR ESSENCE │TREND EDITION MAKE BEAUTY FUN!

MAKE BEAUTY FUN * MAKE-UP BAG – € 3,89
Laten we de wereld gaan ontdekken – het make beauty fun make-up tasje biedt volop ruimte voor alle essentials en reist mee met beautylovers, waar ze ook heen gaan. Het glanzende roségouden design maakt je make-up routine nog vrolijker.! 01 Collect Happy Moments!

essence make beauty fun bracelet trio 01 - 20 JAAR ESSENCE │TREND EDITION MAKE BEAUTY FUN!

MAKE BEAUTY FUN * BRACELET TRIO – € 3,89
Perfect voor jou en je BFF’s! Het make beauty fun armband trio bestaat uit drie coole  kralenarmbandjes met boho kwastjes, in zilver, goud en roségoud design. Dankzij de flexibele bandjes doe je de armbandjes snel om je pols – de perfecte accessoires! 01 Happy Me, Happy You!

 

De Trend Edition ‘make beauty fun’ is vanaf midden juli tot begin augustus verkrijgbaar bij Kruidvat.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge