HEMA BEAUTY LANCEERT L.A.B PREMIUM SKIN CARE

HEMA L.A.B Premium Skin Care 1 scaled - HEMA BEAUTY LANCEERT L.A.B PREMIUM SKIN CARE

Bij HEMA weten ze alles van het dagelijks leven. Zo weten ze ook dat je huid elke dag heel wat te verduren heeft, bijvoorbeeld door UV-licht, een nacht slecht slapen, droge binnen- of juist vochtige buitenlucht en het blauwe licht van je computer- en telefoonscherm. Om je huid een handje te helpen, is HEMA op zoek gegaan naar een vooruitstrevende formulering met het beste ingrediënt. Vandaar dat de gezichtverzorgingslijn HEMA L.A.B met BICOALGAE® XT is samengesteld. Meer weten? Lees dan snel verder!

BICOALGAE® XT is een uniek ingrediënt dat tekenen van huidveroudering helpt voorkomen, door zichtbaar rimpels te verminderen. Het stimuleert het vernieuwingsproces van je huidcellen, zodat je huid niet alleen steviger wordt, maar ook gaat stralen. Kortom, HEMA L.A.B met BICOALGAE® XT is met liefde gemaakt voor een stralende, gehydrateerde en beschermde huid.

HEMA L.A.B Premium Skin Care 2 scaled - HEMA BEAUTY LANCEERT L.A.B PREMIUM SKIN CARE

L.A.B staat voor ‘Loving Advanced Beauty’. Een geavanceerde huidverzorging die met liefde is gemaakt door HEMA zelf. Zo weten ze bij HEMA zeker dat ieder L.A.B product aan de strenge eisen voldoet en goed is voor je huid. L.A.B skin care bestaat uit 4 producten; serum, oogcrème, dagcrème met SPF15 en een nachtverzorging.

17800203 HEMA Serum L.A.B cell renewal EUR10 1 scaled - HEMA BEAUTY LANCEERT L.A.B PREMIUM SKIN CARESerum L.A.B cell renewal 

17800202 HEMA Eyecream L.A.B cell renewal EUR10 1 scaled - HEMA BEAUTY LANCEERT L.A.B PREMIUM SKIN CARE

Eyecream L.A.B cell renewal

17800200 HEMA Daycream L.A.B cell renewal SPF15 EUR10 1 scaled - HEMA BEAUTY LANCEERT L.A.B PREMIUM SKIN CARE

Daycream L.A.B cell renewal SPF15

17800201 HEMA Nightcream L.A.B cell renewal EUR10 1 scaled - HEMA BEAUTY LANCEERT L.A.B PREMIUM SKIN CARE

Nightcream L.A.B cell renewal 

Deze nieuwe alles-in-één skin care range bevat ingrediënten van natuurlijke oorsprong, is gemaakt volgens de HEMA clean beauty eisen en is vegan. Het heeft een vooruitstrevende formulering en dezelfde kwaliteit en werking als high end gezichtverzorgingsmerken.

De verkoopprijs van de producten is € 10 per stuk en L.A.B is vanaf 18 april verkrijgbaar in alle HEMA winkels en op hema.nl

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge