PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “EVERLASTING BLOOMS”

03 ess TE Everlasting blooms FINAL NL - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION "EVERLASTING BLOOMS"

We ruilen winter en sneeuw in voor bloemen en frisse kleuren! Wanneer het aankomt op onze make-up, kunnen we aan het ijzige seizoen ontsnappen en kleur en frisheid aan onze beautylook toevoegen. Geïnspireerd op prachtige bloemenkleuren en natuurlijke droogboeketten creëerde essence de Trend Edition everlasting BLOOMS. Van een oogschaduwpalet tot een lip & cheeck stick en nagelstickers de kleurige tinten en bloemige iconen brengen onze lentespirit tot leven en geven ons een coole look dit seizoen. Benieuwd? Kijk snel mee!

essence everlasting BLOOMS eyeshadow palette 01 open - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION "EVERLASTING BLOOMS"

EYESHADOW PALETTE – €5,99
Het everlasting BLOOMS oogschaduwpalet bevat negen bloemenkleuren van stralende fuchsia en roze tinten tot gewaagde paarse tonen en gouden accenten. Dit oogschaduwpalet zorgt gegarandeerd voor een frisse look en bloemige vibes. De afwerkingen variëren van mat tot glanzend, met glitterachtige nu ances en zijn hoog gepigmenteerd. De glitterdeeltjes zijn microplasticvrij. Een geïntegreerde spiegel maakt het gemakkelijk om onderweg je look bij te werken. De verpakking met bloemenreliëf maakt dit palet heel bijzonder. 01 Choose What Makes Your Heart Bloom.

essence everlasting BLOOMS ph reacting lip glow 01 open - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION "EVERLASTING BLOOMS"

H-REACTING LIP GLOW – €2,99
Schoonheid van binnenuit! De transparante pHreagerende lip glow is niet alleen een echte eyecatcher, maar reageert ook bij het aanbrengen op de natuurlijke pH-waarde van de lippen.
Het resultaat: een natuurlijke roze kleur. De lip glow heeft ook een voedende textuur en een aangename, subtiele bloemengeur. 01 Happiness Blooms From Within.

essence everlasting BLOOMS lip cheek stick 01 open - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION "EVERLASTING BLOOMS"

LIP & CHEEK STICK – €2,99
Zin in roze lippen en roze, zachte “appelwangetjes”? De lip & cheeck stick met een semi-matte finish combineert lipstick en blush in slechts één product. Verrijkt met jojoba olie verzorgt het ook de lippen die geïrriteerd zijn door de kou en geeft het de droge huid een extra boost van frisheid. 01 Live Life In Full Bloom!

essence everlasting BLOOMS duo highlighter 01 - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION "EVERLASTING BLOOMS"

DUO HIGHLIGHTER – €3,89
Een highlighter geeft een alerte blik, laat de lippen er voller en de neus smaller uitzien een echte alleskunner dus! Geen wonder dat de duo highlighter onderdeel uitmaakt van deze Trend Edition. En met geconcentreerde kracht: de duo highigter combineert de sensatie van rosé en gouddeeltjes. Breng simpelweg aan op de jukbeenderen, op de brug van de neus, onder de wenkbrauwboog en over de lippen met een kwast of vinger en blend om je gezicht een stralende glow te geven. Het unieke bloemenreliëf is ook een speciale wow-factor. 01 Bloom Wild & Shine Bright!

essence everlasting BLOOMS nail glow beautifier - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION "EVERLASTING BLOOMS"

NAIL GLOW BEAUTIFIER – €1,99
Tromgeroffel, alsjeblieft! Hier is hij dan, de nail glow beautifier! Een transparante nagellak met een vleugje roze voor zichtbaar prachtige nagels met een glanzende finish. Het is ideaal voor gebruik op de stickers en dankzij de subtiele bloemengeur en rijke rozenbottelolie zorgt het voor zichtbaar geperfectioneerde en verzorgde nagels. 01 Bloom Beautifully

essence everlasting BLOOMS blossom nail oil - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION "EVERLASTING BLOOMS"

BLOSSOM NAIL OIL – €2,39
Voor prachtig verzorgde handen en nagels: de nagelolie met echte bloemblaadjes. Dankzij het hydraterende ingrediënt glycerine worden de nagels optimaal gevoed en van voldoende vocht voorzien. Na gebruik van de nagelolie hebben de handen ook een frisse bloesemgeur. 01 Let Your Dreams Blossom!

essence everlasting BLOOMS scented nail stickers - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION "EVERLASTING BLOOMS"

SCENTED NAIL STICKERS – €1,39
Bloemige nailart! De nagelstickers met een bloemendesign en rosé gouden metallic highlights maken het gemakkelijk om elke nagel te verfraaien. Het beste is dat de stickers ook nog eens de heerlijke geur hebben van kersenbloesem.. mmmhhhh! Gebruik een nagellak naar keuze als basis, of deze nu transparant, neon of nude is. Natuurlijk vallen de nagelstickers echt op bij een transparante nagellak en shhh, deTrend Edition biedt hier het perfecte product voor. 01 Create Flowering Memories

 

De Trend Edition everlasting BLOOMS, die verkrijgbaar is van begin mei tot begin juni 2022.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge