HOE KOM JE VAN GEKLEURDE NAGELS AF?

dea71 nagels - HOE KOM JE VAN GEKLEURDE NAGELS AF?

Verkleurde nagels hebben verschillende oorzaken. Zo kunnen je nagels verkleuren door vlees te marineren, in aanraking te komen met bepaalde fruitsoorten en verschillende kleuren nagellak. Gelukkig kan je er vrij snel vanaf komen door één van de volgende trucs toe te passen. Benieuwd? Klik en lees snel veder!


Gebitreinigingstabletjes
Plaats één tabletje in een kommetje en schenk er vervolgens lauw water in. Zorg ervoor dat het tabletje volledig is opgelost. Laat je nagels vervolgens circa 10 minuten erin weken. Pak als laatste een nagelborsteltje en borstel de nagels ermee schoon. Als je klaar bent was je nog even je handen en smeer ze ook even goed in met handcrème.

Tandpasta
Ga voor een whitening tandpasta. Deze heeft een actieve werking tegen vuilheid en maakt witter. Breng voorzichtig een beetje tandpasta aan op de nagel(s). Laat de tandpasta een paar minuten drogen en borstel vervolgens je nagels schoon. Als je voor de tandpaste methode kiest, was dan ook je handen en smeer je handen in met lotion of crème als je klaar bent.

Sap van citroen

Vul, net als bij de methode met gebitreinigingstabletjes, een kommetje met lauw water. Pers een citroen uit en schenk het sap in het kommetje. Laat je nagels er vervolgens 5 minuten in weken. Borstel je nagels schoon met een borsteltje. Was wederom je handen na afloop en smeer ze in met handlotion. Let bij citroen nog even extra goed op; citroen kan namelijk de nagels uitdrogen. Smeer naast lotion ook een nagelriem olie over je nagelriemen tegen uitdroging. Succes!Trucjes uitgeprobeerd maar niks werkt? Pas op! De verkleurde nagel zou een andere oorzaak kunnen hebben. Zo zou het een beginnende schimmelnagel kunnen zijn of een symptoom van een aandoening. Ga voor de zekerheid altijd even langs de huisarts.

 

 

Gastblogger: Nina Carvalho 
Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 12 mei 2017 / 23:49

    Heel handig artikel, hier heb ik zeker wat aan dankjewel! X

  2. 12 mei 2017 / 23:49

    Heel handig artikel, hier heb ik zeker wat aan dankjewel! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge