I HEART REVOLUTION ‘GIRLS BEST FRIEND’ TRIPLE BAKED HIGHLIGHTER

step0002 15 - I HEART REVOLUTION ‘GIRLS BEST FRIEND’ TRIPLE BAKED HIGHLIGHTER

Highlighter is mijn best friend en ik denk wel van elk meisje. Ik vind het altijd super leuk om highlighters te testen, zeker als ze ook nog eens heel erg budget zijn en ook nog eens een waanzinnige glow geven. Laatst liet blogvriendinnetje Angela (ilovebudgetmakeup.nl) mij deze prachtige highlighter zien terwijl wij aan het kletsen waren op Whatsapp. Naar het zien van enkele foto’s van deze highlighter wist ik het zeker, deze moest ik gewoon hebben! Inmiddels heb ik hem weten te bemachtigen en wil hem vandaag graag aan je laten zien waarom ik hem zo mooi vind. Kijk je mee?  

step0001 22 - I HEART REVOLUTION ‘GIRLS BEST FRIEND’ TRIPLE BAKED HIGHLIGHTER

De I Heart Revolution ‘Girls Best Friend’ Triple Baked Highlighter zit in een kartonnen, roze diamanten verpakking. Heel erg meisjesachtig maar i love it! Past heel erg goed bij de naam van deze highlighter. Het was even struggelen om de verpakking goed op de foto te zetten omdat hij een glanzende verpakking heeft.

step0001 23 - I HEART REVOLUTION ‘GIRLS BEST FRIEND’ TRIPLE BAKED HIGHLIGHTER

De highlighter bevat 2 verschillende kleuren, wit en roze. Je kunt de kleuren zowel los als samen gebruiken. En nu het gedeelte waar mijn en waarschijnlijk ook jouw beautyhart sneller van gaat kloppen, de swatches van deze highlighter. Ik heb de kleuren zowel los als samen geswatcht.

Swatches:

step0003 5 - I HEART REVOLUTION ‘GIRLS BEST FRIEND’ TRIPLE BAKED HIGHLIGHTER

Link zie je de witte kleur, daarna de roze kleur en de laatste is als je de kleuren met elkaar combineert.

Los zien er kleuren er al prachtig uit maar samen is het toch wel echt ‘wauw’. Het is een super aanwezige highlighter, ik ben dol op dit soort opvallende highlighters… hoe meer hoe beter! De highlighter voelt zacht aan en is onwijs goed gepigmenteerd zoals je al had gezien.

diamant - I HEART REVOLUTION ‘GIRLS BEST FRIEND’ TRIPLE BAKED HIGHLIGHTER

Als dit geen super glow is dan weet ik het niet meer! Dit is wat ik zoek in een highlighter!! Ik ben echt super enthousiast en omver geblazen dat zo’n budget highlighter zo intens kan zijn. In mijn stash heb ik meerdere duurdere highlighters zitten maar die geven lang niet zo’n opvallende glow als dit pareltje. Daarnaast is deze highlighter zowel warm als koel waardoor hij bij (bijna) iedereen mooi staat.

step0001 24 - I HEART REVOLUTION ‘GIRLS BEST FRIEND’ TRIPLE BAKED HIGHLIGHTER

Conclusie:
Ik ben echt onder de indruk van de I Heart Revolution ‘Girls Best Friend’ Triple Baked Highlighter. De highlighter heeft een mooie roze kleur en is alles behalve subtiel. Jeetje, wat een pigmentatie maar echt super mooi! Je krijgt veel product voor een heel budgetprijsje. Mocht je meer houden van een subtiele highlighter dan kun je deze beter skippen. Mocht je wel houden van een opvallende highlighter, dan is deze highlighter zeker iets voor jou! Deze highlighter is voorlopig niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse stash, ik hou van opvallende highlighters dus ik draag deze gerust naar school en stage. Het is een absolute nieuwe favoriet van mij geworden.

De I Heart Revolution ‘Girls Best Friend’ Triple Baked Highlighter is te koop voor €5,99 en is te koop o.a. bij Kruidvat, Trekpleister maar ook online bij diverse webshops zoals Boozyshop en Beauty88.

Volg:
Delen:

6 Reacties

  • Bertina
   Auteur
   25 april 2019 / 11:22

   Alleen ontzettend lastig te fotograferen, zowel het doosje als de highlighter zelf (look). Maar hij is echt super mooi!!

  • Bertina
   Auteur
   26 april 2019 / 09:06

   Dat was ik ook toen ik hem voor het eerst zag op de foto’s. En ook omdat hij zo betaalbaar is verwacht je dat helemaal niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge