I LOVE NETFLIX TAG

closeup photo of person holding panasonic remote control in 987586 scaled - I LOVE NETFLIX TAG

In deze quarantainetijd is Netflix je aller beste vriend. Je moet wat als je de hele dag thuis zit en opeens heel veel tijd over hebt. Dan is het gewoon heerlijk om je favoriete film of serie op te zetten en lekker onderuit gezakt op bed of bank te liggen. Vandaag beantwoord ik verschillende vragen over Netflix in de I love Netflix tag. Mocht je niet meer weten welke series of films leuk zijn om te kijken of ben je gewoon benieuwd naar mijn favorieten? Klik en lees gezellig mee!

Kijk je liever series of films?
Eerlijke gezegd vind ik dit een hele moeilijke keuze. Het nadeel aan series vind ik dat het soms best lang duurt voor er een nieuw seizoen op staat en dat je dan noodgedwongen moet beginnen met een anderen en dan over een tijdje pas de serie verder kunt kijken waar je ooit aan was begonnen en vaak weet je gewoon niet meer hoe het verhaal was dus dan is een film gewoon fijner want die kun je in 1 keer uitkijken als je dat graag wilt dus dan denk ik dat ik zelf liever voor een film kies dan voor een serie. Ik ben zelf iemand die 1 serie te gelijk kan kijken in plaats van meerdere te gelijk kijk. 

Kijk je op dit moment een serie? Zo ja, welke?
Op dit moment kijk ik de serie Dare me, echt een aanrader!

Wat is je Netflix top 5 series?

 1. Vampire Diaries
 2. Pretty Little Lairs (is helaas van Netflix, snik snik)
 3. The Orginals
 4. GossipGirl
 5. Rein

Wat is je Netflix film top 5?

 1. After
 2. Alle Twighlight films (sorry speel een klein beetje vals)
 3. The Kissing Booth
 4. Daglicht
 5. New York minute

Wat is je favoriete Netflix snack?
Chips 

Wat is je favoriete Netflix plek?
Meestal is dat aan de keukentafel of boven in bed

Waar kijk je het liefst Netflix op? Tablet, Tv, laptop, mobiel of iets anders
Laptop, ik kijk graag serieus of films op een groot scherm. In bed pak ik mijn tablet er nog wel eens bij omdat mijn laptop dan beneden staat. 

Wat is je grootste tegenvaller op Netflix?
Ik heb niet echt tegenvallers maar ik heb wel eens gehad dat ik soms moeizaam door een serie kwam omdat ik hem dan saai of net niet leuk genoeg vond maar dat is echt kwestie van smaak en soms moet je gewoon even door de eerste seizoenen heen om een serie echt leuk te vinden, tenminste dat heb ik wel.

Stel je mocht iets toevoegen op Netflix, wat zou dat zijn?
Ik zou het heel erg tof vinden als Netflix ook de vernieuwde Disneyfilms beschikbaar zouden stellen.

 

Wat is jouw favoriete film of serie op dit moment? 

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

 

Deze tag heb ik overgenomen van: queenofhappylife
Foto: Pexels

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 2 mei 2020 / 12:29

  The Vampire Diaries was vroeger echt mijn favoriet ook! Alleen na ongeveer vijf seizoenen vond ik het een beetje uitgemolken heel eerlijk gezegd. Wel de allerlaatste scènes nog gekeken haha 🙂 Momenteel kijk ik weer meer films, maar series die ik heel goed vind zijn La Casa de Papel, Unorthodox, Alias Grace en Quicksand! En Outlander vind ik ook leuk, en Handmaid’s Tale (maar die staat natuurlijk niet op Netflix).

  • Bertina
   Auteur
   4 mei 2020 / 13:38

   Klopt maar ondanks dat het veel hetzelfde is blijf ik het super leuk om te kijken. Heb inmiddels al meerdere keren alle seizoenen gezien. Ik ben heel erg benieuwd naar de andere films en series die jij noemt.

  • Bertina
   Auteur
   4 mei 2020 / 13:37

   Wat leuk dat jij deze tag ook hebt beantwoord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge