PUPDATE #2 │HOERA! TEDDY IS EEN HALF JAAR!!!!

Teddy en Bertina - PUPDATE #2 │HOERA! TEDDY IS EEN HALF JAAR!!!!

26 april 2019 kwamen er 5 kleine hondjes ter wereld. Eén van deze hondjes was Teddy. Vandaag viert Teddy haar halve verjaardag en het leek mij leuk om in dit artikel wat leuke weetjes over Teddy te delen en heel veel schattige foto’s! Lees je gezellig mee?

Teal Cat Quote Photo Collage - PUPDATE #2 │HOERA! TEDDY IS EEN HALF JAAR!!!!

Mocht je benieuwd zijn hoe wij Teddy hebben gevonden en hoe de eerste ontmoeting tussen Coco en onze andere huisdieren was? Klik dan hier!

Leuke weetjes over Teddy:

Teddy is 3/4 chihuahua en 1/4 pomperiaan en lijkt sprekend op haar mama

Teddy is het tweede meisje uit het nestje en heeft dus nog 3 broertjes en 1 zusje

Teddy was het enigste hondje uit het netjes met deze kleurtjes

Ik heb Teddy, Teddy genoemd omdat ze op een beertje leek door haar oortjes en kleur vacht

Teddy’s bijnamen zijn: Tedje, Teddybeertje en Tedsie

Teddy woont sinds 30 juni 2019 bij ons en was toen 9 weken en 2 dagen oud

Sinds 7 augustus 2019 is Teddy verkozen tot puppymodel voor de webshop Rebel&Moon en heeft daardoor twee keer in de plaatselijk krant gestaan.

IMG 1182 e1571833376394 768x1024 - PUPDATE #2 │HOERA! TEDDY IS EEN HALF JAAR!!!!

Teddy is dol op spelen in het gras, dan begint ze kei hard te rennen en is ze niet meer te stoppen

Teddy’s favoriete knuffel is haar roze (babyknuffel) konijn, hier slaapt ze altijd mee

Teddy speelt het liefst met kattenspeelgoed en vooral met meneer Egel. Dat is een klein egeltje die je kunt opwinden en dan zelf gaat bewegen. Dit is ook het favoriete speeltje van onze kat Spinner en normaal mag niemand er aan komen van hem maar Teddy mag er wel mee spelen van hem en spelen daar vaak samen mee. Echt super lief!

Daarnaast is Teddy dol op spelen met botjes en trekt ze de schoenveter door de kamer waar de katten achteraan mogen rennen om deze te pakken. Ook stoeien met Coco vind ze erg leuk.

Teddy knabbelt / sabbelt het liefst op je vingers net een baby’tje. Maar ze sabeltje ook graag op haar eigen handjes (voorpootjes)

Als Teddy moe is van het spelen, slaapt ze het liefst tegen mij aan met haar hoofdje op mijn schouder. Zo kunnen we uren samen knuffelen en kroelen.

Teddy vind het heerlijk om op haar buikje gekroeld te worden. Dan zie je haar echt volop genieten.

FBLP4536 - PUPDATE #2 │HOERA! TEDDY IS EEN HALF JAAR!!!!

Naast Coco vind Teddy alle honden eng. Wanneer ze een hond ziet komt ze meteen tegen mij opstaan en begint ze te piepen zodat ik haar moet oppakken en legt ze haar hoofdje tegen mij aan. Gelukkig is ze niet meer bang voor auto’s en fietsers, ook al blijft ze dat wel een beetje spannend en gek vinden.

In het afgelopen half jaar heeft Teddy maar 2 ongelukjes gehad omdat ze niet meer kon ophouden, zo knap!

Teddy kent al heel veel verschillende commando’s zoals: zitten, pootje, high five, los en kom

Teddy is dol op gaten graven in de tuin. We zijn inmiddels heel wat gaten rijker in de tuin waar ze graag in ligt als het zonnetje schijnt.

Sinds kort kan Teddy zelf op de bank springen en heeft zo haar eigen manier om dit te doen. Eerst gooit ze alle kussens op de grond en neemt dan een flinke aanloop en spring dan boven op een kussen en trekt zich zelf omhoog, op de bank. Van de bank af springen durft ze niet en door te piepen maakt ze je duidelijk dat ze er vanaf wil.

Teddy is heel waaks net als Coco maar echt blaffen…dat kan ze niet.

WQPZ8364 - PUPDATE #2 │HOERA! TEDDY IS EEN HALF JAAR!!!!

Teddy mag van alle katten voorgaan. Als het nu met eten is of als eerst waterdrinken, iedereen laat Teddy voorgaan en daarna gaan de anderen pas.

Teddy is dol op wandelen samen met Coco. Teddy loopt het liefst achter Coco aan want voorop vind ze maar niks. Coco is haar grote broer dus die moet voorop!

Teddy wint iedereen om haar vinger heen en is een echte diva. Als het nu gaat om aandacht, eten of gewoon lekker snoepen. Teddy krijgt het wel voor elkaar door haar schattige uitstraling.

Tijdens het wandelen neemt Teddy haar blaadjes mee in haar mond. Stokken vind ze nog te zwaar en een blaadje van de boom is voor haar perfect!

Teddy en Coco slapen het liefst in één benach tegen elkaar aan. Het zijn echt de beste maatjes en doen alles samen. Coco is echt Teddy’s voorbeeld en ze kunnen geen moment zonder elkaar. Het zijn echt maatjes voor het leven geworden.

Teddy’s favoriete zusje om mee te spelen is Bella. Bella is onze kleinste en jongste poes. Ze kunnen samen heel erg leuk spelen en knuffelen. Ze hebben geen idee soms dat ze hond en kat zijn en daardoor best wel veel verschillen van elkaar.

IMG 1611 e1571833162956 - PUPDATE #2 │HOERA! TEDDY IS EEN HALF JAAR!!!!

Teddy heeft inmiddels haar kleine XXS harnasje verruilt voor een tuigje in maat XS.

In de auto zit Teddy het liefst de hele rit op mijn arm, tegen mij aan te slapen of te knuffelen

Teddy is net als mij dol op lekker eten, ze lust dan ook alles! Ze is voornamelijk dol op pizzakorstjes, normale pepernoten, roze koek, kip, boontjes, brood, worst…en nog veel meer! Wanneer wij gaan eten krijgt ze altijd een klein stukje van mij mee want te veel van dit eten is natuurlijk niet goed voor haar kleine buikje maar een klein stukje mee snoepen kan geen kwaad.

Teddy en ik hebben soms hele gesprekken met elkaar. Teddy vind het altijd leuk als ik terug ga blaffen en zo voeren we soms hele gesprekken.

Teddy is een heel lief, zorgzaam en blij hondje. Ze is altijd vrolijk en is dol op knuffelen. Ook wanneer ze je voor het eerst ontmoet, is ze blij om je te zien en krijg je van alle kanten knuffels en kusjes van haar. Ze eist gewoon alle aandacht van je op. En wanneer je haar even geen aandacht geeft dan vind ze zichzelf zielig en begint ze te piepen, terwijl ze dan helemaal niet zielig is maar dat vind zij wel. Het is gewoon een kleine diva en een echte meid met een duidelijke eigen wil.

Teddy haar lievelingskleur is roze, alles wat roze is vind ze leuker. Ook hierin is ze net haar mama (mij)

Als ik blogartikelen typ, dan ligt ze altijd naast mijn stoel te slapen.

DSC02751 - PUPDATE #2 │HOERA! TEDDY IS EEN HALF JAAR!!!!

Teddy is een echte diva en zit graag voor mijn camera. Ze heeft soms ook haar momenten dat ze even geen zin heeft in foto’s en dan keert ze haar kont naar je zo van ‘nu even niet’.

Daarnaast zijn Teddy en ik onafscheidelijk. Teddy is mijn aller beste vriendinnetje en als ik even weg ben dan mist ze mij meteen. Wij hebben vanaf het eerste moment een hele speciale en hechte band waar niemand tussen kan komen en waar Teddy is ben ik en waar ik ben is Teddy ook. Het liefst ging ze zelfs mee naar school.  Het bijzonderste vind ik dat ze onwijs veel karaktereigenschappen heeft van mijn vorige hondje Twin. Nooit gedacht dat ik zo’n hondje opnieuw zou vinden.

 

Mocht je niks willen missen van Teddy haar avonturen en nog meer schattige foto’s en video’s willen zien? Volg haar dan op Instagram: @princess_teddydiary

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge