MY WEEK IN PICTURES #5 HAPPY NEW HAIR, SHOPPEN EN LEUKE PAKKETJES?!

1 1 - MY WEEK IN PICTURES #5 HAPPY NEW HAIR, SHOPPEN EN LEUKE PAKKETJES?!

Het is weer donderdag en dat betekend tijd voor een nieuwe “my week in pictures”. Inmiddels vliegen de vakantieweken voorbij en heb mij serieus nog geen moment verveelt. Afgelopen week was een hele leuke maar ook wel drukke week. Gelukkig was het weer een stuk koeler buiten waardoor ik weer productiever was en wat meer kon ondernemen. Zo liet ik mijn haar laten verven,  onverwachts met Bella naar de dierenarts, veel gewinkeld en ontving ik hele leuke pakketjes. Ik neem je weer gezellig mee door mijn week heen, kijk en lees je mee?

Voor wie deze rubriek wekelijks volgt op mijn blog denk nu ‘huh, sla je nu een week over’ het antwoord ‘ja’. Dit heeft te maken dat ik vorige week niet zo goed in mijn vel zat omdat ik heel veel last gehad heb van hoofdpijn. Of dit te maken had door de warmte of dat het aan mijn ogen ligt weet ik niet maar ik had niet zo heel veel zin om dan artikelen te moeten schrijven en dat ging ook gewoon niet. En om eerlijk te zijn was het artikel voor jullie alles behalve leuk geweest om te lezen omdat het in die week zo warm was buiten dat ik gewoon niks gedaan heb behalve Netflix kijken. Dat is voor jullie ook niet heel erg leuk om te lezen dus vandaar dat we even een weekje overslaan. Nu is het echt tijd om jullie bij te kletsen over afgelopen week.

Maandag begin rustig, heb eerst heerlijk uitgeslapen tot half tien. De rest van de morgen heb ik besteed aan het schrijven van artikelen voor mijn blog. ’s Middags besloten we naar Emmen te gaan om de mobiel op te halen van mijn vader maar uiteindelijk kreeg hij een nieuwe mobiel te krijgen omdat de andere niet meer gemaakt kon worden dus een groot deel van de middag waren we in de telefoonwinkel te vinden omdat hij helemaal opnieuw moest worden geïnstalleerd. Daarna zijn we nog even langs de Etos gegaan en heb nog een aantal producten kunnen scoren waarvan er twee producten waren met 50% korting, altijd leuk toch?! ’s Avonds besloot ik toch mijn haar te laten verven door Hanneke. Ik was heel bang dat het weer te donker zou uitpakken dus ik was het een beetje aan het uitstellen maar ik ben echt blij met het resultaat. De rest van de avond heb ik Netflix gekeken.

Na een hele onrustige nacht was ik dinsdag al vroeg wakker. Bella is de hele nacht onrustig geweest en ze had mij overal open gehaald met haar nagel dus mijn humeur was niet al te best. Samen met mijn vader besloot ik haar nagels te knippen en opeens zagen we dat Bella een heel raar bultje had bij één van haar nagels wat haar heel erg zeer deed en waar we niet aan mochten komen van haar. Nadat we haar nagels geknipt hadden besloten we de dierenarts te bellen en konden aan het einde van de morgen al te recht. Intussen tijd ben ik bezig geweest met een artikel schrijven en zijn daarna met haar naar de dierenarts gegaan. Gelukkig bleek het geen ontsteking te zijn maar een kneuzing die ze al een tijdje heeft wat wij niet wisten. Ze is natuurlijk nog ontzettend jong en wil echt alles uitproberen en overal opklimmen en dat is dus een keer mis gegaan waarschijnlijk had ze dit al voordat ze bij ons kwam. Gelukkig heeft ze er niet zo heel veel last van en de dierenarts vond verdere behandeling niet nodig omdat Bella dan alleen nog maar drukker zou worden omdat ze er dan wel last ervan zou krijgen. Voor de rest van de dag ben ik bezig geweest met bloggen en heb nog een aantal afleveringen gekeken van de serie die ik momenteel kijk op Netflix. ’s Avonds kwam er nog een heel erg leuk pakketje binnen met kunstnagels die ik via matteandshimmerbeauty.nl had besteld en ik maakte de winnaar bekend van het Benefit Blush Bar palette via Instagram. Voor de rest van de avond heb ik aan artikel gewerkt terwijl ik buiten zat in hoop dat de hoofdpijn zou verdwijnen.

En toen was de week alweer doormidden en was het woensdag. Woensdag bestond uit bloggen en boodschappen doen. ’s Middag’s zijn we nog even naar Dedemsvaart geweest en kocht mijn zus kunstnagels om te proberen omdat de kunstnagels in het pakketje best wel lang waren en wij allebei nog nooit kunstnagels hebben gedragen zodat we er eerst  even eraan konden wennen. Over deze nagels ga ik nog een review schrijven, dus mocht je benieuwd zijn hou dan mijn blog in de gaten en misschien dat het artikel dan al online staat. ’s Avonds heb ik vlogs en andere YouTube video’s gekeken en nog een aantal aflevering van mijn serie. Ook heb ik iets van een uur gevoetbald met de katten en Coco door middel van een propje papier, echt hilarisch!

De donderdag begon ik met het klaar maken van het pakketje voor de winnaar van de winactie en heb hem meteen op de post gedaan. Daarna heb ik nog gewerkt aan een artikel en heb ik de laatste aflevering van Temptation Island gekeken. Voor de rest van de middag heb ik serie gekeken en we hebben Alexander opgehaald. Eigenlijk een hele rustige dag zonder enige verlichtingen maar dat kwam alleen maar mooi uit want ik had ’s middag’s opeens hoofdpijn en dat ik ook niet meer weggegaan de rest van de dag. Echt zo’n vervelend, drukkend gevoel in mijn hoofd, bah! Ik merk dat ik de laatste tijd daar zo vaak last van heb, echt niet prettig gewoon dus ik besloot de film Beauty and the Beast te kijken op Netflix. Echt een prachtige film, kan hem je zeker aanraden om hem eens te kijken.

Vrijdagmorgen waren we al vroeg op pad want we gingen gezellig naar Zwolle toe waar de kermis en de weekmarkt was en ik wilde heel graag eens langs de Primark. Jammer genoeg dacht mijn lichaam en wat anders over want ik voelde mij echt alles behalve lekker.  Ik denk dat de ventilator iets te hard heeft gestaan waardoor mijn lichaam helemaal van slag was maar ondanks dat zijn we gewoon wezen shoppen en hebben we heerlijk op ons favoriete terrasje in Zwolle wat gedronken.

Omdat we al vroeg op pad waren, was het bij de Primark nog heel erg rustig waardoor we zo konden doorlopen bij de kassa. Ik ben weer heel wat make-up rijker en ik scoorde ook nog eens hele leuke unicorn sloffen. Een aantal van mijn koopjes zie je terug onder dit artikel bij de foto’s  die ik van mijn week deel. ’s Middags kwam er wel iets heel erg leuks binnen met de post namelijk een pr pakketje met allemaal nieuwe Essence producten in. Daarna ben heb ik nog een aantal product foto’s gemaakt voor verschillende reviews die binnenkort te lezen zijn op mijn blog.

Zaterdag werd ik uitgerust wakker en startte ik de dag met huishoudelijke dingetjes die door de warmte waren blijven liggen. Daarna heb ik ’s middags heerlijk uitgebreid gedoucht en testte ik stiekem al een aantal nieuwe producten uit van Essence en gebruikte ik een aantal nieuwe producten van de Primark die ik had gekocht. Ook kwam er nog een heel erg leuk pakketje binnen voor mijn blog waar ik helaas nog niets over mag vertellen, maar ben je benieuwd wat daar in zit? Hou dan mijn blog in de gaten! ’s Avonds besloten we eten te bestellen bij Domino’s en zijn ‘s avonds op visite geweest wat erg gezellig was.

Zondag was echt een heerlijke uitrust dag. Eerst heb ik morgens heerlijk uitslapen want het was een beetje laat geworden de avond daarvoor. Ook Bella had goed geslapen dus dat scheelt echt een hoop. Zij kan ’s avonds nog zo lang spelen en rond rennen dat het soms uren kan duren voordat ze ergens rustig gaat slapen en dat ik dan ook eindelijk kan slapen. Daarna ben ik bezig geweest met het schrijven en het plannen van artikelen en heb ik nog gewerkt aan de SEO van mijn blog. Daarna zijn we nog even naar de begraafplaats geweest. ’s Middags zijn we nog even de stad in geweest en heb ik nog een aantal nieuwe Catrice producten gekocht bij de Trekpleister waar ik heel erg benieuwd naar was door het event waar ik 10 juli was geweest in Amsterdam. En voor de rest van de middag en de avond ben ik bezig geweest met het schrijven van nieuwe artikelen.

 

Foto’s die ik graag met jullie wil delen uit mijn week:

1 1 - MY WEEK IN PICTURES #5 HAPPY NEW HAIR, SHOPPEN EN LEUKE PAKKETJES?!

Links zie je het perspakketje die ik ontving met allemaal nieuwe Essence producten en rechts zie je een aantal van mijn aankooptjes bij de Primark.

2 1 - MY WEEK IN PICTURES #5 HAPPY NEW HAIR, SHOPPEN EN LEUKE PAKKETJES?!

Altijd leuk om toerist uit te hangen in je eigen geboorteplaats waar je gewoon veel te weinig komt. Natuurlijk kan een bezoek aan je favoriete koffietentje niet ontbreken aan de trip. Dit is toch wel de aller lekkerste warme chocolademelk met slagroom die ik ooit gehad heb.

3 3 - MY WEEK IN PICTURES #5 HAPPY NEW HAIR, SHOPPEN EN LEUKE PAKKETJES?!

En ik droeg voor het eerst kunstnagels en ik vind ze echt prachtig. Helaas zaten ze minder lang erop als wat ik gehoopt maar binnenkort lees je een uitgebreide review erover op mijn blog. Na lang twijfelen en uitstellen besloot ik toch maar weer mijn blonde haar te verruilen voor bruin haar. Ik was zo bang dat het weer te donker zou uitvallen maar het is echt precies geworden zoals ik het wilde en op de verpakking stond. Ben echt heel erg blij met het resultaat.

4 1 - MY WEEK IN PICTURES #5 HAPPY NEW HAIR, SHOPPEN EN LEUKE PAKKETJES?!

De mooiste film die ik ooit gezien heb is toch wel Beauty and the Beast. Belle is altijd al mijn favoriete Disneyprinses geweest en ik vind Emma Wilson zo leuk. En nog even een schattige foto van Bella die wel heel erg schattig voor het raam zat te kijken, gelukkig bleef ze even zitten voor een foto. Inmiddels is ze alweer 14 weekjes oud <3

Hoe was jouw week?

 

Liefst Bertina ♥

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 16 augustus 2018 / 13:20

  Ik ben heel erg benieuwd naar de palettes. Die van de primark zien er goed uit, ik zag ze eerder al eens liggen, maar goed ze toen niet! Toch ben ik nieuwsgierig naar de swatches, haha!
  kim onlangs geplaatst…MAC FauxMy Profile

  • Bertina
   Auteur
   16 augustus 2018 / 15:53

   Leuk die die hè, zeker omdat het een dupe is van Huda. Hij staat op mijn lijstje om te reviewen.

 2. 16 augustus 2018 / 19:56

  Lekker bewogen weekje weer! Ik ben echt benieuwd naar je mening van de Primark spulletjes. Daar kijk ik naar uit! En je haar is echt donker geworden maar staat je super mooi! X

 3. 18 augustus 2018 / 19:25

  Awh, wat is Bella een schatje! Je unicorn sloffen zijn erg leuk.

 4. 18 augustus 2018 / 21:03

  Leuk weekje dit! mijn week was redelijk saai, ik was ziek:(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge