JE EIGEN MASCARA SAMENSTELLEN BIJ FRIDAY MASCARA

IMG 5060 - JE EIGEN MASCARA SAMENSTELLEN BIJ FRIDAY MASCARA

Ik hou van stevig aangezette wimpers. Van volume én lengte. Een tijdje geleden werd ik benaderd door FRIDAY Mascara of ik mijn eigen mascara wilde samenstellen. Bij FRIDAY Mascara kun  je namelijk kiezen uit 6 formules en 8 verschillende borsteltjes. Op deze manier kan jij de perfecte mascara voor jezelf creëren want je weet zelf vaak het beste wat er voor jouw wimpers werkt en wat niet. Vandaag vertel ik je meer over het bestellen, samenstellen en hoe de mascara mij tot nu toe bevalt. Lees je mee?

Hoe werkt het precies?
Op hun website kun je kiezen uit 6 mascara formules, zoals volume, waterproof of krul enz. De FRIDAY mascara’s zijn ontwikkeld in Europese laboratoria en daardoor ze helemaal dierproefvrij!
Daarna kun je kijken wat voor soort borsteltje jouw mascara moet krijgen. Ook hier kun je weer kiezen uit 8 verschillende opties. Wanneer je het perfecte borsteltje voor jouw gewenste effect hebt gekozen is het tijd om de bestelling te plaatsen. Je kunt zelf kiezen hoe vaak je de FRIDAY Mascara ontvangt en je kunt altijd het product wijzigingen mocht je een ander borsteltje of formule willen proberen. Zo kun je kiezen om je mascara om de 1, 2 of 3 maanden of éénmalig te ontvangen. Bij FRIDAY Mascara ben jij de baas wanneer je een nieuwe mascara wilt ontvangen en hoe deze eruit moet zien. Dit kun je allemaal aangeven in je persoonlijke account.

FRIDAY heeft geen standaard abonnementsmodel. Ze bieden wel een herhaalservice aan maar je zit nergens aan vast zou dat jij alle touwtjes in handen hebt. Je betaald dan ook per keer en er is geen minimale afname. En daarna ontvang je jouw samengestelde mascara thuis. Het fijnste is, is dat hij gewoon door de brievenbus kan, dus je hoeft er niet speciaal voor thuis te blijven. Daarnaast ontvang je vaak een leuke verrassing bij jouw bestelling.

IMG 5060 - JE EIGEN MASCARA SAMENSTELLEN BIJ FRIDAY MASCARA

Mijn gekozen samenstellingen:
Eerlijk, het was best lastig kiezen. Ik ben niet echt iemand die heel erg kieskeurig is betreft mascara’s. Maar gelukkig wordt er op de website per formule beschreven wat je kunt verwachten zodat je de beste opties kunt kiezen die bij jouw wensen past. Ik ben uiteindelijk gegaan voor de Length & Define mascara. Deze formule is zacht en romig, zorgt voor veel lengte ( wimpers tot aan je wenkbrauwen) en beloofd dat hij makkelijk is met aan brengen.

IMG 5081 2 - JE EIGEN MASCARA SAMENSTELLEN BIJ FRIDAY MASCARA

Daarna was het tijd om het borsteltje voor de mascara te kiezen en ook die keuze was niet heel makkelijk maar uiteindelijk ben ik gegaan voor de eerste optie namelijk borsteltje no.1. Dit borsteltje zorgt voor volle en intense oogopslag, zorgt voor veel mascara op je wimpers en is het ultieme volume kanon. En dat laatste sprak mij wel heel erg aan. De levering van de mascara was ongeveer 1 week, wat ik best wel snel vind.

IMG 5023 - JE EIGEN MASCARA SAMENSTELLEN BIJ FRIDAY MASCARA

Mijn ervaring met de FRIDAY Mascara:
Toen ik de mascara binnen kreeg was ik meteen heel erg enthousiast en wilde hem het liefst meteen proberen. Hij komt in een zwarte envelop met daarin een doosje waar de mascara inzit. Ik vind de verpakking van het doosje er prachtig uit zien en het voelt echt als een cadeautje die je mag uitpakken. Binnen in het doosje zit nog een spiegeltje en is ideaal om deze te bewaren als houder voor je mascara mocht je hem mee willen nemen in je tas.

En toen was het moment daar om hem te gaan testen! Ik kan je zeggen dat ik echt onder de indruk ben. Het borsteltje is heel erg fijn in gebruik en separeert de wimpers mooi en laat geen klontjes achter. Ook de formule van de mascara werkt heel erg prettig, snel en zorgt voor heel veel volume! Dus hij doet zeker wat hij beloofd! Zelfs de kleinste wimpertjes voorziet hij van een laagje mascara. Daarnaast is hij intens zwart, plakt niet en blijft de hele dag goed zitten. Dit is zeker één van mijn favoriete mascara’s op dit moment!

friday - JE EIGEN MASCARA SAMENSTELLEN BIJ FRIDAY MASCARA

IMG 5073 2 - JE EIGEN MASCARA SAMENSTELLEN BIJ FRIDAY MASCARA

Conclusie:
Ik ben echt onder de indruk van de FRIDAY Mascara! Zelf had ik nog nooit eerder de kans gehad om een eigen mascara samen te stellen dus dat vond ik wel heel erg bijzonder om te mogen doen. Daarnaast vind ik het echt een hele fijne mascara in gebruik en voldoet aan alle verwachtingen. Wil jij het nou ook proberen? Hem eenmalig bestellen kost €12,50. Mocht je nu iedere 1, 2 of 3 maanden een mascara willen ontvangen, dan betaal je slechts €10,50 per keer (inclusief bezorging). Sinds kort ontvang je bij je eerste zending met herhaalservice een gratis extra borsteltje! FRIDAY roept haar abonnees op om de gebruikte, oude FRIDAY mascara’s terug te sturen. De retour gezonden mascara’s worden op een milieuvriendelijke manier gerecycled. Bij het terugzenden van 6 FRIDAY mascara’s ontvang je als beloning één mascara gratis! Hiervoor kunnen klanten de zwarte envelop gebruiken waarin de mascara is geleverd. Meer informatie hierover vind je op de website van FRIDAY Mascara.

 

Kende jij FRIDAY Mascara al?

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

*dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge