PREVIEW│UNG WINTERCOLLECTIE

Kruidvat The Master Perfumer Urban Forest fles E899 - PREVIEW│UNG WINTERCOLLECTIE

UNG Cosmetics belooft ons een veelzijdige winter! Geïnspireerd op de modekleuren, die uiteenlopen van eenvoudig en verfijnd tot opvallend en uitdagend, introduceert UNG twee schitterende oogschaduwpaletten die aansluiten bij de trends: Nude Fixation voor een subtiele ‘no makeup’ look en Self Expression voor een uitdagende Smokey Eye 2.0. Waar je ook voor kiest, de prachtige winterlooks geven een gevoel van empowerment tijdens de koude maanden! Kijk en lees je mee?

WhatsApp Image 2019 11 21 at 17.46.41 - PREVIEW│UNG WINTERCOLLECTIE

ZACHTE WINTER

UNG Cosmetics onderstreept de natuurlijke schoonheid van elke vrouw met make-up die past bij haar persoonlijkheid. Wie houdt van zachte, warme tinten als roze en chocoladebruin, kiest voor de verfijnde nude- of ‘no makeup’ look. Het Nude Fixation palette inspireert met kleuren als Petal, Swiss Choc en Shooting Star. Maak de look compleet met de Luminous Blush Golden Berry of Le Chic, want de shiney blush is terug van weggeweest! UNG Nude Fixation Eyeshadow Palette: € 39,50

WhatsApp Image 2019 11 21 at 17.47.10 - PREVIEW│UNG WINTERCOLLECTIE

ALL EYES ON YOU!

Ga je liever voor een uitdagende, intense look? Het palette Self Expression is perfect voor ‘koele types’ met tinten als diepgroen, paarsgoud en bordeauxrood. Passen Deep Forest, Pointe Noir en Instant Crush bij jou? Dan weet je zeker: alle ogen zullen op jou gericht zijn! Uiteraard biedt UNG Cosmetics ook voor deze statement-look de matching lipglosses, blush en nagellak.
UNG Self Expression Eyeshadow Palette: € 39,50

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 27 november 2019 / 00:51

    Ik kende dit merk nog niet maar het ziet er heel cute uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge