ZALANDO LANCEERT BEAUTY ASSORTIMENT

GROUP 1 A E N C B JPG 2 - ZALANDO LANCEERT BEAUTY ASSORTIMENT

Ben jij dol op fashion en beauty? Vanaf 28 augustus 2019 kunnen Nederlandse klanten beauty- en verzorgingsproducten kopen bij Zalando. Met de campagne ‘Unleash Your Beauty’geeft Zalando een inclusieve kijk op het concept ‘schoonheid’. Meer weten over deze campgane en producten? Klik en lees snel mee!

sustainable - ZALANDO LANCEERT BEAUTY ASSORTIMENT

peter sharp - ZALANDO LANCEERT BEAUTY ASSORTIMENT

Het met zorg samengestelde assortiment beauty- en verzorgingsproducten voor vrouwen en mannen omvat huidverzorging, make-up, haar- en baardverzorging en meer van populaire internationale en nichemerken. ‘Unleash Your Beauty’ focust op waarden zoals ‘empowering’ en ‘zelfacceptatie’. De campagne toont producten die niet alleen functioneel zijn maar ook leuk om mee te experimenteren. 

men - ZALANDO LANCEERT BEAUTY ASSORTIMENT

face copy - ZALANDO LANCEERT BEAUTY ASSORTIMENT

Get The Look functie:

Met het beautyassortiment wordt het voor klanten makkelijk om snel en eenvoudig een complete look – kleding, accessoires, schoenen en make-up – te bestellen. De perfecte lippenstift uitkiezen voor een outfit wordt vanaf 28 augustus bovendien een koud kunstje met de ‘Get the Look’-functie van Zalando. Deze feature zal schoonheidsproducten aanbevelen die passen bij een outfit, voor een look van top tot teen. 

estelle - ZALANDO LANCEERT BEAUTY ASSORTIMENT

Unleash your Beauty:

De campagne ‘Unleash Your Beauty’ is het resultaat van een verborgen camera-stunt in Londen en stelt een breed scala make-up, huidverzorging en haar- en wellnessproducten voor dat vanaf 28 augustus beschikbaar is op zalando.nl. Een aantal van de merken zijn: M.A.C, Clinique, Topshop, Maybelline, Hej Organic, L’Oreal Paris, NYX, Dr. Botanicals, Ouai, Löwengrip, Golden Beards, 3ina and Edible Beauty. In de reclamespot, geregisseerd door Lauren Caris Cohan, staat de kracht van beautyrituelen centraal.

hair copy - ZALANDO LANCEERT BEAUTY ASSORTIMENT

clinique makeup - ZALANDO LANCEERT BEAUTY ASSORTIMENT

De cast is divers en doorbreekt het klassieke schoonheidsideaal. Modellen Nadine Leopold, Anuthida Ploypetch, Cajsa Wessberg, Charli Howard en Marvin Durell werden geselecteerd via agencies of gewoonweg aangesproken op straat. Ze werden uitgenodigd voor een conventionele beautyshoot en werden daar gevraagd om zelf hun make-up aan te brengen. Wat ze niet wisten is dat ze intussen stiekem werden gefilmd. De bedoeling van dit concept was om de cast in hun puurste, meest authentieke vorm aan de buitenwereld te tonen.

mac makeup - ZALANDO LANCEERT BEAUTY ASSORTIMENT

loreal - ZALANDO LANCEERT BEAUTY ASSORTIMENT

“Door met onze klanten te praten kwamen we te weten dat het concept schoonheid voor iedereen anders en heel uniek is. Goed in je vel zitten kan ook elke dag een andere betekenis hebben. Met de campagne ‘Unleash Your Beauty’ willen we duidelijk maken dat schoonheid begint wanneer je ophoudt je iets aan te trekken van wat anderen van je vinden.” Aldus Jonny Ng, Director Marketing Strategy & Campaigns.

Estee makeup - ZALANDO LANCEERT BEAUTY ASSORTIMENT

Merken zoals: M.A.C, Clinique, Topshop, Maybelline, Hej Organic, L’Oreal Paris, NYX, Dr. Botanicals, Ouai, Löwengrip, Golden Beards, 3ina and Edible Beauty zullen vanaf 28 augustus verkrijgbaar zalando.nl. Wil je op de hoogte blijven van Zalando Beauty? Check en volg dan hun Instagrampagina: @zalando_beauty #zalandobeauty

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

2 Reacties

  • Bertina
   Auteur
   16 augustus 2019 / 18:29

   Ik dus ook niet! Ben heel erg benieuwd naar alle producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge