KRUIDVAT HAND GLOVE MASK

DSC03066 InPixio edited - KRUIDVAT HAND GLOVE MASK

Met het koude winterweer kunnen onze handen wel wat extra verzorging gebruiken. Tijdens het Kruidvat event Winter Wonders maakte ik kennis met een nieuw tijdelijk product van Kruidvat, namelijk de Kruidvat Hand Glove Mask. Dit masker belooft de huid langdurig te hydrateren en te voeden, en je handen te verzachten. Vandaag vertel ik je er alles over, kijk en lees gezellig mee?      

DSC03061 InPixio edited e1544961242310 - KRUIDVAT HAND GLOVE MASK

De verpakking ziet er super vrolijk uit! Het ziet er heel kleurrijk uit waardoor het product mij meteen aansprak om het te testen. De Kruidvat Hand Glove Mask bevat verzorgende jojoba olie en shea butter. Het masker verwent de handen en belooft de huid langdurig te hydrateren en te voeden waardoor ze zijdezacht aanvoelen.

DSC03917 1 InPixio edited - KRUIDVAT HAND GLOVE MASK

HOE GEBRUIK JE HET?
Van te voren is het belangrijk dat je je handen goed wast en droogt maakt voor je het product gaat gebruiken. Daarna moet je de maskers openknippen en daarna kan je ze aan doen. Aan de zijkant zit nog een sticker waarmee je de handschoenen nog wat strakker om je pols kunt doen. Daarna laat je het masker 15-20 minuten inwerken. Na afloop verwijder je de handschoenen van je handen en kun je het overige product inmasseren in de huid.

DSC04071 1 InPixio edited - KRUIDVAT HAND GLOVE MASK

DSC04085 1 InPixio edited - KRUIDVAT HAND GLOVE MASK

DSC04089 InPixio edited - KRUIDVAT HAND GLOVE MASK

DSC04095 InPixio edited - KRUIDVAT HAND GLOVE MASK

Door het vrolijke printje op de handschoenen loopt de print een beetje door bij open maken en bij het inmasseren wanneer je de handschoenen aan hebt. Het aandoen van de handschoenen gaat heel gemakkelijk en blijven prima zitten. Wel is het lastig als je de beide handschoenen aan hebt om hem dicht te plakken met de sticker maar uiteindelijk is het mij toch gelukt en je kunt natuurlijk altijd even iemand vragen om jouw hierbij te helpen. Wel moet je heel erg oppassen dat de vloeistof er niet uitloopt wanneer je aan het struggelen bent om hem dicht te maken.

DSC04107 1 InPixio edited - KRUIDVAT HAND GLOVE MASK

Hier zie je het eindresultaat van het handmasker! Mijn handen voelen zacht aan en voelen minder droog aan. Daarnaast ruiken ze ook nog eens heerlijk! Wel zijn de handschoenen vrij groot van formaat. De handschoenen zelf hebben ook een vrolijk printje waardoor het heel erg afgeeft en gaat vlekken wanneer je je handen masseert tijdens het gebruik van de handschoenen. Waarschijnlijk waren handschoentjes zonder vrolijk printje toch een beter idee geweest. Het overige product was heel fijn en makkelijk om in te smeren, uiteindelijk was het wel veel te veel om alleen mijn handen ermee in te smeren.

DSC03058 InPixio edited edited - KRUIDVAT HAND GLOVE MASK

Conclusie:
Leuk dat Kruidvat nu met zo’n product komt. Heerlijk ontspannend tijdens het Netflixen. Daarnaast doet het product heel erg goed zijn werk en voelen mijn handen zijdezacht aan na het gebruik van dit handschoenmasker en ruiken ook nog eens heerlijk! Zeker wanneer je last hebt van uitgedroogde handen is dit een heel erg fijn product om te gebruiken. Het enige schoonheidsfoutje aan dit product is dat de print van de handschoenen kan gaan uitlopen tijdens het inmasseren waardoor de handschoentjes niet meer zo mooi eruit zien en dat de roze print terecht kan komen in je kleding. Ook bij het dichtdoen van de handschoentjes moet je even handig in worden of even hulp vragen aan iemand omdat dit best lastig kan zijn als je de beide handschoenen aan hebt.

Kruidvat Handmasker Hydraterend is voor € 1,99 te koop bij alle Kruidvat-filialen en online. Let er wel op dat ze maar tot februari te koop zijn!

Volg:
Delen:

3 Reacties

  1. 20 december 2018 / 13:26

    Leuke review!
    Ik ben echt slecht want ik moet ze nog steeeds testen, alleen ik kan niet zo lang ‘niks doen’ dus moet dit echt eens plannen om dit te doen. Want nieuwsgierig blijven we natuurlijk he hahahahahha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge