PINK GELLAC UNCOVERED4 COLLECTIE

DSC04130 InPixio edited edited - PINK GELLAC UNCOVERED4 COLLECTIE

Alle liefhebbers van nagellak verzamelen! Pink Gellac heeft weer een super mooie, nieuwe collectie gelanceerd genaamd Uncovered4 met maar liefst 7 speciale winterse nude tinten. Alle 7 kleuren zijn een absolute ‘musthaves’ dit seizoen. Lees snel verder voor meer informatie, foto’s en swatches over deze gelnagellakcollectie.

DSC04169 InPixio edited edited - PINK GELLAC UNCOVERED4 COLLECTIE

Van oud roze, glitters tot donkere nude tinten, Pink Gellac heeft met elke nagellak liefhebber rekening gehouden. Mocht je nog niet bekend zijn met het merk Pink Gellac, ik heb eerder een artikel geschreven over hoe je de lakjes precies moet aanbrengen (klik hier). Ik waarschuw je alvast want na het zien van deze collectie is je portemonnee / bankrekening niet meer veilig!

De Uncovered4 collectie bestaat uit de volgende 7 kleuren:

  • 251 Nude Pink
  • 252 Beige Latte
  • 253 Milky Taupe
  • 254 Sparkling Nude
  • 255 Frosted Nude
  • 256 Creamy Taupe
  • 257 Burnt Taupe

DSC04303 InPixio edited - PINK GELLAC UNCOVERED4 COLLECTIE

Pink Gellac Uncovered4 – 251 Nude Pink
Nude pink is een donker (oud)roze kleur met een warme ondertoon. Echt een tijdloze kleur die bij elke kleur te combineren is en bij elke gelegenheid past. Zelf ben ik dol op dit soort kleurtjes <3

DSC04382 1 InPixio edited - PINK GELLAC UNCOVERED4 COLLECTIE

Pink Gellac Uncovered4 –  252 Beige Latte
Beige Latte is een beige, bruine-groene kleur. Echt een hele mooie classy najaarskleur. Beige Latte is één van de onderste kleuren uit deze collectie.

DSC04480 1 edited - PINK GELLAC UNCOVERED4 COLLECTIE

Pink Gellac Uncovered4 – 253 Milky Taupe
Milky Taupe is een licht roze leur met een warme en zachte ondertoon. Deze kleur vind ik echt prachtig en past bij elke huidtype. Milky Taupe geeft je nagels een schitterende natural look en past bij elke gelegenheid. Dit wordt zeker een lakje die ik veel ga dragen.

DSC04471 1 InPixio edited - PINK GELLAC UNCOVERED4 COLLECTIE

Pink Gellac Uncovered4  – 254 Sparkling Nude
Als ik ergens heel erg blij van wordt dan zijn het wel glitters! Sparkling Nude is een nude-roze kleur met heel veel glitters! Het is zeker geen opvallend lakjes ondanks de hoeveelheid glitters. Dit is de perfecte kleur voor elke feestgelegenheid of gewoon om te dragen naar je werk. Bij één laagje zit er al een mooie hoeveelheid glitters op je nagels. Zelf heb ik twee laagjes aangebracht want je kunt nooit te veel glitters hebben op je nagels toch? Wel is dit lakje iets dikker van substantie dan de normale gellakken.

DSC04444 1 InPixio edited - PINK GELLAC UNCOVERED4 COLLECTIE

Pink Gellac Uncovered4  -255 Frosted Nude
Frosted Nude is een hele mooie nude kleur met een subtiele glitter in de lak. Echt een hele bijzondere kleur en is een absolute trendsetter in de beauty wereld. De Frosted Nude staat perfect bij elke outfit. Echt een hele bijzondere grijze kleur. Heel erg mooi voor de koude en gure winterdagen.

DSC04421 1 InPixio edited - PINK GELLAC UNCOVERED4 COLLECTIE

Pink Gellac Uncovered4  -256 Creamy Taupe
Creamy Taupe is een mooie taupe kleur met een warme paars-bruine ondertoon. Door de bijzondere ondertoon van dit lakje vind ik dit een hele unieke tint. De perfecte kleur voor elk seizoen als je het mij vraagt.

DSC04354 1 InPixio edited - PINK GELLAC UNCOVERED4 COLLECTIE

Pink Gellac Uncovered4  – 257 Burnt Taupe
Burnt Taupe is de donkerste kleur uit deze collectie. Een prachtige diep bruine-paarse kleur die bij elke huidkleur en outfit past. Ondanks dat het niet echt een nude tint is, is het wel een hele kleur voor de winter. Zeker wanneer je wat langere nagels hebt is dit zeker een prachtig lakje om te gebruiken.

DSC04211 InPixio - PINK GELLAC UNCOVERED4 COLLECTIE

DSC04429 InPixio edited - PINK GELLAC UNCOVERED4 COLLECTIE

Alle kleuren uit de Uncovered4 collectie hebben een volledige dekking bij 2 dunne laagjes. Daarnaast vind ik de kwastjes van Pink Gellac  super fijn om mee te werken werken omdat ze breed zijn waardoor je heel makkelijk en gelijk de gellak kunt aanbrengen op je nagels. De Pink Gellac lakken zijn enkel te gebruiken in combinatie met een LED of UV lamp en in combinatie met een basecoat en topcoat. De gellak hardt uit in 120 seconden onder een UV lamp of in 60 seconden onder de LED lamp. Je kunt ongeveer 14 dagen van jouw thuismanicure genieten. Deze lakjes en andere producten zijn verkrijgbaar in hun webshop. Mijn favorieten uit deze collectie zijn Milky Taupe, Nude Pink, Sparkling Nude en Creamy Taupe. De nagellakkleuren kosten €14,95 per stuk en hebben een inhoud van 15ml.

 

Welke kleur uit deze collectie spreekt jou het meest aan?

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge