PREVIEW │CATRICE ADVENT CALENDAR #DIY

599186 Adventcalendar - PREVIEW │CATRICE ADVENT CALENDAR #DIY

Voorlopig lijkt er nog geen einde te komen aan de zomer en kunnen we zelfs een hittegolf verwachten! Waarschijnlijk zit je nog lang niet te denken aan het najaar, de kou of advent. Toch zijn de eerste adventskalender bekend die je al vrij snel kunt inslaan waaronder die van Catrice. Pak er een lekker koel drankje bij want vandaag geef ik je alvast een sneak preview van deze adventskalender. Kijk je met mij mee?

599186 Adventcalendar - PREVIEW │CATRICE ADVENT CALENDAR #DIY

Een glimmende highlighter op dag één, een spannende glitter nagellak de dag later en vervolgens een Kerstachtige rode lipstick – een droom voor alle make-up liefhebbers die dol zijn op kleine
cadeautjes voor de feestdagen!Deze droom komt uit met de gelimiteerde en populaire CATRICE Advent Calendar #DIY.

Catrice Adventskalender 2019 Cracker - PREVIEW │CATRICE ADVENT CALENDAR #DIY

Net als het afgelopen jaar brengt de adventskalender weer 24 beautyverrassingen in hun originele formaat; sommige presentjes zijn uniek en voorbehouden aan de feestelijke DIY box. Dankzij de vrolijk vormgegeven papieren doosjes en stickertjes zijn er eindeloze mogelijkheden om de adventskalender een persoonlijk tintje te geven. Als je wilt, kun je zelfs nog een lief berichtje aan elk product toevoegen. Een fantastisch cadeau voor je beste vriendin, moeder, zus of…. jezelf! Welke producten er in deze box zitten, verklap ik niet! 

 

De Advent Calendar #DIY is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en is vanaf eind oktober tot en met november 2019 te koop voor € 34,99.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. chucky1012
    2 september 2019 / 18:43

    Zo mooi 😉
    Dat meen je niet dat er nog een hittegolf aan zit te komen…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge